Gastenboek Allroad Ritten

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.58.199 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
P. Bergevoet P. Bergevoet uit Duiven heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 11:05
De Veluwerit van 23 aug. was voor mij een kennismaking met een groot aantal wegen en paden rond de Veluwe met redelijk harde ondergrond. Wegen waar behoorlijk tempo gemaakt kan worden, maar waar wel degelijk rekening moet worden gehouden met allerlei ander verkeer. Persoonlijk is tempo niet zo mijn ding, want zodra ik van het asfalt af ben oefen ik graag wat met de dingetjes van de basistraining. Ja en toen kwam dat modderpad met twee/drie diepe modderplassen.. Het ging goed met een beetje snelheid en een beetje tractie, maar vanuit stilstand erop en erdoor was wel even slikken voor mij, vooral nadat ik Harrie flink had zien steppen. Volledig vertrouwen op de andere banden heeft me enorm geholpen.
Rogier Rogier heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 21:20
Ik ben het eens met Thymen. Afgelopen maandag een heerlijke Veluwerit gereden. Veel vertrouwen onder de kundige en gezellige begeleiding van Harrie. Dank, meer dan het aanraden waard. Ben vandaag nog even met het gezin te voet gaan nagenieten op de Stakenberg. Dat afsluitende waterige kuilenpad wil ik absoluut vaker rijden!
Thymen Thymen heeft geschreven op 24 augustus 2021 om 11:56
Gisteren (23-08-2021) de Veluwerit gereden onder de uitstekende begeleiding van Harrie. Het was een geweldige rit en een erg gezellige dag. Het was mijn eerste rit met grote stukken offroad en de eerste keer offroad met mijn eigen motor. Sommige stukken waren zeer uitdagend voor mij maar ik ben er heelhuids doorheen gekomen en een geweldige ervaring rijker. Absoluut een aanrader en ik kom zeker terug voor meer offroad plezier. Harrie, dankjewel!
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn heeft geschreven op 27 juni 2021 om 19:24
26 juni Veluwe rit gedaan met Erwin en Werner.
Uitstekend weer en een waanzinnig mooie route. Op plekken geweest die ik nog niet ontdekt had!๐Ÿ˜„ Erg gaaf dat Erwin rekening hield met het niveau van de groep dus het tempo lag erg hoog. Voor mij hoger dan ik zelf normaal rij, maar heel goed te doen en kwam er al snel achter dat dat ook erg fijn en veel gemakkelijker rijdt op mul zand. Zelfs geleerd om te driften in een bocht๐Ÿ˜ Dikke ervaring rijker dus.
Lekker gezwommen in een diepe plas en met de tips en uitleg van Erwin de motor er samen met de jongens uitgetrokken, wat gaaf!
De lunch was erg lekker en een toffe plek. Echt goed geregeld๐Ÿ‘
Kortom een topdag met veel nieuwe ervaringen! Op naar de volgende๐Ÿ˜„
Peter Peter uit Duiven heeft geschreven op 13 juni 2021 om 21:14
12 juni Brabant-rit met Kees-Jan en Erwin. Route, begeleiding, catering: alles helemaal top geregeld. Leuke groep enthousiaste deelnemers en uitstekend weer.
Pluim voor de voorbespreking: wie ben je, wat kun je en wat wil je. Daar wordt rekening mee gehouden. Top.
Ik ben angstig voor los zand (slechte ervaringen, voor mij teveel โ€œleermomentenโ€). Gaandeweg de dag gaat het los zand rijden steeds beter. Ik word zelfs een beetje ondeugend en ga af en toe driften. Tot het moment dat ik zowel overmoedig als moe word. Erwin en Kees-Jan zagen het aankomen. Geen punt als ik het iets rustiger doe en de laatste 10 km het asfalt prefereer. Top dag gehad en grenzen weer iets verlegd. Tot de volgende!
Jury de Zwart Jury de Zwart uit Rotterdam heeft geschreven op 13 juni 2021 om 20:52
Brabantrit 12 Juni'21. Een mooie zonnige en stoffige dag want de ondergrond was gort droog van fijn en mul zand tot gravel en opgedroogde klei, onder aanvoering van Kees-Jan en Erwin.
Er werd met een flink tempo gereden, uiteraard met inachtname van de andere weggebruikers. Een paar leuke uitstapjes gehad waar we in de bossen enduro/trial style parcours herhaaldelijk konden rijden, leuke speeltuin en super om dit direct na mijn intermediate training in praktijk te brengen.
Super variรซrende all-road route met de nadruk op off-road.
Topdag gehad en weer meer vertrouwen met zand rijden gekregen.
Jaap Wijnker Jaap Wijnker uit Houten heeft geschreven op 11 juni 2021 om 22:11
Op 3 mei de Basic Veluwe Rit gereden. Met Erwin op kop, 1.8 bar in de banden, heel veel regen en vette klei was het een leuk dag, waarop ik mijn grenzen fors heb verlegd. Een paar weken er voor nog de basic training gedaan met Kees Jan in Ossendrecht. Zijn tips & trucs hebben enorm geholpen om met een goed gevoel de rit te volbrengen.
