Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.71.23 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
56 berichten.
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt heeft geschreven op 14 september 2020 om 22:17:
Op 12 september de Brabantrit gereden. Het losse zand op de onverharde landwegen, je moet er aan wennen. Het kostte mij moeite in het begin. Je wil controle, maar dan ga je te langzaam. Pas na de lunchpauze begon het te lukken, meer snelheid gaf uiteindelijk groot genoegen. Echt spelen zo'n dag, op oude crossbanen met wasborden, ATB routes, landwegen, obstakels, ik wist niet dat er nog zoveel offroad gereden kan worden in ons land. Met goede techniek beslist goed te doen op een zware GS. Veel dank aan Kees-Jan Langenberg. Goeie instructies, goede begeleiding, samen uit-samen thuis. Tot een volgende keer.
gerrit pullen gerrit pullen uit Hardinxveld Giessendam heeft geschreven op 10 september 2020 om 20:35:
zaterdag 5 september hebben we de off road Twente rit gereden , een mooie route na de basic off road cursus . Goede begeleiding en prima verzorgd , ik kijk uit naar een vervolg!
Gerard Hensels Gerard Hensels uit Alkmaar heeft geschreven op 5 september 2020 om 22:54:
Mooie twenterit gedaan vandaag met Werner. Een hele mooie oefening na de basic training.
Hans Hans uit Rotterdam heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 23:47:
Op 29 augustus olv Werner een heerlijke rit door Twente en Achterhoek gehad. Zelfs de zeer kleine paadjes door het bos werden niet gemeden. Met een leuke groep was het lekker doorrijden op de zandpaden.Prima lunch. Topdag.
Bedankt Werner voor de organisatie en foto`s.
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 16:49:
Leuke Twente rit gisteren met weer een enthousiaste en goede begeleiding door Werner 😃. Leuk vervolg op de basis training eerder dit jaar. De route was heel leuk met verschillende ondergronden en fraaie uitzichten 🙌
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Overasselt heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 09:19:
Gisteren meegedaan met Twente all-road rit op noppen. Wat is ons land mooi vanaf deze plekjes bekeken. Zoals gewend was er weer aandacht voor alle details. Er waren stortbuien geweest. Toch lukte het iedereen, van geoefend tot veel minder met plezier te blijven rijden. Zelf kick ik op de atb routes door het bos, maar de modderige boerenland-weggetjes waren uitdagender. In een streek waar de meeste mensen als ze je zien een grijns krijgen op hun gezicht. Dankjewel voor je zeer attente begeleiding Werner!
eugene eugene uit Nootdorp heeft geschreven op 13 juli 2020 om 15:49:
Zaterdag 11 juli leuk dagje off road in brabant gereden. Alles was goed geregeld en relaxed. Als we ook om de stortbuien heen kunnen rijden zou het fijn zijn, maar waarschijnlijk hoort dat bij een dagje met Berrt :).

op naar volgend uitje
Rens Rens uit Abcoude heeft geschreven op 12 juli 2020 om 13:32:
Het was een veelzijdige dag gister
We hebben alle ondergronden wel bereden van modder tot zand heel leerzaam leuke spelerrij 🙂
Echt een super rit vond ik het
Bedankt voor de foto’s en filmpjes
Groet
Rens
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 22 juni 2020 om 09:32:
Ben zaterdag 20 juni met de 'twenterit' meegegaan. Heerlijke en goed verzorgde dag met een prachtige route. Ik hoorde dat als je met Bert gaat rijden dat het altijd mooi weer is... was nu ook weer zo 😃. Tot de volgende rit/training/reis 👍
Edwin Klooster Edwin Klooster uit Almere heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 19:43:
Op 6 oktober 2019 de Berrt Classic allroad gereden. De week vooraf veel regen, op de dag zelf aan het einde regen. Ook met mijn allroad banden was het prima te doen. Heel leuk om die zware GS door zand, modder, gras en bos te sturen. (Een Berrt cursus helpt natuurlijk wel 🙂 ) Onderweg gezellige mederijders tegenkomen en aan het eind gezellig napraten tijdens de BBQ. Een aanrader, in 2020 ben ik er weer bij.
Berend Berend uit Best heeft geschreven op 9 september 2019 om 22:12:
Afgelopen zaterdag 7 september een mooie rit door het Brabantse landschap. Heerlijk genoten, mede door de prima begeleiding door Kees-Jan! Een echte aanrader als je meters wil maken, maar ook lekker wil genieten wat er met een Allroad allemaal kan. Willem, Berend en natuurlijk Kees-Jan bedankt! Groet, en tot de volgende!
Joop Voss Joop Voss heeft geschreven op 26 mei 2019 om 13:10:
Ik heb een prachtige 3-daagse gehad. Het geheel was fantastisch geregeld en ook de service bij bandenpech was super. Ik heb genoten en al weer geboekt voor volgend jaar. Bert, Tineke en Harry, bedankt!
