Gastenboek Meppen/Fürstenau Intermediate

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.146.28 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
107 berichten.
Emiel Emiel uit Hellouw heeft geschreven op 22 oktober 2018 om 21:38
Na afgelopen maand de basis training bij BERRT te hebben gevolgd op advies can Werner maar gelijk doorgestoomd richting Furstenau. Wat in eerste instantie overkomt als een nogal imposant terrein is na een halve dag eigenlijk de leukste speeltuin om te rijden met de GS. Veel zand, de tankbaan met héél véél moddergeulen, trailpaadjes, zandkommen en nog veel meer om op te noemen. Wederom superveel geleerd door de zeer professionele aanpak van Bert en Kees-Jan. Ik kan het iedereen aanbevelen die meer uit z’n GS wil halen. Twee dagen rijden met een big?
Marcel Marcel uit Culemborg heeft geschreven op 22 oktober 2018 om 12:44
Mooie training gehad in Fürstenau. Goeie uitleg van Bert en Kees-Jan, gezellige ploeg cursisten, prachtig terrein waar je jezelf lekker kunt uitleven en verder alles goed verzorgd. Eten en drinken bij de Uffz of een bbq bij het "bivak". Top geregeld, allemaal, denk dat ik volgend jaar weer ga!
Herman Herman uit Wijchen heeft geschreven op 19 oktober 2018 om 13:11
Wat een heerlijke manier van lesgeven, zo verleg je je eigen grenzen veel verder dan ik voor mogelijk had gehouden. Rul zand, modder, diepe gladde sporen, steile hellingen, kombochten, trailpaadjes over boomstronken op en neer: na anderhalve dag voelt het vertrouwd en ga je er beheerst overheen. Aanrader.
Paul Paul uit AMSTERDAM heeft geschreven op 26 september 2018 om 12:12
Zandhappen in Fürstenau. Daar dacht ik me voor ingeschreven te hebben. Maar niets bleek minder waar. Na 2 dagen rijden door een fantastisch bosgebied en over lange zand heuvels is mijn angst voor rijden in zand overgegaan in genieten. De ruimte en rust van dit oefenterrein zijn de beste plek om je off road capaciteiten te verbeteren. De bezielende leiding van Werner doet de rest. De combinatie met Nils als bezemwagen was trouwens een hele goede. Fürstenau; een absolute aanrader.
Jelte Visser Jelte Visser uit Barneveld heeft geschreven op 25 september 2018 om 20:37
19 en 20 september Training Fürstenau. In een prachtig terrein hebben we 2 dagen alle soorten van zandondergrond bedwongen. Dit gaat met vallen en opstaan, maar uiteindelijk leer je met de zandondergrond omgaan en wordt je er steeds handiger in. Het is een vermoeiende, leerzame maar ook heel gezelige training geweest bij heel mooi weer. Weer een vinkje bij de bucketlist. Bedankt voor deze fijne ervaring!
Michael Michael uit Oirschot heeft geschreven op 24 september 2018 om 22:55
Vorige week 2 dagen training gehad in Fürstenau. Dit is echt een aanrader als vervolg op Hechlingen. Offroad met je GS, in een toffe groep, onder de uitstekende begeleiding van Werner, door allerlei soorten zand en dat ook nog eens met prachtig weer. Het hele Berrt Team, hartstikke bedankt voor deze 2 topdagen!
Roel Roel uit Amsterdam heeft geschreven op 24 september 2018 om 10:57
2 dagen Fürstenau, dat vergeet je niet snel: Zandbergen, zandvlaktes, mul zand, hard zand, maar ook prachtige bosweggetjes, een erg bultige balkenbrug, wipwap maatje enorm, kortom, teveel om allemaal op te noemen. Begeleiding door Werner was super. Wat zit daar een kennis in, alsof je de BMW encyclopedie opentrekt ;-))) Ook de extra hulp van Niels kwam goed van pas. Super bedankt voor een super ervaring.
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 24 september 2018 om 08:33
Twee geweldige dagen. Voor iemand die zand onder controle wil krijgen is het echt een aanrader. Fysiek inspannend maar het was elke zweetdruppel waard. Prachtig terrein die veel soorten zand kent. Training bouwt mooi op van de gebruikelijke slalom, via heuvels en diep zand, tot aan de grand finale over de tankbaan. Instructie van Werner is duidelijk, begrijpelijk en voor je het door hebt klikt er iets waardoor je bij het volgende avontuur niet om het diepe zand heen hoeft te rijden. Hotel en verzorging zijn (zoals altijd) dik in orde.
Volker Volker uit Hilversum heeft geschreven op 30 juli 2018 om 11:37
Top-dagen gehad! Afwisselend weer met als gevolg verschillende uitdagingen op het terrein. Gezellige groep, Werner als trainer erg goed, veel uitleg, tips en bovendien gezellig - weet waar ie het over heeft. En nu naar de intermediate training van BERRT in Hechlingen, en dan mee op reis...
waldemar waldemar heeft geschreven op 29 juli 2018 om 15:02
Afgelopen week Training in Furstenau gevolgd: super!
enorm geluk met En droog zand en na heftige regenbuien diepe plassen en modder.. kan niet beter.
En Werner was een top trainer, dank!
