• Over balk rijden offroad rijtechniek - Allroad Adventure Tricks Training BERRT-header

Adventure Tricks Training

Pure behendigheid

Ja, ik doe ook mee!

Adventure Tricks Training

Algemeen

Tijdens deze eendaagse training gaan we aan de slag met een aantal tot de verbeelding sprekende behendigheidsoefeningen. Hiervoor is het een voorwaarde dat je de algemene offroad vaardigheden die we in bijvoorbeeld onze Hechlingen en Meppen (of Fürstenau) Intermediate Trainingen behandelen goed beheerst.

Tussen de oefeningen door zullen we ritjes door het park op veelal zandgrond maken, het rijden in zand beheers je dus ook al in redelijke mate.

 • Voor wie?

  Deze training is bedoeld voor de ervaren offroad rijder en kan geboekt worden door iedereen die minimaal 2 BERRT Intermediate Trainingen minder dan 2 jaar geleden met goed gevolg heeft afgesloten. Daarna heb je ook de offroad vaardigheden regelmatig op peil gehouden.

  Idealiter heb je tussendoor ook flink wat offroad kilometers gemaakt. Bij twijfel of voor toelichting graag even bellen 06-83602365 of mailen naar info@berrt.gs
  Ver gevorderde allroad-rijders

 • Data en tijden

  Op de trainingsdag dien je om 9:00 uur op het terrein aanwezig te zijn, o.a. voor de briefing en een kop koffie.

  De briefing begint om 9:00 uur en de training eindigt om 16:30 uur.

  De trainingsdata kun je vinden door op onderstaande gele knop te klikken. Je komt dan op de kalender waar je vrijblijvend een datum kunt uitzoeken en ook meteen online kunt boeken.

 • Prijzen

  Voor € 395 doe je mee!

  Deze training kan uitsluitend op de eigen motorfiets gedaan worden.

Gastenboek Adventure Tricks Training

 • Roel Peter 28 april 2024
  Vrijdag een leerzame en intensieve trainingsdag gevolgd in Meppen (D). Veel tips van Peter gekregen tijdens de Adventure Tricks training in Meppen. Na de vele oefeningen was er s middags tijd voor een toertje en een ronde door de koeltoren. Altijd leuk als de foto's achteraf weer gedeeld worden. De foto's confronteren helaas dan wel weer dat er zeker qua houding nog verbetering te behalen is! Op naar een volgende keer😄

Impressies

Geef een cadeaubon, elk bedrag mogelijk

Cadeaubon - BERRT Reizen Ritten en Trainingen offroad voor de allroad motorrijder

Een dappere dag

Heb je bij ons al wat trainingen gedaan en ben jij op zoek naar meer uitdaging met je allroad, meer motorbeheersing en een locatie waar je ongegeneerd kan oefenen? Dan kan deze Adventure Tricks Training zijn wat je zoekt.

We gaan een hele dag op het offroad park Meppen aan de slag met uitdagende oefeningen. Deze zullen veel vragen van je rijvaardigheden én je uithoudingsvermogen. Maar als de oefeningen lukken zijn zo ook zó bevredigend!

Wat gaan we doen

We combineren oefeningen uit onze Advanced trainingen, met die van de Trophy trainingen en doen er nog een schepje bovenop. Die oefeningen leggen we stuk voor stuk uit, doen we voor en dan kan jij veel oefenen. Daarbij lopen 2 BERRT instructeurs rond en geven gevraagd en ongevraagd feedback op je verrichtingen.

In de middag maken we ook in een groepje een mooie ronde door het park en pakken daarbij uitdagende routes. Elkaar een beetje helpen kan daarbij nodig zijn.

De oefeningen

De onderstaande oefeningen kan je op deze trainingsdag verwachten:

 • Brake slide
 • Cone kicking
 • Elephant turn
 • Power drift
 • Obstacle clearing
 • Krabpaal
 • Rope around a tree
 • Rijden in de koeltoren

Hoe ziet de dag eruit

Het betreft een eendaagse training in Meppen, Duitsland. Je komt ’s ochtend om 09:00 aan waarna er een briefing plaatsvindt.
In de ochtend gaan we aan de slag met de oefeningen.
De lunch verzorgen we voor je op het park.