Michael Mes Michael Mes uit Oirschot heeft geschreven op 21 mei 2019 om 22:22:
Afgelopen weekend met een toffe groep de 3-daagse van Berrt gereden. Ik heb het weer geweldig naar mijn zin gehad. Van Noord naar Zuid Nederland op je GS door prachtig landschap en voor groot gedeelte uiteraard offroad. En daar zaten pittige stukken tussen. Zoals altijd was ook het hele gebeuren er om heen prima geregeld. Bert, Tineke en Harrie, bedankt weer en tot gauw bij het volgende avontuur.
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp heeft geschreven op 21 mei 2019 om 12:56:
In het weekend van 17/18/19 mei 2019 de 3-Daagse van Berrt gereden met 25 anderen. Leuke gezellige groep. Mooi weer en een prachtig landschap met een uitdagend parcours. Veel zand, maar ook akkers, slootkanten, bospaadjes met obstakels en natuurlijk gewone verbindingswegen.
Voor mijzelf reden geweest om zelfvertrouwen te krijgen met mijn GS om iedere situatie de baas te blijven en te zijn over mijn motorfiets. De tips en tricks van Bert en zijn compagnon Harrie hebben daar een grote bijdrage aangeleverd. Bedankt daarvoor heren!
Wil je je vaardigheden testen in de praktijk, dan is de 3-Daagse van Berrt zeker een aanrader.
Mvg,
Olaf
Marcel Marcel uit Breda heeft geschreven op 17 mei 2019 om 18:41:
11 mei de Twenterit gereden. Hele mooie route en prachtig weer!
Vorig jaar ook gereden, maar zeker de herhaling waard. Ondergrond was door de regen in de dagen ervoor toch weer heel anders.
Goede begeleiding van Werner! Organisatie, lunch, enz zoals altijd goed geregeld!
Bedankt en tot snel!
Erik Bouman Erik Bouman uit Wijk en Aalburg heeft geschreven op 13 mei 2019 om 09:13:
11 mei 2019, Allroad Twente. Het weer is gelukkig veel beter dan weken lang voorspelt. Volgens een aantal deelnemers was de rit een beetje makkelijk door de regen van voorgaande week (Het zand minder zacht). Toch lukt het me om lekker in een geul te rijden omdat ik de zandzachte bocht niet goed nam. En lekker naar de greppel zat te kijken waar je niet naar toe wil. Klassieke beginnersfout natuurlijk maar goed. Hadden we iets om te lachen tijdens de lunch zullen we maar zeggen. Top dag gehad. Smaakt naar meer. FURSTENAU om zand te oefenen is misschien wel een idee ?
Rinus Versteeg Rinus Versteeg uit Doorwerth heeft geschreven op 12 mei 2019 om 11:24:
Gisteren een fijne rit gehad door het mooie Twente. Goeie route, goed weer, leuke groep en fijne begeleiding door Werner. Lunch was prima verzorgd. En uiteraard een paar stoere foto’s om het compleet te maken ?. Berrt bedankt voor een heerlijke dag!! Tot de volgende rit/training.
Peter Commandeur Peter Commandeur uit Brasschaat heeft geschreven op 27 april 2019 om 18:44:
Waar oude smokkelroutes al niet goed voor zijn...?Nu in gezamenlijk gebruik door fietsers voetgangers paardrijders en motorcursisten van BERRT.
Er is altijd wat te leren en dat bleek ook in de Brabantrit. Werner en KeesJan gaven ervaren rijbaan-weg rijders een kijkje in het leven van duinkonijnen.
Vanwege de invallende droogte veel stof en zandhappen. Hier en daar ook trial oefeningen met verrassende hindernissen.
Goede tips om het zandrijden tot een kunst te maken. Zeker het herhalen waard. Echt een dagje uit met verzorging van ochtend, middag en een gezellig napraatje.??
Marcel Thijssen Marcel Thijssen uit Breda heeft geschreven op 27 april 2019 om 02:56:
20 April de Allroadrit Brabant gereden. Perfect weer en gezellige groep!
Mooie lange paden en ook uitdagende single tracks.
Veel zand, maar aan het einde van de dag comfortabel er door heen!
Begeleiding van Werner en Kees Jan was super! Einde van de ochtend reed ik een spijker in mijn achterband. Die werd professioneel opgelapt waardoor ik snel weer door kon rijden. Ik zal toch eens de Bush workshop gaan volgen denk ik...
Het was weer een mooie dag! Bedankt en tot de volgende rit!
Maarthen Maarthen uit Nijhuis heeft geschreven op 21 april 2019 om 21:23:
Gisteren 19 april een top dag gehad. Allroad Brabant gereden. Het weer was super en de route idem. Ontvangen met een bakje koffie nabij Veldhoven, een opbouwende rit, een goede lunch en lekker kunnen “raggen” in het zand. Na afloop nog een drankje. Leuke groep met verschillende ervaringen. Ik wil niet voor de groep spreken, ik heb weer een leuke dag gehad en ik hoop de rest ook. Op naar Noorwegen in september. Ik heb er zin in!
Print Friendly, PDF & Email