Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.90.204.233 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Diederik Diederik uit Rijswijk(ZH) schreef op 23 oktober 2018 om 22:23:
Wat een heerlijke rit zo laat in het seizoen:-). Afgelopen weekend de Twenterit gereden met zonnetje al was het in de ochtend fris. Mooie omgeving heerlijke zandpaden. Leuke groep met rijders van alle niveaus en motoren. Was goed om weer veel van de eerder geleerde techniek toe te passen.
Erwin Erwin schreef op 21 oktober 2018 om 19:11:
Op 20 oktober reed ik de Twente allroad rit. Vanwege de droogte waren de zandpaden redelijk goed te berijden, maar erg stoffig. Mooie, afwisselende route door een prachtige omgeving. Zoals gebruikelijk prima verzorgd en begeleid. Ik heb genoten. Deze rit is goed te doen voor alle niveau's: een mooie manier om op de motor kennis te maken met de zandpaden in Twente!
Martin Koster Martin Koster uit Apeldoorn schreef op 15 oktober 2018 om 20:48:
Zondag 14 oktober 2018 de BERRT Classic gereden. Super weer, prachtige route en af en toe een flinke laag mul zand op de paden om eens flink aan het werk te gaan. Gelukkig ook een paar lange stukken gravel, zand en gravel voor het snellere werk. Alvast tot volgend jaar!
Norwin vd Berg Norwin vd Berg uit Utrecht schreef op 15 oktober 2018 om 20:42:
Zondag 14 oktober de Classic Allroadrit gereden. Was van vertrek tot aankomst weer in de puntjes geregeld. Zelfs het mooie weer en het warme zonnetje was aanwezig (hoe doen jullie dat toch ;-). In ieder geval heeft mulle zand geen geheimen meer. Ons groepje van 4 heeft tijdens de rit nog 4 keer een paard en ruiter gezien, en ondanks dat we van sommige best door mochten rijden, hebben we gewoon even gewacht en /of zelf even een praatje gemaakt. Kortom was weer gezellig voor iedereen. Ook leuk... onderweg nog een oom van Mirjam Pol (op een quad) tegen gekomen en heeft ons nog even meegenomen voor een rondje over het BMW circuit in het bos. Door het droge weer toch tijd zat en het zijn altijd de leukste gesprekken, die je er gratis bij krijgt op zo'n dag.
Admin-antwoord door: Bert Duursma
BMW circuit?
Douwe Müller Douwe Müller uit Sloten schreef op 15 oktober 2018 om 08:45:
Gister 14 oktober een prachtige offroad rit gereden, mooi weer en je treft altijd weer collega rijders waar je mee op kunt rijden, het mulle zand zag ik tegen op, maar daar kwam ik met mijn Transalp prima doorheen( wat mij een paar jaar geleden niet was gelukt) de trainingen van Bert en de diverse ritten hebben resultaat. Bert en Tineke bedankt voor weer een geweldige dag met als slot een heerlijk verzorgde BBQ
moe maar zeer voldaan 's avonds op de bank
Jan Jan uit DRACHTEN schreef op 5 oktober 2018 om 11:09:
Jaha, weer zo'n mooie uitdagende rit van Berrt. Van huis gegaan bij 8 graden en bij Utrecht was het 1 graad. Ik dacht dat mijn handvatverwarming het niet meer deed.... Later de hele dag schitterend weer! En mooie paden! En een leuke groep. Jammer dat iemand onorthodox afstapte tegen een overstekend boompje. Maar kwam er alleen met wat egoschade af.
Roel Roel uit Almere schreef op 1 oktober 2018 om 19:45:
zaterdag 29 september weer een mooie off-Road rit in Brabant gereden.
Prima weer, prima ondergrond, lekkere lunch, leuke groep. (zelfs een beetje de Bush Medic en Bush Mechanic in de praktijk getoetst :). Gelukkig liep het met een sisser af! )Tot de volgende keer.
Willem van Dorst Willem van Dorst uit Oss schreef op 30 september 2018 om 14:13:
Samen met Werner en mede motorfanaten, een rondje door het Brabantse landschap gereden. s’ochtends was het vrij fris, bij mij op het scherm gaf de buitentemperatuur 2,5 graden Celsius aan. Maar eerst opgewarmd onder het genot van een bakkie ☕️ en toen op pad. Mooie dorpen en diverse landschappen, in de ochtend waren de paden van diverse ondergronden, in de middag werden de zandpaden steeds langer met veel los zand. Uiteindelijk afgesloten met een drankje en sterke verhalen. Kortom genoten.😎👮😃
Eric Wilderbeek Eric Wilderbeek uit Nootdorp schreef op 22 juli 2018 om 15:08:
Gisteren (zaterdag 20 juli) de Twenterit gereden met Berrt. Als enige KTM tussen als het GS geweld was het goed toeven. De rit is een mooie afwisseling van offroad en asfalt / verhard. Dankzij het droge weer was het af en toe behoorlijk mul zand maar zoals Werner vooral ons al meldde; "Vooruitkijken, gewicht op achterwiel, en tractie houden". Moe, stoffig maar zeker voldaan kwamen we allen weer aan bij Berrt waar een afsluitend koel drankje op ons stond te wachten.
