Gastenboek Hechlingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
199 berichten.
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam schreef op 13 september 2023 om 11:20
Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aar de intermediate training in Hechlingen. Alles was helemaal top. Het park zelf, de organisatie van het weekend, het hotel en de training van Peter. Peter is enorm kundig in zowel het rijden zelf als in het uitleggen van de technieken aan de cursisten. De training is goed opgebouwd waardoor je in 2 dagen met veel vertrouwen enorme stappen maakt. Enorm bedankt en ik boek snel de volgende training;-)
Reinier Reinier uit Delfzijl schreef op 13 september 2023 om 08:39
8 en 9 september was het warm in Hechlingen maar wat een plezier en top training van Peter! Goede opbouw en persoonlijke begeleiding en wat een uitdagingen!! ... was een top training die mij veel techniek ervaring en vooral lol heeft bijgebracht.
Wietse Wietse uit Friesland schreef op 12 september 2023 om 22:20
Hallo allemaal! Net terug van en zon-overgoten september weekend in Hechlingen. Wat een top weekend en wat een ervaring! Off road rijden zoals ik nog nooit had gedaan. Grind, stenen, stof, keien, water en bush! we hebben het allemaal gezien en gedaan.... en de machines deden het fantastisch! Instructeur Peter bouwde rustig de uitleg, de oefeningen en ons niveau op en uiteindelijk durf je de steile hellingen OP en AF te gaan.... echt grenzen verleggen op een hele prettige en gecontroleerde manier... Een echte aanrader en plezier is gegarandeerd! Wietse
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 18 juni 2023 om 15:36
3 en 4 juni deelgenomen aan de Advanced training in Hechlingen. Ook hierbij alles weer perfect georganiseerd. Dit was mijn 6e offroad training bij BERT en wat mij elke keer opvalt is het oogenschijnlijk gemak waarmee de trainingen afgestemd worden op de behoefte en vaardigheden niveau van zowel de groep als de individuele deelnemers. Niet 1 keer, maar elke keer. Niet bij 1 instructeur maar bij alle instructeurs van BERRT. En elke keer ervaar ik een zichtbare verbetering in mijn vaardigheden.
En elke keer beleef ik dit alles met een leuke groep cursisten. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
Esther Verdonk Esther Verdonk uit Wolfheze schreef op 11 juni 2023 om 13:53
Met Hemelvaart geen mooiere plek dan op een GS te zitten in Hechlingen. Met goede instructie van Peter helling op en af, bochten, plassen en dat allemaal onverhard in een oude steengroeve. Fijn hotel en Bert mee om top foto's te maken. Was het meer dan waard!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 juni 2023 om 11:30
Hechlingen Advanced 6 juni was weer een fijne training van Werner. Opvallend dat het eigenlijk maatwerk was voor de groep. Met dat je wat meer ervaren wordt, ontstaan ook persoonlijke aandachtspunten. Heel fijn om juist daar een paar dagen gericht aan te werken. En natuurlijk weer een gezellig weekend samen! Tot de volgende!
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 09:37
Ondertussen heb ik alle trainingen al afgevinkt bij BERRT, dat geeft wel mijn tevredenheid aan.
Tussendoor wel eens ergens anders een training gedaan (andere genres) op motorniveau, maar dat haalt het elke keer toch echt niet bij BERRT.

Je krijgt echt waar voor je geld en zoveel ervaringen rijker. Met veel gemoedsrust en vertrouwen ga je lekker de offroad trails tegemoet!
Maarten van de Wijgerd Maarten van de Wijgerd uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 08:40
3-4 juni in het zonnetje de advanced training gedaan onder begeleiding van Werner. Met een groep van 5 cursisten het terrein afgestruind terwijl je telkens weer wat beter wordt. Goede begeleiding, training wordt aangepast naar de wensen van de deelnemers en ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Nu thuis nog wat meters maken en dan op naar de ATT..
