GS Trophy Namibië 2024 – Follow the Trails


Reis voor ervaren Allroad rijders

 • Data en tijden

  De datum 25 oktober t/m 1 november 2024.

  Aankomstdag 25 oktober

  Vertrek is op 1 november

  Het betreft een 8-daagse reis waarvan 6 rijdagen.

 • Voor wie?

  Veel offroad ervaring is noodzakelijk, minimaal heb je onze Hechlingen Intermediate Training en onze Meppen Intermediate Training zonder problemen gevolgd. Na de trainingen heb je ook al aardig wat kilometers offroad gereden in het buitenland met je allroad. Het rijden in zand gaat je goed af.

 • Deelnemers

  Er zijn 8 Nederlandse deelnemers in een groep met een eigen tourguide.

 • Prijzen

  De prijs voor deze prachtige en avontuurlijke Namibië Allroadreis inclusief huurmotor is € 7.390,-

  De reis is inclusief:

  • Shuttleservice vliegveld – hotel,
  • Overnachtingen in lodges in 2-persoonskamers (een 1-persoonskamer is helaas niet mogelijk i.v.m. kleinschaligheid van de lodges),
  • Een unieke, nieuwe BMW GS van de Trophy, met een eigen risico van € 1.000,-,
  • Brandstof en onderhoud van de huurmotoren,
  • 3 maaltijden per dag gedurende de reis,
  • Begeleiding door 2 BMW gecertificeerde tourguides,
  • Medisch team beschikbaar,
  • BMW monteur in 4×4 volgauto incl. bagagetransport tijdens de reis,
  • Opfristraining in Nederland voor de reis

  Exclusief:

  • Vlucht, drankjes en reis-/ annuleringsverzekering.

Impressies

Gastenboek Reizen

 • Frans 10 november 2023
  Een super gave en goed georganiseerde motorreis door het fascinerende Marokko en het Atlasgebergte gedaan. Alles was zeer professioneel geregeld. De motoren in goede staat,...

ALGEMEEN

Namibië, de diamant van Afrika is een droombestemming voor GS-rijders. Wie van grandioze landschappen, woestijnen en oneindige vergezichten houdt, zal Namibië (een van de dunst bevolkte landen ter wereld) zeker in zijn hart sluiten. Een land van contrasten en van mooie kleuren met een uitzonderlijke rijke dierenwereld. 300 zonnige dagen per jaar maken Namibië tot een uitgesproken zonnig reisdoel.

Wat kan er nou mooier zijn dan dit unieke land vanaf het zadel van een GS te leren kennen? Nou het kan nog mooier omdat je ook nog eens de spanning van de GS Trophy kunt ervaren. Deze exclusieve Follow The Trails-reis rijd je op de route en motoren van de BMW Motorrad GS Trophy 2024!

Tijdens de uitdagende offroad dagritten kunnen de temperaturen overdag oplopen tot boven de 35 graden, in de avonden zijn prachtige zonsondergang en de overweldigende sterrenhemel ware attracties.

Goed verzorgd avontuur

BERRT organiseert deze reis in samenwerking met Enduropark Andalusia GmbH die naast trainingen in het gelijknamige enduropark ook al vele jaren goed georganiseerde reizen verzorgd. De overnachtingen zul je in zorgvuldig geselecteerde lodges doorbrengen.

Je rijdt op een motorfiets (BMW GS) van de organisatie. We worden begeleid door een 4×4 volgauto met monteur die ook de bagage vervoert. Slapen doen we in lodges, dus avontuur in combinatie met comfort.

Voor wie bedoeld

Veel offroad ervaring is noodzakelijk, minimaal heb je onze Hechlingen Intermediate Training en onze Meppen Intermediate Training zonder problemen gevolgd. Bij voorkeur heb je na de trainingen ook al aardig wat kilometers offroad gereden in het buitenland met je allroad.

Het offroad aandeel van deze reis ligt zeer hoog en sommige delen van de route zullen echt uitdagend zijn, zand rijden zal hierbij veel aan de orde komen. Daarbij vragen ook de hoge temperaturen om een gezonde fitheid.

Wanneer je twijfelt of je deel kunt nemen, kun je het beste even contact met ons opnemen voor advies.

De routes

De reis telt 8 dagen, waarvan 6 rijdagen. De routes zijn zoals bij elke GS Trophy nog geheim, ze zullen veel uitdagende offroad trajecten bevatten. Door uitdagende valeien, over harde gravel maar juist ook veel zand! Met daarbij al het adembenemende natuurschoon (met o.a. “The Big Five”) en onbetaalbare uitzichten.

De totale reisafstand is 1.200 km, de dagelijks te rijden afstanden variëren tussen de 180 tot 360 km.

Bagage

Transport van je bagage wordt verzorgd door de 4×4 volgauto.

Kleding

Een goede motoruitrusting is verplicht, bestaande uit helm (evt met endurobril), endurolaarzen, dunne handschoenen, motorbroek en jas met goede protectie en rugprotector. Beter nog is een los protectievest met daarover heen een cross-shirt of dunne jas.

Endurolaarzen zijn verplicht! Denk hierbij aan BMW GS Competition of Sidi Crossfire 3 en dus niet aan intermediate laarzen zoals BMW Venturegrip of Sidi Adventure Gore. Op verzoek sturen wij een kleding advies toe met uitgebreide informatie.

Huurmotoren

Naar verwachting zijn de volgende huurmotoren beschikbaar:

 • BMW R 1300 GS of F 900 GS

De huurmotoren zijn eigendom van BMW Motorrad en zijn dezelfde als waarmee kort voor de reis de officiële BMW Motorrad International GS Trophy 2024 wordt verreden.

Het eigen risico op deze motoren bedraagt €1.000,-.

Reis heen en terug

Zoals gebruikelijk regel je je eigen vlucht naar de start en weer terug. Naar eigen wens kan je natuurlijk ook eerder of later aankomen of vertrekken om meer van Namibië te zien op eigen gelegenheid.

De luchthaven van aankomst en vertrek is Hosea Kutako International Airport nabij Windhoek.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag jouw offroad rijtechnieken in de praktijk gaan inzetten in deze ultieme allroad reis? En daarbij genieten van offroad rijden in een overweldigende omgeving met uitdagende routes en een leuke groep allroad rijders? Geef dan snel jouw interesse aan via de knop hieronder. Op naar een geweldig avontuur vol motorplezier!

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene voorwaarden pakketreizen en de Deelnemersverklaring van BERRT van toepassing.

Deze reis wordt uitgevoerd door Enduropark Andalusia GmbH, bij aankomst wordt je gevraagd hun voorwaarden te ondertekenen. BERRT levert additioneel een reisbegeleider.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen reisgarantie

Print Friendly, PDF & Email