Garantieregeling

Bij een reis van BERRT is je boekingsbedrag veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat jouw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor jou gewaarborgd wordt. De dag na afloop van jouw pakketreis wordt het geld vrijgegeven aan BERRT. Jij loopt zo geen risico dat je jouw vooruitbetaling kwijtraakt door een faillissement.

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt BERRT Reizen en Trainingen gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

Bij elk reisaanbod van BERRT Reizen en Trainingen op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant.

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan BERRT Reizen en Trainingen, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan BERRT Reizen en Trainingen. Mocht BERRT Reizen en Trainingen voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Uw boeking en procedure

  1. Nadat u van BERRT een boekingsbevestiging dan wel factuur heeft ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging tot betaling, inclusief een gebruikersnaam en een wachtwoord. Het e-mailadres waar de uitnodiging tot betaling naar wordt verstuurd is hetzelfde als waarop u de boekingsbevestiging per e-mail van ons ontvangt.
  1. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Controleert u de gegevens goed als u bent ingelogd bij Certo Escrow.
  1. Na bevestiging van de uitnodiging kunt u direct overgaan tot betaling, bijvoorbeeld met iDeal. Afhankelijk van het tijdstip van de boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek van de reis boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Zie ook de Algemene Reisvoorwaarden Pakketreizen van BERRT voor meer details.

Belangrijke opmerkingen

Eventuele klachten of claims over uw reis, staan los van deze betaalmethode. Onze voorwaarden zoals vermeld in de Algemene Reisvoorwaarden voor Pakketreizen zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing. De manier van betalen via Certo Escrow zal iets meer van uw tijd en aandacht vragen. Wij vragen hiervoor begrip en bieden als kleine specialistische organisatie graag financiële zekerheid aan onze klanten. Uiteraard kunt u bij BERRT met al uw vragen hierover terecht.

Vereniging van kleinschalige reisorganisaties VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen garantieregeling
Print Friendly, PDF & Email