Lonneke Pezie Lonneke Pezie uit Aarle-Rixtel schreef op 5 juni 2023 om 20:19
1 en 2 juni heb ik de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Een erg goede training, in een mooie omgeving, unieke locatie, fijn hotel en een heel leuke groep. In het begin wel wat spannend hoor als je het park met alle obstakels ziet. Dit kwam helemaal goed. De training kent een goede opbouw en er wordt ook prima gezorgd voor de innerlijke mens. Trainer Werner begeleidde ons goed, gaf regelmatig persoonlijke en heldere feedback en bracht ons hiermee steeds weer een stapje verder. Na iedere oefening reden we door het mooie park om e.e.a. in de praktijk te brengen. Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is met een GS. Een tip voor als het warm is; trek een jas aan met veel ventilatie, want anders krijg je het net als ik in een Goretex pak veel te warm ๐Ÿ˜…. Kortom een echte aanrader! Een mooie ervaring, veel lol gehad en tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Werner voor de prettige en goede begeleiding! Bedankt ook medecursisten voor de mooie dagen.
F. Geurts van Kessel F. Geurts van Kessel uit Schaijk schreef op 4 juni 2023 om 10:47
Hallo net terug van de intermediate training in Hechlingen en het was uitstekend bevallen Werner was onze leermeester en we hadden een voortreffelijke en gezellige groep rijders we hebben heel veel geleerd en ontzettend veel gereden en dit is voor iedereen aan te bevelen en de uitleg van Werner was uitstekend en heel goed te begrijpen op naar het volgende evenement.
Benny Janssen Benny Janssen uit Schaijk schreef op 4 juni 2023 om 10:41
Wij hebben de intermediate training gedaan in Hechlingen,onze instructeur was Werner den Hollander, het was in รฉรฉn woord geweldig,goed georganiseerd en hele goeie uitleg,maar ook het hotel ,eten, het Enduro park,het was gewoon perfect,en nogmaals een pluim voor Werner ,en als toetje kregen wrok nog mooie fotoโ€™s en filmpjes toegestuurd,we gaan hem zeker nog een keer doen of misschien zelfs wel de Advanced training gr en hopelijk tot snel
Xander Hendriks Xander Hendriks uit Doorwerth schreef op 1 juni 2023 om 20:28
Hechlingen is echt een beleving. Toen we aankwamen en ik die grote heuvels zag dacht ik nog: dat zal voor de advanced jongens zijn maar na een dag goede instructies van Peter รฉn Bert, reden we er op dag 2 met een grote glimlach naar boven! Super leerzaam en wat een schik op de grootste speeltuin voor โ€˜groteโ€™ jongens. Absolute aanrader! Zeker voor je affiniteit en controle op je fiets.
Henk Roosendaal Henk Roosendaal uit Zaanstad schreef op 1 juni 2023 om 19:47
In mei een geweldige training gehad in het Enduropark. Alles qua logistiek, eten en slapen prima voor elkaar zodat je uitgerust en met 100% aandacht de training kunt volgen. Top geregeld dus. De training kent een Duitse grondigheid zodat zeker en gestaag je uiteindelijk dingen met je motor doet die je niet had verwacht. En daarnaast natuurlijk ontzettend vol lol met de groep en de instructeurs. Petje af voor Peter en Bert
Enrico Akkerman Enrico Akkerman uit Blaricum schreef op 1 juni 2023 om 16:21
Ik was รฉรฉn van de geweldige groep waar Johan 23 mei over schreef. Het was inderdaad een topweekend. Even een dikke pluim voor Peter onze instructeur. Buiten dat hij waanzinnig kan omgaan met motoren, weet hij alles ook heel goed en opbouwend uit te leggen. Steile hellingen waarvan je dag 1 dacht, poeh die zijn heftig, rolde je dag 2 zo naar boven. Iedere Adventure off road liefhebber moet deze cursus gedaan hebben. Daarnaast veel tips gekregen van Bert over de motor. Die man weet er veel vanaf. Op naar de volgende training!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 23 mei 2023 om 13:28
20-21 mei voor de 2e maal deelgenomen aan Hechlingen Intermidiate en wederom vanaf moment dat ik arriveerde in hotel tot aan vertrek 3 nachten later helemaal top. Geweldig leuke groep mensen, een top instructeur luisterend naar de naam Peter en als kers op de taart Bert voor de fotos en verhalen. Veel geoefend en zo mogelijk nog meer gereden in het BMW-enduro-park om het geleerde in de praktijk te brengen. En mooie plaatjes / filmpjes om thuis na te genieten en thuis te delen. Je moet er echt bij geweest zijn om te kunnen snappen dat je enorm veel lol en uitdagingen kunt hebben op een zware motorfiest waarmee je bijna 100% van de tijd in de 1e versnelling rijdt en hooguit 30-40 km/uur.
