De Allroad Intermediate training in Hechlingen en Fürstenau bij ons succesvol en met plezier afgesloten? En wil je nu je nieuwe vaardigheden benutten in bijzonder uitdagende omstandigheden? Dan is de Experience Island Allroad Rit precies geschikt voor jou.

 • Data en tijden

  De BERRT Experience Island Allroad Rit is een pittige allroad rit gecombineerd in de omgeving met een uitdagend rit over een offroad parcours.

  Je kunt aan de rit deelnemen op donderdag 29 oktober 2020.

  Aankomst op Experience Island om 8:30 uur.

  Einde rit is om plm 17:00 uur.

 • Prijzen

  De prijs voor deze unieke rit is € 249,- p.p. 

  Dit is inclusief:

  • ontvangst met koffie/thee
  • lunch
  • toegang tot Experience Island
  • Begeleiding BERRT instructeurs,
  • Hulp onderweg indien nodig.

  Niet inbegrepen:

  • Drankjes
  • Benzine
  • Schone kleding 😉
 • Deelnemers

  Het aantal deelnemers per dag is minimaal 15 maximaal 25, wacht dus niet te lang met inschrijven!

  Het betreft een zware route. Je kunt meedoen wanneer je een ervaren offroad rijder bent. Bijvoorbeeld wanneer je minimaal de Hechlingen en Fürstenau Intermediate Training hebt gevolgd.

Gastenboek Allroad Ritten

 • John de Bruin 10 mei 2024
  Inmiddels voor de vierde keer deelgenomen aan de Berrt driedaagse. Deze editie kenmerkte zich door uitdagende omstandigheden dus dubbelop genoten van deze mooie editie. Het...

Impressies

Geef een cadeaubon

Cadeaubon BERRT Reizen en Trainingen offroad voor allroad motoren

Op donderdag 29 oktober kan je een unieke offroad-dag met je allroad beleven in Brabant. We organiseren dan voor jou een stevige offroad-rit in de ochtend en een uitdagende rit op het offroad parcours op Experience Island in de middag.

Deze dag biedt je een ongekende combinatie van offroad kilometers maken en technisch rijden. In de ochtend rij je in kleine groepen als opwarming een prachtige allroad route van ongeveer 90 kilometer door Brabant. Een BERRT instructeur rijdt daarbij voorop voor de route en assistentie onderweg.

Na de lunch staat er een door ons uitgezet technisch offroad parcours voor je klaar op het prachtige domein van Experience Island. Het is geen wedstrijd, maar je zal met de zware motor een mooie uitdaging vinden in het rijden van het op behendigheid gerichte parcours. In de middag kan je deze ronde zo vaak vrij rijden als je wilt, of kan.

Locatie

De rit vertrekt ‘s ochtends vanuit Experience Island in Loon op Zand en eindigt ook weer daar.

In de middag rijden we het speciaal uitgezette parcours op Experience Island. Dit unieke terrein is alleen toegankelijk met de motor tijdens deze rit (en onze Adventure Trial Training).

Experience Island is een schitterende outdoor locatie van 50 hectare met bossen, strand en een kraakhelder meer. Om het meer heen ligt een groot offroad speelterrein met een crossbaantje, grote heuvels, kuilen, zand, modder, bruggen en oude treinwagons om over en doorheen te rijden. Echt een feest en uniek in Nederland.

Begeleiding

We zorgen uiteraard voor de juiste opbouw en begeleiding, zoals je van BERRT gewend bent. De rit wordt begeleid door een BERRT instructeur voorop. Het parcours is door ons uitgezet met de zware allroad in gedachte. Daarbij hebben we ook de ervaren en opgeleide offroad-rijder in gedachte. Dus geen beginners-baantje.

Programma

8.30 uur

 • Koffie en thee
 • Kennismaken met de andere deelnemers
 • Briefing van de rit
 • Motorfiets afstellen

9.30 uur

 • Vertrek allroad rit met voorrijder

13.00 uur

 • Lunch

14.00 uur – 16.30 uur

 • Rijden parcours op Experience Island

17.00 uur

 • Einde rit

Motorfiets

Elke allroad motor van meer dan 650 cc met een kenteken en een stille uitlaat kan meedoen. dB killers moeten gemonteerd zijn als die bij jouw uitlaat eruit zijn gehaald.

Belangrijk wanneer je met je eigen motor deelneemt is dat deze voorzien is van noppenbanden. Het uitdagende terrein vraagt hierom. Je rijdt dan veel fijner een veel veiliger. Denk hierbij aan Continental TKC80 of gelijkwaardig. Een intermediate band zoals de Continental TKC70 is niet voldoende.

Verder spreekt het voor zich dat je motor in een goede staat van onderhoud is en voldoet aan de eisen voor gebruik op de weg.

Voor deze rit kunnen we beperkt BERRT huurmotoren aanbieden.

Dan heb je al het bovenstaande meteen geregeld en hoef je nadien ook niet schoon te maken 🙂

Arrangement

Uiteraard is ook deze rit omlijst met een goed arrangement met koffie en thee bij aankomst en een lunch.

Dus heb je nog dit motorseizoen zin in iets unieks en spectaculairs, schrijf je dan in voor de BERRT Experience Island Allroad Rit. Dan gaan we samen de uitdaging aan.

Voorwaarden

Op deze rit zijn de trainingsvoorwaarden van BERRT van toepassing.
Deze trainingsvoorwaarden dienen op de dag van de rit voor aanvang te worden ondertekend door de deelnemer. Bekijk de voorwaarden voor ritten en trainingen>>

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Meer informatie treft u ook aan op onze garantieregeling pagina.

Print Friendly, PDF & Email