Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 185.27.141.249 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Berend Berend uit Best schreef op 9 september 2019 om 22:12:
Afgelopen zaterdag 7 september een mooie rit door het Brabantse landschap. Heerlijk genoten, mede door de prima begeleiding door Kees-Jan! Een echte aanrader als je meters wil maken, maar ook lekker wil genieten wat er met een Allroad allemaal kan. Willem, Berend en natuurlijk Kees-Jan bedankt! Groet, en tot de volgende!
Joop Voss Joop Voss schreef op 26 mei 2019 om 13:10:
Ik heb een prachtige 3-daagse gehad. Het geheel was fantastisch geregeld en ook de service bij bandenpech was super. Ik heb genoten en al weer geboekt voor volgend jaar. Bert, Tineke en Harry, bedankt!
Michael Mes Michael Mes uit Oirschot schreef op 21 mei 2019 om 22:22:
Afgelopen weekend met een toffe groep de 3-daagse van Berrt gereden. Ik heb het weer geweldig naar mijn zin gehad. Van Noord naar Zuid Nederland op je GS door prachtig landschap en voor groot gedeelte uiteraard offroad. En daar zaten pittige stukken tussen. Zoals altijd was ook het hele gebeuren er om heen prima geregeld. Bert, Tineke en Harrie, bedankt weer en tot gauw bij het volgende avontuur.
Olaf Kempers Olaf Kempers uit Hoofddorp schreef op 21 mei 2019 om 12:56:
In het weekend van 17/18/19 mei 2019 de 3-Daagse van Berrt gereden met 25 anderen. Leuke gezellige groep. Mooi weer en een prachtig landschap met een uitdagend parcours. Veel zand, maar ook akkers, slootkanten, bospaadjes met obstakels en natuurlijk gewone verbindingswegen.
Voor mijzelf reden geweest om zelfvertrouwen te krijgen met mijn GS om iedere situatie de baas te blijven en te zijn over mijn motorfiets. De tips en tricks van Bert en zijn compagnon Harrie hebben daar een grote bijdrage aangeleverd. Bedankt daarvoor heren!
Wil je je vaardigheden testen in de praktijk, dan is de 3-Daagse van Berrt zeker een aanrader.
Mvg,
Olaf
Marcel Marcel uit Breda schreef op 17 mei 2019 om 18:41:
11 mei de Twenterit gereden. Hele mooie route en prachtig weer!
Vorig jaar ook gereden, maar zeker de herhaling waard. Ondergrond was door de regen in de dagen ervoor toch weer heel anders.
Goede begeleiding van Werner! Organisatie, lunch, enz zoals altijd goed geregeld!
Bedankt en tot snel!
Erik Bouman Erik Bouman uit Wijk en Aalburg schreef op 13 mei 2019 om 09:13:
11 mei 2019, Allroad Twente. Het weer is gelukkig veel beter dan weken lang voorspelt. Volgens een aantal deelnemers was de rit een beetje makkelijk door de regen van voorgaande week (Het zand minder zacht). Toch lukt het me om lekker in een geul te rijden omdat ik de zandzachte bocht niet goed nam. En lekker naar de greppel zat te kijken waar je niet naar toe wil. Klassieke beginnersfout natuurlijk maar goed. Hadden we iets om te lachen tijdens de lunch zullen we maar zeggen. Top dag gehad. Smaakt naar meer. FURSTENAU om zand te oefenen is misschien wel een idee 😳
Rinus Versteeg Rinus Versteeg uit Doorwerth schreef op 12 mei 2019 om 11:24:
Gisteren een fijne rit gehad door het mooie Twente. Goeie route, goed weer, leuke groep en fijne begeleiding door Werner. Lunch was prima verzorgd. En uiteraard een paar stoere foto’s om het compleet te maken 😁. Berrt bedankt voor een heerlijke dag!! Tot de volgende rit/training.
Peter Commandeur Peter Commandeur uit Brasschaat schreef op 27 april 2019 om 18:44:
Waar oude smokkelroutes al niet goed voor zijn...😉Nu in gezamenlijk gebruik door fietsers voetgangers paardrijders en motorcursisten van BERRT.
Er is altijd wat te leren en dat bleek ook in de Brabantrit. Werner en KeesJan gaven ervaren rijbaan-weg rijders een kijkje in het leven van duinkonijnen.
Vanwege de invallende droogte veel stof en zandhappen. Hier en daar ook trial oefeningen met verrassende hindernissen.
Goede tips om het zandrijden tot een kunst te maken. Zeker het herhalen waard. Echt een dagje uit met verzorging van ochtend, middag en een gezellig napraatje.👏👍
Marcel Thijssen Marcel Thijssen uit Breda schreef op 27 april 2019 om 02:56:
20 April de Allroadrit Brabant gereden. Perfect weer en gezellige groep!
Mooie lange paden en ook uitdagende single tracks.
Veel zand, maar aan het einde van de dag comfortabel er door heen!
Begeleiding van Werner en Kees Jan was super! Einde van de ochtend reed ik een spijker in mijn achterband. Die werd professioneel opgelapt waardoor ik snel weer door kon rijden. Ik zal toch eens de Bush workshop gaan volgen denk ik...
Het was weer een mooie dag! Bedankt en tot de volgende rit!
Maarthen Maarthen uit Nijhuis schreef op 21 april 2019 om 21:23:
Gisteren 19 april een top dag gehad. Allroad Brabant gereden. Het weer was super en de route idem. Ontvangen met een bakje koffie nabij Veldhoven, een opbouwende rit, een goede lunch en lekker kunnen “raggen” in het zand. Na afloop nog een drankje. Leuke groep met verschillende ervaringen. Ik wil niet voor de groep spreken, ik heb weer een leuke dag gehad en ik hoop de rest ook. Op naar Noorwegen in september. Ik heb er zin in!