Bart dirkson Bart dirkson uit Limmen schreef op 21 juli 2018 om 21:45:
Vandaag een super mooie rit gemaakt met een zeer leuke groep olv werner. na eerst een basis training gevolg te hebben bij Bert , nu een vervolgrit alle basis dingen kwamen aan bod. Super top dag op naar meer mooie ritten. Werner 👍👊👌
Boaz Boaz uit Amstelveen schreef op 14 juni 2018 om 22:16:
Lekkere rit dat goed werd opgebouwd gedurende de dag. Zelfs al was het geen training merk je dat Werner's tips-en-tricks tijdens de lunch goed uitgelegd worden. Op naar de intermediate training!
Judy Judy uit Amsterdam schreef op 2 juni 2018 om 20:49:
Vandaag de Veluwe allroad rit gedaan. Prachtige tocht met mooie zandwegen, één waterplas (die toch wat dieper was dan Werner dacht 😉 en af en toe een beetje modder. Mooie bosgebieden en landschappen. En natuurlijk, zoals altijd, fantastisch verzorgd met lekker eten. Binnenkort de intermediate training!
Volker Volker uit Hilversum schreef op 28 april 2018 om 17:18:
Net de BERRT 3-daagse gereden. Wat een mooie rit was het. Nederland van een heel andere kant ontmoet, was erg verrast dat offroaden in ons klein landje nog mogelijk is op deze manier. Elke dag tussen 300 en 350 km, best pittig, maar geweldig om meer ervaring in offroad te krijgen - alleen mulle zand blijft een grote uitdaging 🙂 Volgend jaar weer!
Michael Mes Michael Mes schreef op 27 april 2018 om 20:15:
Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag met een hele toffe groep van 12 motorrijd(st)ers Berrt’s 3-daagse gereden. Een geweldige ervaring!

In 3 dagen 1000 Km van noord naar zuid Nederland, waarvan de helft onverhard. En daar zaten pittige en uitdagende stukken tussen. Alles was uitstekend geregeld en daarbij dan ook nog eens alle dagen prachtig weer.

Werner en alle anderen, hartstikke bedankt en als het aan mij ligt… volgend jaar weer!
Luit Jan Luit Jan schreef op 27 april 2018 om 20:13:
Nog spierpijn van de 3-daagse tocht (1000 km) maar wat een mooie tocht en wat een uitdagingen. Niet ongetraind aan beginnen want sommige uitdagingen zijn zwaar. Aanrader!
Rob van Rooijen Rob van Rooijen schreef op 27 april 2018 om 20:10:
Afgelopen weekend de BERRT 3-daagse gedaan, zigzaggend on- en offroad van Drenthe naar Limburg en eindigend in Brabant. Zo’n 300 prachtig mooie en inspannende kilometers per dag die je van het ene uitdagende boerenpad naar het andere mooie bospad voeren. Onderweg niet alleen genoten maar ook heel veel geleerd en offroad-zelfvertrouwen gekweekt! Een uitstekend georganiseerde 3-daagse en bovendien mooie en relaxte hotels onderweg. Bedankt Werner, Harrie en Bert. En wat mij betreft volgend jaar graag weer, maar eerst deze zomer de Mongolië-reis, ik ben er nu klaar voor!
Frans Frans uit Elst schreef op 26 april 2018 om 18:19:
Lijkt me leuk om mee te maken.
Erwin Homan Erwin Homan schreef op 25 maart 2018 om 11:36:
Gisteren heb ik met Werner de Veluwerit Basic gereden. Een mooie route, technisch niet heel lastig. Omdat de paden er goed bij lagen konden we probleemloos en met oog voor de omgeving rijden. Goed georganiseerd, met een aantal "verborgen schatten": mooie, rustige paden.
Roel Wierenga Roel Wierenga uit Almere schreef op 29 oktober 2017 om 20:47:
Vrijdag 27 oktober meegereden met de Brabant Advanced Rit met Werner als gids. Super zoals hij de rit heeft gereden👌, ik heb niet gemerkt dat we ergens verkeerd zijn gereden. In de loop van de dag werden de off-road stukken steeds langer en mooier met af en toe een pittig stukje ertussen. Het was schitterend weer, prima ondergrond dus lekker hoog tempe, en een heerlijke lunch in een gezellig restaurant op de grens met België. Kortom een prima off-road dag!
Erwin Homan Erwin Homan schreef op 28 oktober 2017 om 11:09:
Op vrijdag 27 oktober heb ik de Brabant-rit Advanced gereden onder leiding van Werner. Het was een heldere dag met veel zon. De omgeving is prachtig en de herfstkleuren gaven extra sfeer. We begonnen met een paar lange, makkelijke zandpaden, afgewisseld met stukjes asfalt. Geleidelijk werd het aandeel offroad wat groter, en kwamen er wat specials. Pittig, maar in combinatie met een redelijk droge bodem nog prima te doen. Het geheel was goed georganiseerd, en met aandacht voor regelgeving en beperking van overlast voor anderen. Leuk!
Lees offline: