Reviews van klanten en media over ons

In de loop der jaren hebben vele cursisten met plezier deelgenomen aan onze trainingen en een groot deel hiervan beleefden onvergetelijke avonturen tijdens onze ritten en reizen. Om een overzicht van al de leuke klantreacties te geven is deze pagina ontstaan. Ook in verschillende media zijn mooie recensies over ons aanbod geschreven, zoals te lezen is in de onderstaande artikelen.

Trainingen in Nederland

Tijdens de populaire Allroad Basic Training en het vervolg daarop, de Allroad Intermediate Training, beleeft iedere gepassioneerde motorrijder een geweldige dag in eigen land. Bekijk zelf de vele enthousiaste reacties in het Gastenboek voor deze trainingen.

Gastenboek Trainingen NL

  • Jos 3 november 2023
    Top dag gehad met Peter. Lekker kleine groep, veel theorie die begrijpelijk wordt uitgelegd met een goede dosis humor. Op naar de volgende training!

Trainingen in Hechlingen (D)

Voor velen een bucket list item, de Hechlingen Intermediate Training blijft een geweldige belevenis lees hier de ervaringen sinds 2010. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook nog de Hechlingen Advanced  Training. Beide trainingen staan garant voor een onvergetelijke 2-daagse.

Gastenboek Hechlingen Trainingen

  • Frans 10 november 2023
    2 dagen Hechlingen intermediate training ter voorbereiding op de Marokko-reis was geen overbodige voorwaarde. Hechlingen is een unieke locatie om onder begeleiding van een professionele...

Trainingen in Meppen (D)

Als je zand rijden grondig aan wil pakken om er echt plezier aan te gaan beleven, geeft de Meppen Intermediate Training (voorheen Fürstenau (D)) een stevige en leuke boost. In de opvolgende Meppen Advanced  Training gaan we een stapje verder en ga je los zand niet meer uit de weg.

Gastenboek Meppen Trainingen

  • Arjan Huveneers 31 oktober 2023
    Ik wist dat ik iets moest doen om meer vertrouwen te krijgen in het zachte zand, de Meppen training leek mij de perfecte training hiervoor. Doel: Plezier hebben en weer veel leren. Beide is prima gelukt, met Peter en Erwin vanuit Berrt veel tips and trics gehad om hier beter mee om te kunnen gaan. Dit was voor mij een eerste training welke 2 dagen duurde, hier merkte je mooi een duidelijke opbouw van wat je op dag 1 oefende en vervolgens op dag 2 in de praktijk uitvoerde. Buiten het zachte zand ook veel diverse andere ondergronden ervaren op het mooie terrein van Meppen. Erg leuke en gezellige groep en tevens een mooi Hotel om te kunnen overnachten. Volgend jaar zal ik zeker weer een vervolg training gaan plannen!

Allroad ritten in Nederland

Om de in de trainingen geleerde technieken perfect te kunnen oefenen organiseren we onze Allroad ritten met gids. Het heerlijk onbezorgd rijden door de mooiste gebieden van Nederland wordt gewaardeerd zoals je kunt lezen in het Gastenboek voor de ritten.

Gastenboek Allroad Ritten

  • Swijs 23 november 2023
    ZELHEM, wat een mooi begrip is dat sinds 17 november voor mij........ Wat een mooie rit!! En wat een enthousiaste organisatie, ongelofelijk hoe ze het...

Allroad Reizen

Velen willen uiteindelijk graag op reis om de in de trainingen geleerde technieken te kunnen oefenen en ervan te genieten. Bekijk de ervaringen met  onze verschillende Allroad Reizen met gids. Onze reizen zijn goed verzorgd en bevatten altijd een hoog offroad gehalte, ze zijn gericht op verschillende niveau’s.

Gastenboek Reizen

  • Frans 10 november 2023
    Een super gave en goed georganiseerde motorreis door het fascinerende Marokko en het Atlasgebergte gedaan. Alles was zeer professioneel geregeld. De motoren in goede staat,...

Adventure Tricks Training

Heb je al behoorlijk wat trainingen gevolgd en ben je op zoek naar de volgende stap met een vrijere soort trainingsdag, dan kom je al snel op onze Adventure Tricks  Training.

Gastenboek Adventure Tricks Training

  • Rinie van der Eijk 13 november 2023
    Hoi Peter, bedankt voor de zinvolle Tips en Tricks op de training Adventure tricks in Meppen, hier kunnen we weer mee verder 👍

Bush Workshops

In elke reis of dagtrip kan je geconfronteerd worden met pech onderweg, zowel motor technisch als lichamelijk. Voor beide facetten hebben we een passende workshop. Van de geleerde, praktische technieken en inzichten heeft al menigeen profijt gehad. Bekijk de ervaringen met onze verschillende Bush Workshops.

Gastenboek Workshops

  • robin van leeuwen 16 februari 2024
    Leuk en leerzaam. Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Daarom waardevol.

Verslag Allroad Basic Training door Kicxstart Magazine

Journalist Randy van der Wal van Kicxstart Magazine deed mee met onze Allroad Basic Training, zijn verslag kan je lezen in PDF vorm door te klikken op de afbeelding hieronder.

Lees het Kicxstart artikel BERRT Allroad Basic Training - Juni 2020

Artikel KNMV GRIP Magazine – Offroad rijden met BERRT

In het KNMV GRIP Magazine dat KNMV leden ontvangen werd Werner geïnterviewd over het offroad rijden met allroad motoren, het interview kan je lezen in PDF vorm door te klikken op de afbeelding hieronder.

KNMV GRIP Magazine artikel herfst 2022 - BERRT offroad met allroads

Start jouw offroad avontuur met ons!

Heb je zin gekregen om de eerste stappen offroad te gaan maken? De Allroad Basic Training is de ideale basis, lees alles over deze training en prik een datum die jou past.

BERRT allroad motor trainingen - BMW Motorrad offroad partner

Print Friendly, PDF & Email