Reviews van klanten en media over ons

In de loop der jaren hebben vele cursisten met plezier deelgenomen aan onze trainingen en een groot deel hiervan beleefden onvergetelijke avonturen tijdens onze ritten en reizen. Om een overzicht van al de leuke klantreacties te geven is deze pagina ontstaan. Ook in verschillende media zijn mooie recensies over ons aanbod geschreven, zoals te lezen is in de onderstaande artikelen.

Trainingen in Nederland

Tijdens de populaire Allroad Basic Training en het vervolg daarop, de Allroad Intermediate Training, beleeft iedere gepassioneerde motorrijder een geweldige dag in eigen land. Bekijk zelf de vele enthousiaste reacties in het Gastenboek voor deze trainingen.

Gastenboek Trainingen NL

  • Robbert-Jan 20 juni 2024
    Wat een top dag! Veel geleerd tijdens de basis cursus en vooral ook veel lol gehad 🙂 Erik zijn positiviteit is aanstekelijk en hij is daarnaast ook bijzonder kundig, danoontje power!!!

Trainingen in Hechlingen (D)

Voor velen een bucket list item, de Hechlingen Intermediate Training blijft een geweldige belevenis lees hier de ervaringen sinds 2010. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook nog de Hechlingen Advanced  Training. Beide trainingen staan garant voor een onvergetelijke 2-daagse.

Gastenboek Hechlingen Trainingen

  • Peter Groot 27 mei 2024
    Vorige week de Hechlingen Advanced training gedaan met Werner en 6 andere liefhebbers. Heb weer genoten. Leuk om op een gecontroleerde manier je comfortzone steeds...

Trainingen in Meppen (D)

Als je zand rijden grondig aan wil pakken om er echt plezier aan te gaan beleven, geeft de Meppen Intermediate Training (voorheen Fürstenau (D)) een stevige en leuke boost. In de opvolgende Meppen Advanced  Training gaan we een stapje verder en ga je los zand niet meer uit de weg.

Gastenboek Meppen Trainingen

  • John Busch 19 mei 2024
    Afgelopen woensdag en donderdag (15 en 16 mei) was het weer zover, 2 prachtige dagen in het zonovergoten Funpark Meppen. De training werd gegeven door Peter en Erik. Zoals ik inmiddels van BERRT trainingen gewend ben hebben de instructeurs passie voor het vak en is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens de diverse oefeningen. Mijn doel was mijn skills te verbeteren om in zand te rijden en daar leent dit park zich uitstekend voor. Door de mooie opbouw van het 2 daagse programma word je de nodige vaardigheden aangeleerd. Je houding, remmen, sturen, wegrijden in mul zand, koers houden etc. Ook in het nabij gelegen hotel is alles keurig verzorgd, prima kamers en uitstekend eten. Kortom, weer een machtige ervaring rijker en zeker voor herhaling vatbaar.

Allroad ritten in Nederland

Om de in de trainingen geleerde technieken perfect te kunnen oefenen organiseren we onze Allroad ritten met gids. Het heerlijk onbezorgd rijden door de mooiste gebieden van Nederland wordt gewaardeerd zoals je kunt lezen in het Gastenboek voor de ritten.

Gastenboek Allroad Ritten

  • John de Bruin 10 mei 2024
    Inmiddels voor de vierde keer deelgenomen aan de Berrt driedaagse. Deze editie kenmerkte zich door uitdagende omstandigheden dus dubbelop genoten van deze mooie editie. Het...

Allroad Reizen

Velen willen uiteindelijk graag op reis om de in de trainingen geleerde technieken te kunnen oefenen en ervan te genieten. Bekijk de ervaringen met  onze verschillende Allroad Reizen met gids. Onze reizen zijn goed verzorgd en bevatten altijd een hoog offroad gehalte, ze zijn gericht op verschillende niveau’s.

Gastenboek Reizen

  • Maarten 17 juni 2024
    Met 5 aaneengesloten feestdagen is de Adventure Rally-Raid Toscane een ervaring die ik niet had willen missen. Stevige klimmen over losse dakpannen, rotsen en andere...

Adventure Tricks Training

Heb je al behoorlijk wat trainingen gevolgd en ben je op zoek naar de volgende stap met een vrijere soort trainingsdag, dan kom je al snel op onze Adventure Tricks  Training.

Gastenboek Adventure Tricks Training

  • Roel Peter 28 april 2024
    Vrijdag een leerzame en intensieve trainingsdag gevolgd in Meppen (D). Veel tips van Peter gekregen tijdens de Adventure Tricks training in Meppen. Na de vele oefeningen was er s middags tijd voor een toertje en een ronde door de koeltoren. Altijd leuk als de foto's achteraf weer gedeeld worden. De foto's confronteren helaas dan wel weer dat er zeker qua houding nog verbetering te behalen is! Op naar een volgende keer😄

Bush Workshops

In elke reis of dagtrip kan je geconfronteerd worden met pech onderweg, zowel motor technisch als lichamelijk. Voor beide facetten hebben we een passende workshop. Van de geleerde, praktische technieken en inzichten heeft al menigeen profijt gehad. Bekijk de ervaringen met onze verschillende Bush Workshops.

Gastenboek Workshops

  • robin van leeuwen 16 februari 2024
    Leuk en leerzaam. Het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Daarom waardevol.

Verslag Allroad Basic Training door Kicxstart Magazine

Journalist Randy van der Wal van Kicxstart Magazine deed mee met onze Allroad Basic Training, zijn verslag kan je lezen in PDF vorm door te klikken op de afbeelding hieronder.

Lees het Kicxstart artikel BERRT Allroad Basic Training - Juni 2020

Artikel KNMV GRIP Magazine – Offroad rijden met BERRT

In het KNMV GRIP Magazine dat KNMV leden ontvangen werd Werner geïnterviewd over het offroad rijden met allroad motoren, het interview kan je lezen in PDF vorm door te klikken op de afbeelding hieronder.

KNMV GRIP Magazine artikel herfst 2022 - BERRT offroad met allroads

Start jouw offroad avontuur met ons!

Heb je zin gekregen om de eerste stappen offroad te gaan maken? De Allroad Basic Training is de ideale basis, lees alles over deze training en prik een datum die jou past.

BERRT allroad motor trainingen - BMW Motorrad offroad partner

Print Friendly, PDF & Email