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer heeft geschreven op 23 mei 2021 om 12:18
Na een paar weken geleden de basic cursus gevolgd te hebben gisteren samen met mijn vriend de Basic rit Veluwe volbracht! Onder de super begeleiding van Harry hebben we deze rit met onze groep optimaal kunnen genieten. Ondanks dat de omstandigheden door de vele regenbuien de afgelopen tijd niet Basic meer te noemen waren (aldus de begeleiding). Op naar meer! mede namens Ron!
Jan Jan uit Monster heeft geschreven op 9 mei 2021 om 10:21
Zaterdag 8/5 de Twente rit gereden onder leiding van Aad. Een gezellige dag, goed begeleid door Aad met mooie stukken offroad! Een aanrader.
Harrie van Rijn Harrie van Rijn uit Almere heeft geschreven op 17 april 2021 om 21:51
Vandaag de Twenterit gereden onder leiding van Erwin. Zoals gewoon prima georganiseerd en in combi met heerlijke weer een prima besteedde dag!

Dank aan Erwin en Peter en Fokko
Harrie van Rijn Harrie van Rijn uit Almere heeft geschreven op 14 maart 2021 om 23:49
Afgelopen zaterdag de Veluwerit gereden met Werner, heerlijk rit met prima verzorging ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Her en wat blubber ๐Ÿ˜œ maar dat mag pret niet drukken. Ook was er ook oog voor stukje historie in de vorm van het Verloren Dorp, interessant!
Bedankt Rene en Werner
Rene Bruijn Rene Bruijn uit krimpen aan den IJssel heeft geschreven op 14 maart 2021 om 17:14
Afgelopen zaterdag weer een hele leuke rit gereden met Werner. Ik heb een mooie en een gezellige dag gehad in een mooie omgeving. Offroad rit was goed te doen en af en toe lekker door de modder gereden ๐Ÿ˜‰. Op naar de volgende rit en cursus. Het eten was perfect geregeld en smaakte voortreffelijk. Tot snel en nogmaals bedankt voor de leuke dag Werner en Harrie!!
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 13 december 2020 om 18:16
Weer een leuke rit gereden afgelopen zaterdag met Peter en een leuk gezelschap. Het bewijs dat je het hele jaar kunt rijden :-). Met ongeveer 200 km een inspannende rit, maar mooi en afwisselend. Voor mij de eerste keer lange stukken in natte modder. Na 2 tips ging dat ook steeds beter. Prima afhaal lunch geregeld.
Op naar de volgende keer en bedankt!
Maarten Maarten heeft geschreven op 13 december 2020 om 17:58
Een fantastische Brabantrit gereden, een aaneenschakeling van hele mooie stukken offroad. Uiteraard tot in de puntjes geregeld zoals gewoonlijk bij Berrt. Met Peter als voorrijder wederom erg genoten van deze rit!!
Erik Matthijsen Erik Matthijsen uit Zwijndrecht heeft geschreven op 12 december 2020 om 19:22
Vandaag mijn 2 brabantrit gereden. Ging nu een stuk beter, heerlijk glibberen door de modder.
leuke ploeg en onder leiding van Peter
Rob Rob uit Borne heeft geschreven op 22 november 2020 om 21:39
De Twenterit! Rondrijden in mijn eigen achtertuin en dan op plekken komen waar ik nog nooit heb gereden! Alles weer top geregeld en Coronaproof.
Binnen 500 meter reden we al op de onverharde weg. Ik heb genoten van de rit en het gezelschap. Smaakt naar meer!
Bas Clasener Bas Clasener uit Deventer heeft geschreven op 22 november 2020 om 15:32
Heerlijk! Gedegen, veilig, professioneel, goed erin en goed eruit...met een grote lach op mijn gezicht...dit ga ik vaker doen.
Dank voor het organiseren en de prettige uitvoering...ik heb meteen zin gekregen in jullie assortiment van Trainingen en ritten.
Han Han heeft geschreven op 22 november 2020 om 12:19
Tja wat doe je op een druiligere zaterdagochtend in de herfst? Iets langer in je warme bed liggen, wat langer ontbijten, met vrouwlief de boodschappen doen?
Of ga je een offroad-tocht rijden door het Twentse landschap. Dit keer voor het laatste gekozen. Dat betekend op vrijdag de laatste voorbereidingen, kleding, motor, voeding, navi's etc. En dan zaterdagochtend vroeg in het donker naar BERRT in Apeldoorn. Vervolgens de hele dag onbezorgd genieten van puur motorrijden, de fraaie omgeving en de fijne en professionele begeleiding door Peter.
Volgende week weer .... ๐Ÿ˜œ
Jacco Minor Jacco Minor uit Amsterdam heeft geschreven op 22 november 2020 om 11:15
Gisteren en nog onverwachte(door COVID regels) maar hele fijne all road dag mogen beleven. Door het koude weer gelukkig weinig andere mensen op de routes dus de gashendel kon lekker open waar mogelijk. De wandelaars die wij wel ontmoeten reageerden eigenlijk bijna allemaal enthousiast op ons wat een leuk samenspel opleverde. Peter er Erwin, bedankt weer en tot snel!
Erik Matthijsen Erik Matthijsen uit Zwijndrecht heeft geschreven op 2 november 2020 om 11:03
Afgelopen zaterdag deelgenomen aan de Brabantrit onder begeleiding van KeesJan en Erwin. Voor mij de eerste keer om het zo te mogen ervaren. Veel geleerd van iedereen en het super naar mijn zin gehad, ondanks de uitglijders. Op naar de volgende rit
Print Friendly, PDF & Email