Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.92.240 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
129 berichten.
Richard Mooring Richard Mooring uit Rotterdam heeft geschreven op 26 november 2022 om 10:35
Op zaterdag 12 november de Twenterit gereden onder de goede begeleiding van Werner. Enorm geboft met het mooie weer op die dag, en de route ging over leuke zandwegen. Een aanrader!
Thymen Thymen heeft geschreven op 22 november 2022 om 15:52
Afgelopen weekend de Twenterit gereden. Ondanks de kou een heerlijke dag gehad. Mooie route, leuke groep en uitstekende begeleiding door Werner. Top!
Sjeng Sjeng uit Uden heeft geschreven op 20 november 2022 om 17:08
Gisteren de Twente rit gereden, hele mooie route, leuke groep gelijkgestemden, mooi weer, goede begeleiding, goede lunch, goede huurmotor, veel geleerd, kortom een zeer geslaagde dag op twee wielen, Bedankt Werner 🙂
Douwe Jan Reitsma Douwe Jan Reitsma uit Alkmaar heeft geschreven op 20 november 2022 om 13:48
Na eerst de basis training te hebben gedaan heb ik, samen met een enthousiaste groep, de twente rit gereden o.l.v. Werner. De dag begon koud, maar op het mooiste deel van de rit werd het een zonnige aangelegenheid. Ik heb genoten van de afwisseling en wist niet dat er zoveel leuke weggetjes in twente waren. Het was, volgens mij de laatste, of 1 van de laatste ritten dit jaar, maar kijk nu al uit naar wat er gaat komen. Oh ja ... Ik heb de rit gereden op een R310GS. Het was z'n eerste rit, en het was best wel even wennen. Al die machines met een hoog koppel zijn wel wat beter te doseren dan de 310. Gaandeweg de rit begon de 310 (en ik uiteraard ook) te wennen en werd het duidelijk dat er wat hoger in de toeren gereden moest worden. Op het einde van de tocht had ik zoiets van ... Waar blijft het volgende weggetje. Ik kan de toekomst niet voorspellen, maar denk echt dat de kleine R310GS nog wel een verassend zou kunnen zijn in de toekomst. Bedankt allemaal (De hele groep) en het bijzonder Werner. Doe ook de groeten aan Bert en Peter. Tot volgend jaar ...
Robert Robert uit Vollenhove heeft geschreven op 20 november 2022 om 11:28
Hallo.

Op 19 november de laatste twenterit van het jaar mee gedaan.
Erg leuk met een leuke groep enthousiastelingen.
Grote dank naar Werner, hij kan goed vertellen wat je moet doen in wisselende omstandigheden qua off-road rijden.
Hier kan ik wat mee.

Hartelijk dank voor de mooie dag.

Met vriendelijke groet,
Robert van Oosten
Frank Lammertink Frank Lammertink uit Almelo heeft geschreven op 9 oktober 2022 om 21:35
Net de foto's van de Twenterit van gisteren bekeken. Ja geweldig mooi weer en het was niet te nat een niet te droog. gewoon ideale omstandigheden voor de All road rit. Ik woon zelf in de buurt maar heb toch weer veel nieuwe zandwegen gezien. Na mijn wekend Hechlingen van maart dit jaar was het goed om weer met een groep All road te rijden. Dat rijdt toch wel veel lekkerder dan in je uppie. Het was gisteren heel goed te doen maar en af en toe mul zand vind ik nog steeds spannend. Toch zou er van mij iets meer aansluiting mogen zijn op een 'Hechlingen' vaardigheden, zeg maar kuilen bulten en ongelijk terrein. Maar goed het is en blijft een rit op openbare weg natuurlijk. Voor de rest hartstikke leuk om te doen en aanrader.
Bert Reijmerink Bert Reijmerink uit Harderwijk heeft geschreven op 23 augustus 2022 om 15:17
Op uitnoding van vriend GW heb ik deel mogen nemen aan de Twenterit. Best even spannend omdat ik mijn BMW R1200GS Adventure nog maar net twee weken heb en ik toch wel een beetje wist dat dit nu niet een optimale off road motor is. En dat klopt! De motor is te lomp om lekker losjes over onverharde paden te manoevreren, vooral los/droog zand deed mij de billen wel bij elkaar knijpen. Maar goed, overeind gebleven en de motor goed leren kennen! En dan even over de rit zelf: Prachtig! Zeer gevarieerd qua ondergrond, grind, grevel, zand, los zand en soms zelfs een stukje modder (klein stukje), alles kwam aan bod. De begeleiding was OK. Ergens had ik verwacht dat er ook wat tips en trucs gegeven zouden worden, waardoor mijn niveau van off road rijden beter zou worden. Hier is helaas geen enkele sprake van. De begeleider rijdt voor en "thats it". Maar goed, het is dan ook een rit en geen training. De lunch was prima maar plat hollands (broodje kroket en en broodje kaas, ham of hagelslag. Ook hier was mijn verwachting waarschijnlijk wat te hoog. Al met al een hele mooie dag gehad.

Noot van BERRT: Bedankt voor jouw review Bert. Hierbij een toevoeging om een mogelijk misverstand over het doel van onze dagritten te voorkomen. Deze zijn er vooral als oefening en om onder begeleiding te genieten van de route. Dit nadat minimaal onze Allroad Basic Training is gedaan, hierin gaan we uitgebreid in op de rijtechnieken. In de ritten zijn er vooral nog kleine praktische tips en kunnen vragen worden beantwoordt.
Jan Hofman Jan Hofman uit Hoevelaken heeft geschreven op 2 juli 2022 om 19:07
Prachtige allroad rit gemaakt en wel de Twenterit. Prachtige zand, grind en modderwegen. Ik vond het best spannend, maar goed te doen. Leuke en professionele begeleiding van Aad. Heeerlijke dag gehad!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem heeft geschreven op 2 juli 2022 om 08:41
1 juli meegereden in de Twente tocht. Wat mij betreft uitstekend motorrij weer. Daar het de nacht ervoor nog flink geregend had was de ondergrond offroad wisselend wat bijdroeg aan de beleving. Wat mij betreft een leuke tocht met zoals inmiddels gebruikelijk een geweldige lunch en aangenaam gezelschap.
Dank ook zeker aan Aad voor het voorrijden😎👍
Albert Albert uit Hazerswoude heeft geschreven op 18 juni 2022 om 20:33
31 mei een mooie rit gereden. Prachtig weer en een mooie omgeving. Bedankt dat de rit toch doorging ondanks dat er maar drie meereden.
David David uit Driebergen-Rijsenburg heeft geschreven op 6 juni 2022 om 19:40
De BERRT 3-Daagse gereden. Prachtige rid, veel variatie in landschap en paden. Alles, zoals gewend, uitstekend georganiseerd. Een echte aanrader.
Louis Louis uit Den Haag heeft geschreven op 31 mei 2022 om 12:54
Dank voor de leuke rit gisteren, mooie route, voldoende uitdaging in het mul af en toe. Gezellig ploegje om mee te toeren, voor herhaling vatbaar.
Sebastien Roturier Sebastien Roturier uit Hilversum heeft geschreven op 31 mei 2022 om 08:55
Heel mooie rit vandaag gereden met Bert. Goeie sfeer.
Goede gelegenheid om toe te passen wat we bij de Basic en de intermediaire cursus geleerd hebben .
Bedankt voor deze mooie dag en de prachtige foto's.
Tot gauw, Sébastien
Robert Robert uit Vollenhove heeft geschreven op 30 mei 2022 om 21:06
Hallo.

Mooie organisatie waar ik vandaag voor de tweede keer heb deel genomen.
Door omstandigheden niet met mijn GS kunnen rijden zoals de eerste keer, deze keer op mijn Suzuki GSX 1400 deel genomen. Hartelijk dank Bert Duursma dat dit mocht en kon.
Ik heb de dag als zeer prettig ervaren met de mede rijders.

Groeten Robert van Oosten.
Friso Friso heeft geschreven op 28 mei 2022 om 17:58
De BERRT 3 daagse was een hele mooie ervaring! Veel gezien, veel geleerd en alles was goed georganiseerd. Zeker een aanrader!!
Marcellino Marcellino heeft geschreven op 26 mei 2022 om 22:30
Wat een weekend hebben we gehad!
3 dagen pure fun op Nederlandse offroad wegen ...
Je komt jezelf, je motor en je nieuwe buddies tegen op de fijne tracks.

Lekker eten in de hotels, fijne babbels tussendoor & dit na een heerlijke dag rijden op je eigen tempo of in een klein groepje van rijders.

Van vlotte gravel tot sompige stroken of liever zandhappen tussen de boeren?
Geen probleem! Alles krijg je voor de kiezen.

Alvast super fijn weekend gehad met de mensen van Berrt, goede begeleiding met hier en daar tips & tricks!

Uitdaging nodig : Subscribe for next edition!
Maarten Maarten heeft geschreven op 26 mei 2022 om 10:31
Fantastische 3-Daagse gereden!! Erg mooie offroad tracks op alle mogelijke ondergronden. Nederland is schitterend! Heerlijk op je eigen tempo rijden en 's avonds veel gezelligheid in goeie hotels. Wederom perfecte organisatie! Bedankt Werner & Harrie en de rest van BERRT.
Herman Herman uit Wijchen heeft geschreven op 23 mei 2022 om 22:12
Weer een heerljke 3-daagse gereden: zand, modder, gravel, gras, alles kom je tegen (inclusief jezelf en leuke mederijders). Dit is mijn tweede keer, en je ziet dat oefening en trainingen en advies van Werner c.s. echt helpen. Dank voor de goede organisatie en support, en de mooie, deels nieuwe tracks door Nederland. Ik heb genoten.
Vincent Evelijn Veere Vincent Evelijn Veere uit Nijmegen heeft geschreven op 22 mei 2022 om 11:29
Vorige week een all-road training gedaan. Bewust met eigen motor gedaan om deze beter te leren kennen. Een huurmotor is toch anders. Het was een fantastische dag. Zonnetje erbij, leuke groep en een fijne, deskundige instructeur (Erik). Een prima opbouw en heldere instructies. Ik vond het een leerzame dag en overweeg om de vervolgtraining twijfel doen. Het was een prijzige training, maar zeker de moeite waard.
Mattijs Mattijs uit Rotterdam heeft geschreven op 19 mei 2022 om 17:20
in mei 2022 de allroad basic gedaan onder leiding van Erik. geweldige dag. goede sfeer, bloedje heet, leuke groep, duidelijke instructies, genoeg humor en best veel kleine bospaden gedaan. Vorig jaar een keer gedaan met huurmotor, nu met eigen motor, ook een leuk verschil. aanrader!
Print Friendly, PDF & Email