Bush workshops

Op motorreis of een offroadrit kom je op plaatsen waar niet veel anderen komen. Bovendien is hulp niet altijd snel ter plaatse. In onze Bush Workshops leer je zelf problemen met mens en motor praktisch op te lossen in afgelegen gebieden, met hulpdiensten op uren afstand.

Profiteer ook van decennia aan praktijkervaring

Zowel de Medic als de Mechanic workshops zijn een bundeling van vele jaren praktijkervaring. De tips en trucks komen uit de vele trainingen, reizen en ritten die we zelf hebben gedaan. En daar kan jij jouw voordeel mee doen. Je leert vooral praktische oplossingen en dat begint al met de vraag “Wat neem ik mee onderweg?”.

Ruim de tijd om zelf te oefenen

In de workshops is er veel gelegenheid om onder begeleiding zelf te oefenen op materialen die door ons beschikbaar worden gesteld. Je hoeft dus niet bang te zijn om een foutje te maken, daar leer je juist weer van.

Bush Mechanic Workshop

De Workshop Bush Mechanic is nuttig voor iedereen die reizen maakt per motorfiets, maar ook voor degenen die meer willen weten over het zelf kunnen doen van reparaties. Dames en ook rijders van andere merken zijn van harte welkom. Je hebt geen technische achtergrond nodig om deze workshop te kunnen volgen

Bush Medic Workshop - Eerste hulp onderweg op motorreis - BERRT

Bush Medic Workshop

De workshop Bush Medic is bedoeld voor de avontuurlijke motorrijder, die weet dat je soms jezelf of je reisgenoten moet kunnen helpen, voordat er medische hulp kan en zal arriveren. Daarnaast geven we tal van praktische tips om het reizen per motor op medisch gebied makkelijker te maken.

Cadeaubon - BERRT Reizen Ritten en Trainingen offroad voor de allroad motorrijder

Cadeaubon voor een Bush Workshop

Deze cadeaubon kan ingewisseld worden op een Bush Workshop. Een prachtig cadeau voor de avontuurlijke motorrijder.

Gastenboek Workshops

  • robin van leeuwen 16 februari 2024
    Leuk en leerzaam. Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Daarom waardevol.

Lees meer reviews in ons Bush Workshop Gastenboek.

Print Friendly, PDF & Email