Huurmotoren van BERRT

BMW GS huurmotoren voor offroad trainingen en ritten

Bij BERRT rijden zonder zorgen

Huur een van onze recente BMW GS modellen voor je training, rit of reis. Wil je liever niet met je eigen motor een training volgen of heb je geen noppenbanden? Geen probleem. Deze unieke service biedt jou zorgeloos gemak; zodat jij je volledig kan concentreren op het verbeteren van je vaardigheden en kan genieten van waar je rijdt.

Voordelen van onze huurmotoren op een rij

  • Geen kans op schade aan je eigen motor en daardoor volle focus op het rijden
  • Geen gedoe met afstellen voor staand rijden of schoonmaken van je eigen motor
  • Rijden met noppenbanden voor meer grip en veiligheid
  • Huur zonder “eigen risico” in de Allroad Basic Training (!)
  • Kleine krassen en deukjes zijn bij ons geen schade
  • De huurmotoren zijn voorzien van belangrijke accessoires; brede voetsteunen, valbeugels, verhoogd rempedaal, lage ruit en een tasje voor persoonlijke spullen
  • De huurprijzen zijn all-in prijzen
  • Tevens is het de ideale proefrit mocht je in een BMW GS geïnteresseerd zijn.

Voor jou als deelnemer betekent een huurmotor van BERRT dus onbezorgd rijden en genieten. De service om een BMW GS te kunnen huren en daarmee offroad te rijden is uniek in Nederland.

Ons aanbod huurmotoren

Deze motoren zijn maximaal twee jaar oud, vrijwel full-options uitgerust en hebben allemaal ABS welke ook uitschakelbaar is. Veder hebben ze ervaring met hier en daar een krasje of deukje en verkeren ze in een goede technische staat.

Prijzen

De prijzen voor een huurmotor in onze 1-daagse trainingen en 1-daagse ritten in Nederland zijn als volgt. Voor de huurprijzen bij overige trainingen, ritten en reizen verwijzen we je graag naar de desbetreffende pagina op onze website.

ModelHuurprijs per dag 1-daagse training/ ritBijzonderhedenAantal beschikbaar
BMW G 310 GS€ 125,-Ook geschikt voor A2 rijbewijs1
BMW F 750 GS€ 175,-Zeer wendbaar en soepel1
BMW F 850 GS€ 195,-Meest offroad georiënteerd1
BMW R 1250 GS€ 195,-Meest gekozen10+

Ben je woonachtig in het buitenland dan vragen we je, indien van toepassing op jouw training, om de borgsom voor het eigen risico op de huurmotor vooraf over te maken.

Welk type huurmotor kan ik het beste huren?

Wij kunnen de BMW G 310 GS, 750 GS, 850 GS en R 1250 GS modellen aanbieden als huurmotor. Deze kunnen we op verzoek aanbieden met een verlaagd zadel en van de R 1250 GS hebben we zelfs enkele af fabriek verlaagde exemplaren beschikbaar. Je zult versteld staan van de handelbaarheid van deze machines door het lage zwaartepunt, dus zeker het proberen waard ook als zithoogte voor jou een kritisch punt is.

Ons algemene advies is om een motor te kiezen die het meest lijkt op het model allroad waar je normaal ook op rijdt. Daaraan ben je het meest gewend en kan je op een vertrouwde wijze met de machine rijden. Een andere overweging kan zijn om juist eens een ander model te ervaren als je bijvoorbeeld overweegt om dat model GS aan te gaan schaffen.

In de trainingen blijkt de R 1250 GS ook keer op keer weer een bijzonder gemakkelijk rijdende motorfiets, dit in tegenstelling tot de massieve uitstraling die de machine optisch heeft. Een belangrijke bijdrage aan dit rijgemak levert het bijzonder soepele motorkarakter en daarnaast geeft het zeer uitgebalanceerde rijwielgedeelte met het lage zwaartepunt van het boxerblok veel vertrouwen.  Voor eenieder blijkt daardoor de gewenningstijd aan de motorfiets bijzonder kort te zijn. Kortom, de boxer zal je verbazen met zijn fijne offroad capaciteiten.

Voorwaarden voor onze huurmotoren

Verhuurovereenkomst Allroad Basic Training en Allroad Intermediate Training NL

Verhuurovereenkomst Allroad Basic Training 2024 (PDF 68 kb)

Verhuurovereenkomst Allroad Intermediate Training 2024 (PDF 69 kb)

Verhuurovereenkomst 1-daagse Allroadritten NL

Verhuurovereenkomst 1-daagse Allroadrit 2024 (PDF 68 kb)

Verhuurovereenkomst 3-daagse 2024 (PDF 69 kb)

Print Friendly, PDF & Email