Petra Kroon Petra Kroon uit Amsterdam heeft geschreven op 17 juni 2018 om 12:52
Recent de zeer waardevolle 2-daagse Fürstenau Intermediate Training gedaan. Op het terrein in Fürstenau kom je gevarieerde typen ‘zand’ tegen; van modderpaadjes in de bossen tot aan zandvlaktes en alles wat ertussenin ligt. De ruime expertise en ervaring van Bert, met duidelijke uitleg en heldere illustratieve tekeningen (nooit gedacht dat ik een winkelwagentje zou gaan linken aan t rijden in zand..?) zorgen ervoor dat je gedurende de 2 dagen training, je ‘zand’-vaardigheden tot een volgend niveau kunt brengen.
Het is daarbij überhaupt uniek dat Berrt op deze mooie locatie, training mag geven!
De randvoorwaarden als hotel en eten zijn als vanzelfsprekend weer prima geregeld!
Wil je je rijkwaliteiten van wat modder tot zand ontwikkelen en verbeteren, een absolute aanrader! ?
Harry Slaghekke Harry Slaghekke uit Enter heeft geschreven op 14 juni 2018 om 13:41
Beste Bert, 2 dagen Furstenau was een fantastische beleving, nuttig en zeer bruikbare adviezen van de oude enduro rot .Tevens voor mij zeer belangrijk met het vooruitzicht van de aanstaande Mongolie reis. Nog even alle puntjes op de i gezet! Jouw tips en adviezen gaan we zeker meenemen. Groet Harry
Frans Frans uit Apeldoorn heeft geschreven op 12 juni 2018 om 21:52
Vorige week de Fürstenau training gevolgd! Een echte aanrader. Geweldig terrein om het rijden op zand te oefenen. Nuttig en erg leuk. Super instructie en tips van Bert!
Jan-Willem Jan-Willem uit Vught heeft geschreven op 11 juni 2018 om 00:37
Afgelopen dinsdag en woensdag een 2 dagen Fürstenau geproefd. Wat een beleving! Bert heeft oog voor het kunnen van eenieder, speelt in op de behoefte en deelt gul zijn passie voor het off road rijden.
Alle facetten van de individuele oefeningen werden al snel in de praktijk gebracht in het geweldig gevarieerde terrein van Fürstenau.
De organisatie er omheen was ook helemaal top! Van huurmotor tot het broodnodige natje (het was 27 graden!) en droogje. Het klopte allemaal! Dank aan Bert en dank aan de medecursisten!
Jelle Jelle uit Sneek heeft geschreven op 10 juni 2018 om 21:34
Afgelopen week de intermediate training in Furstenau gedaan. In 1 woord "Fantastisch". Ik had de afgelopen jaren wat ervaring opgedaan in Zuid Afrika op gravel roads en het BMW training centre in Amersfoort SA (leem/gras/rots). Geen ervaring met zand. Maar in Furstenau heb ik een perfecte training op zand gehad. Een unieke locatie. Ook veel kilometers door het bos gemaakt. Heerlijk. De uitleg van Bert gaat, als je het wilt, goed technisch de diepte in. En dat spreekt me aan. Een ervaring rijker.
Wouter Wouter heeft geschreven op 30 mei 2018 om 21:04
Wat kan ik nog toevoegen na alles wat er al geschreven is.
Het waren 2 fantastische dagen! Dank!
Onno Onno uit Amsterdam heeft geschreven op 28 mei 2018 om 20:35
Mooi om te zien waar die motorfietsen eigenlijk voor gemaakt zijn. Fijn dat dat met enkele tips ook nog werkt. Die motor z'n gang laten gaan en dan toch uitkomen waar je wil. "Gewoon even die knop om", volgens Ronnie, werkt wel. Weer veel geleerd, prachtig park. Niemand tegengekomen op de paden.
Kom nog wel een keertje terug.
Hoi.
Tony Tony uit Zwijndrecht heeft geschreven op 28 mei 2018 om 18:40
Deze training is heel anders qua ondergrond dan de training in Hechlingen die ik in maart deed. Wat wel hetzelfde is, is de kwaliteit van de instructie en de organisatie van de trainingsdagen. Werner, bedankt. Ik heb weer veel bijgeleerd. Waar ik de eerste keer in het zand tijdens de basis-training in Apeldoorn nog wat onzeker was, heb ik nu veel meer vertrouwen gekregen dankzij de aangeleerde rijtechnieken. Ik kan niet wachten om straks in Veldhoven dat weer in de praktijk te brengen.
Maarten Maarten heeft geschreven op 28 mei 2018 om 09:23
Supermooie "zandtraining" in Fürstenau. Veel geleerd op een waanzinnig mooi uitdagend en afwisselend terrein. Professionele organisatie en top instructie van Werner!! Uniek!
Ronnie Ronnie uit Oudewater heeft geschreven op 26 mei 2018 om 21:50
Wat gaaf om hier te kunnen rijden met Berrt’s organisatie. Werner toppie en Niels ook bedankt voor de foto’s?
Een grote speeltuin voor deze toch al zware motoren.
Prachtige zandbanen, bossen noem het maar op.
Alles goed geregeld het eten het hotel. Echt super!!
Het is ze geld dubbel en dwars waard.
Kom zeker nog een keer terug.
?
Print Friendly, PDF & Email