Al sinds 2010 trainen wij rijders als jij in het rijden met de allroad-motor in onverhard terrein. Van beginner tot gevorderde, iedereen kan bij ons zijn vaardigheden verbeteren en plezier beleven aan de mooiste vorm van motorrijden.

Ons gehele programma is gebaseerd op het uitgangspunt, plezier in het offroad motorrijden. Maar onze overtuiging is dat persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid zeker zo belangrijk zijn. Niet voor niets is BERRT als enige in Nederland als officiële partner door BMW Motorrad gecertificeerd als Offroad Instructor en Tour Guide. Daarnaast zijn onze instructeurs opgeleid en gediplomeerd rij-instructeur A voor de Nederlandse wetgeving. Je gaat dus op stap met professionals.

Onze trainingen sluiten ook goed aan bij de wensen van rijders van allroad motoren. Want of je nou op zoek bent naar een nuttige voortgezette rijopleiding om je motorbeheersing te verbeteren je wilt voorbereiden op die droomreis, je zult zien dat je aan het einde van de dag jezelf versteld doet staan.

Het succes van BERRT Reizen en Trainingen is niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer motorrijders boeken een training en gaan daarna mee op reis. Zoveel, dat we flink uitgebreidt hebben. Zo stapte in 2017 offroad-enthousiast Werner Hollaender als nieuwe mede-eigenaar in en begin 2020 is ook succesvol motorsporter Peter van der Sluis toegetreden. Zo bieden we jou meer trainingsdata, nieuwe allroad-ritten, nieuwe interessante workshops en mooie reizen.

Nieuwsgierig naar ons aanbod en wat je collega-motorrijders van hun offroad-ervaring bij ons vonden? Bekijk dan de trainingen en reizen pagina’s en lees het gastenboek eens door.

Wij staan klaar voor een mooi seizoen en kijken ernaar uit om jou te leren kennen en wegwijs te maken in alle aspecten van het offroad rijden.

>>Terug naar home

Print Friendly, PDF & Email