De Allroad Intermediate training in Hechlingen en Fürstenau bij ons succesvol en met plezier afgesloten? En wil je nu je nieuwe vaardigheden benutten in bijzonder uitdagende omstandigheden? Dan is de ZAMC Enduro rit precies geschikt voor jou.

 • Data en tijden

  De BERRT ZAMC Enduro rit is een pittige allroad rit over het parcours van de KNMV ONK Enduro Kampioensrit.

  De Enduro rit 2020 wordt gehouden op donderdag 29 oktober.

  Aankomst bij Café de Tol op 29 oktober uiterlijk 11:30 uur.

  Einde evenement is om plm 17:00 uur.

 • Prijzen

  De prijs voor dit unieke evenement is € 195,- p.p. 

  Dit is inclusief:

  • ontvangst met lunch, koffie/thee
  • toegang tot de ONK Enduro route
  • Begeleiding BERRT instructeur en volgrijder,
  • Hulp onderweg indien nodig.

  Niet inbegrepen:

  • Drankjes
  • Benzine
 • Deelnemers

  Het aantal deelnemers is minimaal 5 maximaal 12, wacht dus niet te lang met inschrijven!

  Het betreft een zware route. Je kunt meedoen wanneer je een ervaren offroad rijder bent. Bijvoorbeeld wanneer je minimaal de Hechlingen en Fürstenau Intermediate Training hebt gevolgd.

Gastenboek Allroad Ritten

 • Gerrit Jan van Norel / 14 september 2020:
  Op 12 september de Brabantrit gereden. Het losse zand op de onverharde landwegen, je moet er aan wennen. Het kostte mij moeite in het begin.... »

Impressies

Geef een cadeaubon

Op 30 en 31 oktober 2020 wordt de 42e editie “Jan van Beek Rit” en de 82e KNMV Enduro Kampioensrit verreden in Zelhem. Door onze goede relatie met de ZAMC (Zelhemse Auto en Motor Club) hebben we de mogelijkheid om op donderdag 29 oktober de route te rijden met een kleine groep allroad rijders!

Dit evenement voert over een prachtig offroad parcours van in totaal zo’n 60 kilometer. Hierop zijn 3 proeven uitgezet waar tijdens de wedstrijddagen de tijdwaarneming het verschil tussen winst of verlies zal bepalen. Wij rijden geen wedstrijd, maar zullen met de zware motoren een grote uitdaging vinden in het rijden van de route. Bijvoorbeeld op de prachtige bosproef van ‘t Zand in Hengelo waar alleen tijdens dit evenement gereden mag worden.

Een BERRT instructeur zal de route vooraf checken om eventueel te grote obstakels uit onze route te halen. We zullen de route ook voorrijden, dus je hoeft het avontuur niet alleen aan te gaan. We blijven in 2 groepen rijden.

Locatie

De dag start bij Café de Tol in Keijenborg met een lunch. Daarna gaan we naar het prachtige ZAMC clubgebouw als uitstekend startpunt van de route. Dit is gevestigd in het Gelderse Zelhem dat al decennia lang in het teken van de motorsport staat.

Begeleiding

We zorgen uiteraard voor een goede opbouw en begeleiding van de BERRT Enduro rit. De rit wordt begeleid door een BERRT instructeur voorop en een volgrijder als laatste rijder.

Programma

11.30 uur

 • Lunch
 • Kennismaken met de andere deelnemers
 • Briefing van de rit
 • Motorfiets afstellen

12.45 uur

 • Vertrek naar clubgebouw ZAMC

13.30 uur

 • Start van de Enduro rit

17.00 uur

 • Einde rit

Motorfiets

Elke allroad motor van meer dan 650 cc met een kenteken en een stille uitlaat kan meedoen. dB killers moeten gemonteerd zijn als die bij jouw uitlaat eruit zijn gehaald.

Belangrijk wanneer je met je eigen motor deelneemt is dat deze voorzien is van noppenbanden. Het uitdagende terrein vraagt hierom. Je rijdt dan veel fijner een veel veiliger. Denk hierbij aan Continental TKC80 of gelijkwaardig. Een intermediate band zoals de Continental TKC70 is niet voldoende.

Verder spreekt het voor zich dat je motor in een goede staat van onderhoud is en voldoet aan de eisen voor gebruik op de weg.

Voor deze rit kunnen we beperkt BERRT huurmotoren aanbieden.

Dan heb je al het bovenstaande meteen geregeld en hoef je nadien ook niet schoon te maken 😉

Arrangement

Uiteraard is ook dit evenement omlijst met een goed arrangement met een lunch bij aankomst.

Dus heb je nog dit motorseizoen zin in iets unieks en spectaculairs, schrijf je dan in voor de BERRT ZAMC Enduro rit. Dan gaan we samen de uitdaging aan.

Voorwaarden

Op deze Endurorit zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de rit voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de voorwaarden voor ritten en trainingen>>

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

Print Friendly, PDF & Email