Next Hechlingen Advanced ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Herman Wagter Herman Wagter schreef op 1 april 2023 om 10:01
Ik heb al aardig wat ervaring offroad, maar dit was de eerste keer Hechlingen Intermediate. Dit soort terrein en ondergrond vind je alleen maar in de Alpen en Pyreneen, niet in onze zand en modder paden. Heerlijk om de basics te herhalen en fijn te slijpen, onder goede begeleiding. Aanrader.
Arno Arno uit Haarlem schreef op 28 oktober 2022 om 21:50
Na een mooie 3 daagse binnendoor rit van 900 km via de west aangekomen in Wemding, gastvrij ontvangst
Nette kamer, krakkig bed ๐Ÿซฃ goed eten ๐Ÿฅ˜
Di 18 & wo 19-10 de Intermediate training te Hechlingen, prachtig mooi speelparadijs,
Jammer dat we er iets te ver van weg wonen.
2 mooie en leerzame dagen gehad onder de bezielde leiding van Werner en de gastvrijheid van BMW, de weggeroeste ervaring weer wat opgehaald.
Donderdag nog een prachtige binnendoor route via de oostkant richting huis, vrijdag 5 uur jakkeren op de snelweg, dromend van aangewakkerde zin in meer ๐Ÿฅณ letโ€™s ride ๐Ÿ into nowhere ๐ŸŒค
Henk Mendel Henk Mendel uit Steenwijk schreef op 23 oktober 2022 om 17:15
Fantastische cursus in Hechlingen gehad. Een avontuur om nooit te vergeten. Prachtig weer erbij en een leuke groep.
Heel veel geleerd om de BMW veilig over graffel, heuvels en single tracks te manoeuvreren. Werner legt alles top fijn uit en had een prachtige route voor ons door het mooie landschap rond Hechlingen. Het is echt een aanrader om deze cursus te doen mede door de mooie locatie en omdat alles top verzorgd is. Volop uitdaging en weer veel geleerd.
Een herinnering voor altijd. Werner bedankt en hopelijk tot de volgende uitdaging.
Grt Henk Mendel
Eddie Bouwmeester Eddie Bouwmeester uit Wenum Wiesel schreef op 22 oktober 2022 om 09:34
Hechlingen intermidiate training oktober 2020
Met een basic training en een beetje modder ervaring op zak, de steengroeve van BMW Motorrat in. Zelf rij ik op een GS1200 adventure uit 2008, daarbij voelt de GS1200 op het park aan als een makkelijkere machine.
De hellingen en proeven op de keien zijn geweldig na de heldere uitleg en toelichtingen van onze instructeur Werner. de kunst zit uhm in de techniek, middels de proeven heeft ieder de kans op zijn of haar niveau dit te leren en aan te passen.
Ik heb genoten, Werner bedankt en natuurlijk de fantastische groep waarmee we samen gereden en ๐Ÿบ hebben. (gelukkig hebben we de foto's nog)
Op naar een nieuw avontuur met de adventure๐Ÿ˜Ž
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 20 oktober 2022 om 15:26
Tweede keer Hechlingen Intermediate. Met meer vertrouwen de oefeningen kunnen uitvoeren en toch ook weer veel geleerd. En dan de tweede keer is het echt opvallend hoe de training wordt aangepast aan de staat van het park, de deelnemers, het energieniveau in de groep etc. Heel knap hoe de deelnemers centraal staan en niet het dagprogramma. Top training weer, tot in de puntjes geregeld!
Print Friendly, PDF & Email