BERRT Allroad Reizen

BERRT organiseert allroad motorreizen met een hoog offroad gehalte naar prachtige avontuurlijke bestemmingen zoals Marokko, Frankrijk, Italië en Namibie. We doen onze reizen uitsluitend in samenwerking met ervaren reisorganisaties van goede naam en faam.

Offroad gecombineerd met comfort

Het karakter van onze reizen is avontuurlijk, met een flink aandeel onverharde wegen in combinatie met comfort. Slapen doen we namelijk in goede hotels of berghutten. Maak je droom waar door met je zware allroad motor eens een avontuurlijke vakantie te doen! Uiteraard kun je je bij BERRT optimaal voorbereiden d.m.v. aanbod van allroad trainingen en workshops. Onze reizen sluiten qua niveau hier naadloos op aan. En je reist in zekerheid, want BERRT is vanaf 1-1-2018 aangesloten bij de VvKR en STO-reisgarantie. Dit betekent voor jou dat als wij op enig moment niet meer aan onze verplichtingen zouden kunnen voldoen, STO-reisgarantie zorgdraagt voor repatriëring en terugbetaling van niet genoten vakantiedagen.

Reis volgeboekt? Boek op de wachtlijst

Is je droomreis al volgeboekt? Ga dan door met boeken, je komt dan automatisch op de wachtlijst. Wanneer er een deelnemer afvalt, krijg je automatisch bericht en kun je alsnog mee. Aanmelden voor de wachtlijst is uiteraard geheel vrijblijvend en aanbetaling is niet nodig. Voorwaarden voor BERRT reizen

BERRT Marokko Atlas Allroad motorreis met veel offroad

Marokko Atlas Allroadreis

Hier is de GS voor gemaakt.

5 rijdagen, huurmotor, een klassieker waarbij je vliegt naar Marrakesh, de beroemde stad in midden Marokko. Hier stap op je huur GS, midden in het allroad walhalla en je eindigt daar ook weer. Geen lange etappes naar de mooie gebieden, maar meteen genieten van het Marokkaanse landschap, cultuur, vriendelijke bevolking, gastronomie en mooie routes.

Een aanrader! In 2023 gaan we weer.

BERRT Battlefield Allroad tour Frankrijk motorreis offroad

Battlefield Tour Frankrijk

Als technisch offroad rijden met de allroad jouw passie is.

3 rijdagen, eigen of huurmotor, zelf naar startpunt in Frankrijk reizen.

Deze bijzondere 5-daagse reis neemt je mee langs de prachtige asfaltwegen en mooie offroad paden van de Vogezen, over bergen, langs rivieren en pittoreske dorpjes. Geniet van de schitterende streek en breng jouw offroad skills op een hoger niveau.

Een heerlijke mini-vakantie.

BERRT - Mecklenburg Tour Allroad Duitsland motorreis offroad

Mecklenburg Tour Duitsland

Eindeloos offroad rijden in schitterende, uitgestrekte gebieden.

2,5 rijdagen, eigen of huurmotor(in overleg), zelf naar startpunt in Noord-Duitsland reizen.

Deze bijzondere 4-daagse reis neemt je mee langs de prachtige uitgestrekte, glooiende gebieden en mooie offroad paden van Mecklenburg-Vorpommern, door bossen, over grote vlaktes en een enkel dorpje. Geniet van de schitterende streek en werk spelenderwijs aan jouw offroad ervaring.

BERRT Alps Tourist Trophy Allroad rally Alpen Frankrijk Italie - motorreis offroad

Alps Tourist Trophy

Geweldige offroad rally in een van de mooiste gebieden van Europa.

5 rijdagen, eigen motor, zelf naar startpunt reizen. Avontuur in kwadraat! We bieden een geheel verzorgde nieuwe ervaring die je niet snel gaat vergeten. De Alps Tourist Trophy is een internationale cross-country rally die niet op snelheid gereden wordt op je eigen motor door de Franse en Italiaanse Alpen.

Liever wat meer relaxed genieten van de prachtige routes? Dat kan ook door deel te nemen aan de Raid zonder klassement!

Gastenboek Reizen

  • Frans 10 november 2023
    Een super gave en goed georganiseerde motorreis door het fascinerende Marokko en het Atlasgebergte gedaan. Alles was zeer professioneel geregeld. De motoren in goede staat,...

Bekijk meer reviews in ons Allroad Reizen Gastenboek.

STO Garant - BERRT Offroad - Allroad motorreizen garantieregeling
Print Friendly, PDF & Email