De 18e BERRT – Simako-BDM Classic (2018)

 • Data en tijden

  Starten tussen 10.00 en 11.00 uur. De start locatie wordt ruim voor het evenement bekend gemaak. Het eindpunt is bij BERRT / Simako-BDM in Apeldoorn (Hommel 9, Apeldoorn). De lengte is plm 120 km (onder voorbehoud).

 • Prijzen

  De prijs is  €45,- per persoon. Dit is inclusief de route in de vorm van een GPS track, koffie met iets lekkers bij de start en drankjes en gezellige BBQ op het eindpunt.

 • Deelnemers

  Max aantal deelnemers is 80 i.v.m. overlast voor de omgeving, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Recente reactie Gastenboek NL

 • Harro / 6 september 2018:
  Gisteren onder de bezielende leiding van Bert de Allroad Basic Training gedaan. Heb daar heel veel van geleerd. Fijn vond ik ook dat Bert goed... »

Impressies

ALGEMEEN

De 18e BERRT – Simako-BDM Classic is op zondag 14 oktober 2018. De rit wordt aan de hand van een GPS track gereden. Papieren roadbooks en Tripy files zijn niet beschikbaar.

Voor wie is de rit bedoeld?

De rit is is bedoeld voor rijders zonder (of weinig) offroad ervaring. De moeilijkheidsgraad wordt echter voornamelijk bepaald door het weer tijdens de rit en de dagen ervoor.

Start

Inschrijven en starten kan tussen 10:00 en 11:00 uur. De start locatie (binnen een straal van 50 km rond Apeldoorn) wordt ruim voor het evenement aan de ingeschreven deelnemers bekend gemaakt.

Eindpunt

Het eindpunt is bij BERRT (Hommel 9, Apeldoorn).

De route

De route is niet extreem zwaar, ervaren enduristen zullen zich vervelen. De lengte is plm 120 km (onder voorbehoud).

Banden

Noppenbanden kan en mag, maar noodzakelijk is het niet wat ons betreft, het is echter wel veiliger en je kunt iets vlotter rijden. Het blijft echter eigen keuze en verantwoordelijkheid.
Voor de zware Allroads is de Conti TKC80 of TKC70 (bij droger weer) de ideale noppenband, die doet het goed op straat en in het terrein. Endurobanden en (semi-)crossbanden zijn niet toegestaan.

Je motorfiets

Deze allroad rit is toegankelijk voor alle merken allroad motorfietsen (geen sportenduro’s) voorzien van stille uitlaat! Motoren met excessief uitlaatgeluid mogen niet meedoen, bij de start kan een controle plaatsvinden met eventuele uitsluiting tot gevolg. Ook motorfietsen die zijn omgebouwd voor enduro of rally wedstrijdsport zijn uitgesloten, neem bij twijfel even contact met ons op.

Roadbook

De eerste 16 edities hebben we steeds met een papieren roadbook gewerkt. Omdat maar weinig deelnemers beschikken over een routerol op de motor zijn we overgeschakeld naar het gebruik van GPS tracks.

Inschrijven

Inschrijven kan uitsluitend via deze website. Op de dag zelf dien je de voorwaarden voor ritten en trainingen te ondertekenen.

Aantal deelnemers

Max aantal deelnemers is 80, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Voorwaarden en herroepingsrecht

Op deze allroadrit zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de voorwaarden voor ritten en trainingen>>

Op alle ritten, trainingen en reizen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat die zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 45 per deelnemer.
Dit is inclusief route in de vorm van een GPS track
– Koffie met iets lekkers bij de start
– Drankjes en gezellige BBQ op het eindpunt.

Je ontvangt na inschrijving een automatische bevestiging. Facturen worden vanaf 1 augustus 2018 per e-mail verstuurd.
Je bent pas definitief ingeschreven NADAT je de factuur hebt voldaan.
Door je in te schrijven ga je een betalingsverplichting aan, bij niet komen opdagen op het evenement blijft deze betalingsverplichting bestaan.
Bij afmelding tot 14 dagen van te voren vindt volledige restitutie van de betaling plaats.
Bij afmelding minder dan 14 dagen van te voren wordt niets gerestitueerd.

Lees offline: