Gastenboek Hechlingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.231.230.177 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
154 berichten.
Vincent Vincent uit ROTTERDAM heeft geschreven op 30 juli 2021 om 12:39
De Hechlingen intermediate training was heel leuk om te doen. De opbouw van de verschillende technieken en het daarna meteen in het park uitproberen werkt heel goed. Bij aankomst keek ik toch wel een beetje op naar de verschillende hellingen, maar de dag daarna rijd je er met plezier en vertrouwen op en af. Ook het rijden over losse stenen voelt al snel heel vertrouwd. In het park zijn veel verschillende paadjes en obstakels, zodat je er uren achter elkaar kunt rondrijden zonder je te vervelen. Het is ook leuk om met een groep zo intensief bezig te zijn. De rust en tegelijkertijd het enthousiasme van Werner zorgt ervoor dat je je grenzen aan het verleggen bent, zonder dat je het meteen doorhebt ๐Ÿ™‚
Jan Jan uit Ede heeft geschreven op 28 juli 2021 om 23:01
Hechlingen training 24 & 25 juli
Een echte aanrader voor elke zandhapper of gravelrijder asfalttijger.
Waarom ?
Omdat je door de leden van het Team van Berrt, in dit weekend door onze topinstructeur Werner, op een geweldige manier wordt begeleidt. Met als resultaat dat je die BMW GS van 260 kilo (!) op de 2e dag vol zelfvertrouwen beheerst over gravel, stenen, single tracks en 45% hellingen kunt sturen.
Door de ontspannen sfeer met een stel prettige motortrainingsmaatjes om je heen, was het een fantastisch mooie ervaring.๐Ÿ‘

Team Berrt bedankt !
Fokko Fokko uit Bontebok heeft geschreven op 28 juli 2021 om 12:10
De geplande en twee keer uitgestelde training in Hechlingen is afgelopen weekend eindelijk gevolgd. Voor we vertrokken naar Hechlingen gooide Covid-19 bijna weer roet in het eten door Nederland naar rood te laten verkleuren. Wel afgereisd en ingeboekt in het mooie hotel.
De dag daarop naar het enduropark, mooi terrein om de komende twee dagen te spelen.
Werner heeft ons spelenderwijs door het hele park geleid en met de nodige oefeningen onderweg ons hindernissen laten nemen die we allemaal bij binnenkomst als niet voor mogelijk hadden ingeschat.

Werner bedankt, deelnemers heel erg bedankt voor de gezelligheid.

Ik ga vertrouwd op naar mijn volgende uitdaging met Berrt... Noorwegen!
Jan Jan uit Nieuwegein heeft geschreven op 27 juli 2021 om 14:34
Nadat vorige jaar Covid-19 roet in de planning voor onze intermediate training gooide, was het afgelopen weekend toch zover. Dan kom je aan op het terrein en zie je de omgeving. Wauw! En denk je: de lage hellinkjes zijn waarschijnlijk voor de intermediates, en de hoge voor de advancedโ€ฆ

Op de tweede dag wordt je dan toch ( via veel tussenstappen) stilletjes aan naar de hoge/steile hellingen geleid. Prima organisatie van zowel Berrt als vanuit Enduropark-Hechlingen. Er wordt in mogelijkheden gedacht ondanks de vele Covid-beperkingen. Na 2 dagen zijn je off-road grenzen toch weer verlegd!

Met een leuke club mensen veel geleerd van Werner. Dit smaakt zeker naar meer. Nu al plannen aan het maken voor volgend jaar: Furstenau hou maar een plaats voor ons vrij!
Voorzitter Eenpersoonsmotorclub Voorzitter Eenpersoonsmotorclub uit Duiven heeft geschreven op 26 juli 2021 om 10:52
@Werner, Hechlingen Intermediate 22-23 juli, ingelaste versie ivm Corona in april. Gelukkig geen lockdown en geen touchdown. Stap voor stap leidde je ons als club naar de twee hoogtepunten : 30 km vrij off-road rijden door de landerijen en aan het einde van dag 2 alle hindernissen vloeiend achter elkaar gebreid tot 1 rit. Met een leuke club reizigers kwamen we tot ons groeps-motto "Ooit is Nooit". Ook dank aan Dirk, Jan, Roel, Erik, Maxx en Martijn. (en de dames Petra en Miranda).
Tjabringa Tjabringa uit Utrecht heeft geschreven op 22 oktober 2020 om 20:37
Afgelopen weekend heb ik de Hechlingen Intermediate Training gevolgd onder de bezielende leiding van Bert. Het was in รฉรฉn woord: fantastisch!
Niet alleen de ervaring, kunde en vorm van begeleiding van Bert is heel dik voor mekaar, maar ook de gehele organisatie er omheen. Dit van zowel BERRT als van de gehele organisatie in Hechlingen. Echt heel strak geregeld allemaal en ontzettend veel plezier gehad. Bij elke keer de GS starten weer een instant smile op het gezicht. Op naar de volgende training!!
Thamar en Klaas Peter Thamar en Klaas Peter uit Soesterberg heeft geschreven op 22 oktober 2020 om 20:32
Wij hebben samen de Hechlingen Intermediate training gevolgd afgelopen weekend. We hebben de training gecombineerd met een leuke motorreis. We hebben veel geleerd en nieuwe dingen uitgeprobeerd. De training was uitdagend en intensief, maar de voldoening was groot. Alles was top geregeld, de informatie vooraf tot aan de laatste e-mails na de training. Alles was helder en strak geregeld.
Voor de dames die nog twijfelen; DOEN. Gewoon gezellig met die mannen meegaan.
Rogier Rogier uit Garderen heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 11:57
Hechlingen Intermediate 17 & 18 oktober 2020.

Een geslaagde en uitdagende training waarbij van alles aan bod is gekomen.
Van hellingen op en af rijden, stoppen op hellingen, geulen en single tracks tot zelfs de Gaston Rahier methode beheersen.
Bert is er erg goed in om de training zo te geven dat je als cursist het maximaal haalbare uit de cursus kunt halen.
Met duidelijke uitleg en door veel zelf te doen leer je veel en heb je een hoop plezier tijdens de twee trainingsdagen. Een echte aanrader dus.
olaf olaf heeft geschreven op 21 oktober 2020 om 09:37
Beste Bert,
wat heb ik genoten van jouw manier van instructie geven. Ik heb al een aantal opleidingen mogen volgen, maar er is geen instructeur die zo simpel en beeldend kon uitleggen waarom ik de tips en trucs daadwerkelijk zou gaan gebruiken. Jouw instructie, het werkelijk geweldige BMW Enduro Park met bijbehorende nieuwe motorfietsen en de overige groepsleden hebben er een onvergetelijke 2 daagse van gemaakt.
Ik ga op zeker nut en plezier hebben van jouw tips in het gewone dagelijkse motorrijden, zowel privรฉ als zakelijk en uiteraard in het terrein.
Bedankt !!!
Jelle Post Jelle Post uit Sneek heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 14:03
Advanced training 10 & 11 Oktober 2020.
Echt twee ontzettend mooie dagen training gehad. Goed hotel. Top trainer (Bert) en cursisten van een vergelijkbaar nivo. Daardoor hebben we veel kunnen oefeningen kunnen doen. Met als toetje de basis van de Elephant Turn.
Daarnaast ook veel oefeningen achteraf even geevalueerd en de onderliggende motorfiets dynamica besproken. Ik heb daar veel plezier aan beleefd. Maakt het ook makkelijker om het te onthouden en te oefenen.
Daarin hopen we Bert ook de te motiveren om tijdens de donkere winterdagen tijd te investeren in het schrijven van een boek over " de Off Road motorfiets dynamica voor de zware motorfietsen". Ik zal vooraan staan om het boek te kopen. Jelle Post
Job Job uit Wassenaar heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 16:40
Het was zoals je verwacht van BERRT (met Bert): het Weekendje Advanced Hechlingen was erg leuk, vaak vermoeiend, altijd leerzaam en soms confronterend! Maar zoals altijd leer je nieuwe dingen, en legt Bert goed uit waarom iets werkt - of niet werkt natuurlijk. Leuke groep mensen met veel off road ervaring dus ik moest wel even aanpoten met mijn gelimiteerde off road ervaring maar Bert laat iedereen vrij om in zijn tempo te rijden en leren. Kleine paadjes gereden, stukken modder, kort keren na een helling af (of op) bijvoorbeeld. Aanrader!
Bas Sanders Bas Sanders uit Enschede heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 12:51
Topweekend gehad met een leuke groep tijdens een goed verzorgde, corona proof, Hechlingen advanced training! Bert, nog altijd even bevlogen, heeft me enorm verder geholpen met het aanleren van nieuwe technische vaardigheden. Met af en toe een natuurkundelesje om de achtergrond ervan beter te doorgronden. Ik merk dat nu met nog meer rust op de motor sta door een betere motorbeheersing en laat me niet snel meer verassen door o.a. het terrein beter te lezen. Bedankt! ๐Ÿ‘
Mark van Schaik Mark van Schaik heeft geschreven op 15 oktober 2020 om 09:28
Net een endurotraining in Hechlingen achter de rug. Wat een geweldige ervaring!!!
Wij zijn in het BMW Enduropark door Bert Duursma flink uitgedaagd om buiten onze comfortzone te treden.
Wat ik hierbij bijzonder vind is de manier waarop. Je wordt stap voor stap meegenomen in de technieken, waardoor je de maximale leerprestaties uit deze training kunt halen en steeds trots je grenzen blijft verleggen.

Het programma is erg afwisselend wat de training een dynamisch karakter geeft en intensieve momenten, met plezier en ontspanning worden afgewisseld.

Daarnaast is de entourage super geregeld. Aan alles is gedacht en je wordt goed verzorgd. Heerlijk eten, een goed hotel en Bert als uitstekende gastheer!

Wat ik ook heel grappig vind, is dat ik dingen met een GS heb gedaan die ik niet voor mogelijk had gehouden. Dan merk je dat zo'n motor eigenlijk alles kan, mits je de juiste technieken gebruikt en dat we zelf de grootste beperking zijn.

Bert, ontzettend bedankt voor deze prachtige en leerzame dagen. Ik heb erg genoten en hoop snel weer dat ik de mogelijkheid heb om terug te komen!
Corina Corina uit Rotterdam heeft geschreven op 14 oktober 2020 om 21:41
Super training. Al veel motortrainingen en opleidingen gevolgd maar Bert is als docent een van de betere. Hij legt duidelijk uit wat je moet doen en waarom. Vol vertrouwen doe je de training en leer je weer veel bij. Daarnaast is het een prachtig terrein en alles Coronaproof.๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Bert Bert uit Beuningen heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 18:33
Weer thuis na een bijzondere en zeer geslaagde advanced training in Hechlingen. Bijzonder omdat naast een perfect georganiseerde training waarbij ook alle randvoorwaarden prima waren verzorgd er gewerkt werd binnen de corona beperkingen zonder dat de training werd beinvloed. De training was een perfecte mix van uitleg oefenen en het toepassen tijdens de diverse ritten door het park. Ook de onderlinge ondersteuning en aanvullingen maakten het voor mij een perfect trainingsweekend. Bert en medecursisten bedankt voor de uitleg, aanwijzingen en aanmoedigingen.
Henk Kwakernaat Henk Kwakernaat uit Strijen heeft geschreven op 28 september 2020 om 10:39
Pas op: Hechlingen is verslavend! Twijfel je nog of je deze cursus gaat doen? Don't! Just do it!
Sjuul Sjuul uit Swalmen heeft geschreven op 18 september 2020 om 14:06
Hele mooie dagen gehad! Leuke groep en zeer leerzaam en uitdagend! Echt top
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn heeft geschreven op 18 september 2020 om 12:10
.....hoe gaaf om je weer even 5 jaar oud te voelen en dezelfde pret te ervaren als de eerste keer met je fiets buiten te spelen en door de modder te crossen....en in eens ben je 51 en ervaar je dezelfde spanning en pret, maar dan onder zeer vakkundige en zeer enthousiastmerende leiding van Bert 'himself'!
Ongelofelijk wat je in twee dagen aan ervaring op kunt doen, jezelf kunt verrassen dat je meer kunt en durft dan bij aanvang gedacht.
Welke droom je ook in het verschiet hebt liggen om met je 'brommert in de drek te spelen', na deze training krijg maximaal vertrouwen in de capaciteiten van de GS als mede in de grensverleggende mogelijkheden van jezelf. Bert dank voor je inspirerend lesgeven!
Greetz en 'till next time, Lars
Hans den Ouden Hans den Ouden uit Spijkenisse heeft geschreven op 17 september 2020 om 11:54
8 en 9 septemper de Intermediate training gedaan in Hechlingen met Bert. Het was erg leuk, maar ook wel inspannend. Ik deed deze training als voorbereiding op toekomstige reizen en dat heeft zeker geholpen. Veel plezier gehad en veel geleerd! Dank Bert en medecursisten voor alle hulp!
Jos Donker Jos Donker uit Breda heeft geschreven op 16 september 2020 om 20:12
Prachtige 2 dagen! Hele mooie opbouw gedurende deze 2 dagen en daardoor dingen gedaan waarvan ik niet dacht dat ik ze zou doen met zo'n zwaar apparaat. Zeer waardevol voor de rest van m'n offroad carriรจre. Op naar de volgende! Hartelijk dank
Print Friendly, PDF & Email