Herman Wagter Herman Wagter uit Wijchen schreef op 21 april 2019 om 12:08:
Heerljke All-road dag in Brabant. Ik wist niet dat er zoveel zanderige wegen en mountainbikepaadjes waren in dat gebied tussen Eindhoven en Tilburg. De zand-training van Furstenau kwam heel goed van pas. Zoals altijd weer goed geregeld en verzorgd, met dank aan Wener voor leiding, tips en hulp.
John van der Wens John van der Wens uit Oud Alblas schreef op 17 april 2019 om 11:52:
De vrij rijden dag in Furstenau onder begeleiding van Werner was top. Zelfs het regenachtige weer gooide geen roet in het eten. Veel ervaring opgedaan en een hele leuke groep waarin op een gelijk niveau de vele hindernissen genomen zijn door blubber, zand, en veeeel water.
De dag smaakt naar meer.
Diederik Diederik uit Rijswijk(ZH) schreef op 23 oktober 2018 om 22:23:
Wat een heerlijke rit zo laat in het seizoen:-). Afgelopen weekend de Twenterit gereden met zonnetje al was het in de ochtend fris. Mooie omgeving heerlijke zandpaden. Leuke groep met rijders van alle niveaus en motoren. Was goed om weer veel van de eerder geleerde techniek toe te passen.
Erwin Erwin schreef op 21 oktober 2018 om 19:11:
Op 20 oktober reed ik de Twente allroad rit. Vanwege de droogte waren de zandpaden redelijk goed te berijden, maar erg stoffig. Mooie, afwisselende route door een prachtige omgeving. Zoals gebruikelijk prima verzorgd en begeleid. Ik heb genoten. Deze rit is goed te doen voor alle niveau's: een mooie manier om op de motor kennis te maken met de zandpaden in Twente!
Martin Koster Martin Koster uit Apeldoorn schreef op 15 oktober 2018 om 20:48:
Zondag 14 oktober 2018 de BERRT Classic gereden. Super weer, prachtige route en af en toe een flinke laag mul zand op de paden om eens flink aan het werk te gaan. Gelukkig ook een paar lange stukken gravel, zand en gravel voor het snellere werk. Alvast tot volgend jaar!
Norwin vd Berg Norwin vd Berg uit Utrecht schreef op 15 oktober 2018 om 20:42:
Zondag 14 oktober de Classic Allroadrit gereden. Was van vertrek tot aankomst weer in de puntjes geregeld. Zelfs het mooie weer en het warme zonnetje was aanwezig (hoe doen jullie dat toch ;-). In ieder geval heeft mulle zand geen geheimen meer. Ons groepje van 4 heeft tijdens de rit nog 4 keer een paard en ruiter gezien, en ondanks dat we van sommige best door mochten rijden, hebben we gewoon even gewacht en /of zelf even een praatje gemaakt. Kortom was weer gezellig voor iedereen. Ook leuk... onderweg nog een oom van Mirjam Pol (op een quad) tegen gekomen en heeft ons nog even meegenomen voor een rondje over het BMW circuit in het bos. Door het droge weer toch tijd zat en het zijn altijd de leukste gesprekken, die je er gratis bij krijgt op zo'n dag.
Admin-antwoord door: Bert Duursma
BMW circuit?
Douwe Müller Douwe Müller uit Sloten schreef op 15 oktober 2018 om 08:45:
Gister 14 oktober een prachtige offroad rit gereden, mooi weer en je treft altijd weer collega rijders waar je mee op kunt rijden, het mulle zand zag ik tegen op, maar daar kwam ik met mijn Transalp prima doorheen( wat mij een paar jaar geleden niet was gelukt) de trainingen van Bert en de diverse ritten hebben resultaat. Bert en Tineke bedankt voor weer een geweldige dag met als slot een heerlijk verzorgde BBQ
moe maar zeer voldaan 's avonds op de bank
Jan Jan uit DRACHTEN schreef op 5 oktober 2018 om 11:09:
Jaha, weer zo'n mooie uitdagende rit van Berrt. Van huis gegaan bij 8 graden en bij Utrecht was het 1 graad. Ik dacht dat mijn handvatverwarming het niet meer deed.... Later de hele dag schitterend weer! En mooie paden! En een leuke groep. Jammer dat iemand onorthodox afstapte tegen een overstekend boompje. Maar kwam er alleen met wat egoschade af.
Roel Roel uit Almere schreef op 1 oktober 2018 om 19:45:
zaterdag 29 september weer een mooie off-Road rit in Brabant gereden.
Prima weer, prima ondergrond, lekkere lunch, leuke groep. (zelfs een beetje de Bush Medic en Bush Mechanic in de praktijk getoetst :). Gelukkig liep het met een sisser af! )Tot de volgende keer.
Willem van Dorst Willem van Dorst uit Oss schreef op 30 september 2018 om 14:13:
Samen met Werner en mede motorfanaten, een rondje door het Brabantse landschap gereden. s’ochtends was het vrij fris, bij mij op het scherm gaf de buitentemperatuur 2,5 graden Celsius aan. Maar eerst opgewarmd onder het genot van een bakkie ☕️ en toen op pad. Mooie dorpen en diverse landschappen, in de ochtend waren de paden van diverse ondergronden, in de middag werden de zandpaden steeds langer met veel los zand. Uiteindelijk afgesloten met een drankje en sterke verhalen. Kortom genoten.😎👮😃
Lees offline: