De 20e BERRT Classic 2020 i.s.m. Simako-BDM

Zin in een gezellige offroad rit met BBQ op het eind? Schrijf je dan in voor de 20e editie.

Je rijdt de route op je GPS, alleen of met vrienden.

 • Data en tijden

  De BERRT Classic wordt gehouden op zondag 27 september 2020.

  Starten tussen 10.00 en 11.00 uur. De start locatie wordt ruim voor het evenement bekend gemaakt. Het eindpunt is bij BERRT in Apeldoorn (Hommel 9  Apeldoorn).

  De lengte is plm 120 km.

 • Prijzen

  De prijs is  €49,- per persoon. Dit is inclusief de route in de vorm van een GPS track, koffie met iets lekkers bij de start en drankjes en gezellige BBQ op het eindpunt.

 • Deelnemers

  Max aantal deelnemers is 80 i.v.m. overlast voor de omgeving, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Gastenboek Allroad Ritten

 • Rob / 22 november 2020:
  De Twenterit! Rondrijden in mijn eigen achtertuin en dan op plekken komen waar ik nog nooit heb gereden! Alles weer top geregeld en Coronaproof. Binnen... »

Impressies

Onderstaande video van de BERRT Classic 2018 is gemaakt door Rinus Versteeg.

ALGEMEEN

De 20e BERRT – Simako-BDM Classic is op zondag 27 september 2020. Naast het 20e jubileum van de rit vieren we dit jaar ook het 10-jarig jubileum van BERRT! Een evenement dat je niet mag missen dus! De rit wordt aan de hand van een GPS track gereden. Papieren roadbooks en Tripy files zijn niet beschikbaar.

Voor wie is de rit bedoeld?

De rit is is bedoeld voor rijders zonder (of weinig) offroad ervaring. De moeilijkheidsgraad wordt echter voornamelijk bepaald door het weer tijdens de rit en de dagen ervoor.

Start

Inschrijven en starten kan tussen 10:00 en 11:00 uur. De start locatie (binnen een straal van 50 km rond Apeldoorn) wordt ruim voor het evenement aan de ingeschreven deelnemers bekend gemaakt.

Eindpunt

Het eindpunt is bij BERRT (Hommel 9, Apeldoorn).

De route

De route is niet extreem zwaar, ervaren enduristen zullen zich vervelen. De lengte is circa 120 tot 150 km (onder voorbehoud).

Banden

Noppenbanden kan en mag, maar noodzakelijk is het niet wat ons betreft, het is echter wel veiliger en je kunt iets vlotter rijden. Het blijft echter eigen keuze en verantwoordelijkheid.
Voor de zware Allroads is de Conti TKC80 of TKC70 (bij droger weer) de ideale noppenband, die doet het goed op straat en in het terrein. Endurobanden en (semi-)crossbanden zijn niet toegestaan.

Je motorfiets

Deze allroad rit is toegankelijk voor alle merken allroad motorfietsen (geen sportenduro’s) voorzien van stille uitlaat, dus dB killer moet erin zitten! Motoren met excessief uitlaatgeluid mogen niet meedoen, bij de start kan een controle plaatsvinden met eventuele uitsluiting tot gevolg. Ook motorfietsen die zijn omgebouwd voor enduro of rally wedstrijdsport zijn uitgesloten, neem bij twijfel even contact met ons op.

Inschrijven

Inschrijven kan uitsluitend via deze website. Op de dag zelf dien je de voorwaarden voor ritten en trainingen te ondertekenen.

Aantal deelnemers

Max aantal deelnemers is 80, wacht dus niet te lang met inschrijven.

Prijzen

De kosten voor deelname bedragen € 49 per deelnemer.
Dit is inclusief route in de vorm van een GPS track
– Koffie met iets lekkers bij de start
– Drankjes en gezellige BBQ op het eindpunt.

Je ontvangt na inschrijving een automatische bevestiging. Facturen worden vanaf 1 augustus 2020 per e-mail verstuurd.
Je bent definitief ingeschreven totdat je de factuur ontvangen hebt, en daarna NADAT je de factuur hebt voldaan.
Door je in te schrijven ga je een betalingsverplichting aan, bij niet komen opdagen op het evenement blijft deze betalingsverplichting bestaan.
Bij afmelding tot 14 dagen van te voren vindt volledige restitutie van de betaling plaats.
Bij afmelding minder dan 14 dagen van te voren wordt niets gerestitueerd.

Voorwaarden en herroepingsrecht

Op deze allroadrit zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de voorwaarden voor ritten en trainingen>>

Op alle ritten, trainingen en reizen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat die zijn aan te merken als diensten met betrekking tot vrijetijdsbesteding waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Print Friendly, PDF & Email