In de middag kunnen we verder oefenen waarna we gezamenlijk een ronde door het park rijden. Om 16:30 sluiten we de dag af met een drankje.

Verzorging

Op deze dag verzorgen wij de koffie, het water en de lunch. Een eventuele overnachting voor of na de training regel je zelf.

Jouw motor

In deze training rijdt elke deelnemer op zijn of haar eigen motor. Er zijn geen huurmotoren beschikbaar. Jouw motor verkeert in een goede technische staat met goede noppenbanden en een standaard/ stille uitlaat. Alle allroads/ adventure bikes zijn welkom vanaf 650 cc. Geen enduro’s of rally bikes. Lichte adventure bikes zoals de G 310 GS of soortgelijken zijn ook welkom.

Is deze training voor jou?

Offroad rijden kan gevaarlijk zijn. Deze training gaat verder dan de gebruikelijke trainingen bij BERRT en zal een stuk zwaarder en vermoeiender zijn. We bieden deze training aan met de echt geoefende en gevorderde offroadrijder in gedachte. Echter, ook bij deze training geldt dat niets moet en dat we er alles aan doen om het zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Je kan zelf per oefening bepalen of je deze wilt doen. Zorg ervoor dat je je eigen vaardigheden niet overschat en de juiste beschermende kleding draagt. Offroad laarzen en dunne handschoenen voor goed gevoel zijn natuurlijk een must naast de andere gebruikelijke kleding.

Enthousiast geworden?

Doe ook mee! Er zijn diverse data beschikbaar. Op een trainingsdag hebben we 10 plekken beschikbaar, het minimum aantal deelnemers is 5.

Na inschrijving ontvang je van ons aanvullende informatie over de training.

Inclusief

We bieden voor deze training een compleet arrangement aan wat bestaat uit het volgende:

 • 1-daagse training in Meppen, voor puur offroad plezier,
 • Gecertificeerde Nederlandse instructeur van BERRT,
 • Drankjes gedurende de dag,
 • Uitgebreide lunch (incl. drankjes),
 • Afsluiting met koffie op het terrein.

TIPSluit altijd een annuleringsverzekering af.

Video impressie

De onderstaande video geeft een mooi beeld van de training.

Reserveer jouw plek

Wil je ook graag meer behendigheid en vertrouwen opbouwen door het oefenen van uitdagende manoeuvres? En daarbij veel rijden en optimaal genieten van het offroad rijden met een leuke groep allroad rijders? Reserveer dan snel een plek in onze boekingsagenda via de knop hieronder. Op naar een geweldige dag vol motorplezier!

Uniek park vol rijplezier

Locatie voor deze unieke training is Meppen, circa 140 km ten Oosten van Apeldoorn, net over de Duitse grens. Het offroad park bevindt zich op een voormalige stoomkrachtcentrale die in het jaar 2000 buiten werking werd gesteld. Van veraf is de 131 meter hoge koeltoren al te zien, met daarop een door de Zwitserse kunstenaar Christoph Rihs geschilderde giga wereldkaart.

Wil je puur offroad plezier? Dit prachtige offroad terrein biedt voor vele niveau’s toffe uitdagingen, ook voor ervaren rijders. Motorfietsen worden er niet toegelaten, dus exclusief genieten met BERRT van al het leuks dat dit park te bieden heeft. Met leuke kronkelende paden en steeds weer hoogteverschillen worden de mogelijkheden heel goed benut.

BERRT is als BMW Motorrad partner en bijbehorende professionele werkwijze een samenwerking aangegaan om allroad trainingen met motorfietsen te mogen verzorgen in dit gevarieerde oefenterrein. Het terrein bestaat voornamelijk uit bos met vele kronkelende zandpaden. Ook is er een zandgroeve, een groot open gebied met zand, hellingen en water. De ideale omgeving voor een leuke en ook intensieve offroad training op zanderige ondergrond.

Voorwaarden en Herroepingsrecht

Op deze training zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT Reizen en Trainingen vof van toepassing. Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de training voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de trainingsvoorwaarden>>

Op alle trainingen van BERRT is het zgn. herroepingsrecht uitgesloten, omdat die zijn aan te merken als diensten waarvan de uitvoering is voorzien op een bepaalde datum / in een bepaalde periode. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Print Friendly, PDF & Email