Gastenboek Hechlingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.52.68 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
177 berichten.
mark mark uit emmen heeft geschreven op 1 augustus 2022 om 11:23
in het weekend van 23 en 24 juli onder leiding van Werner samen met een hele leuke groep weer veel nieuwe technieken geleerd in de speeltuin van BMW in Hechlingen, en veel verhalen en ervaringen gedeeld met onze zeer diverse groep enthousiastelingen. het enduro park zit vol leuke single tracks met keien en grind naast de vele hellingen waarop we alle nieuwe technieken hebben geleerd.
Monika Boon Monika Boon uit Den Haag heeft geschreven op 1 augustus 2022 om 10:13
Op 23 en 24 Juli de Intermediate training gevolgd in Hechlingen... wat een fantastisch weekend... met dank aan BMW, onze top instructeur Werner een een leuke en gezellige groep mannen , die straks avontuurlijke reizen gaan beleven.
Een super leuke training ! Ik heb in deze 2 dagen zo onwijs veel geleerd en ook gelijk in de praktijk mogen brengen.... heb mijn grenzen enorm verlegd ... en nog veel belangrijker... ook mijn eigen grenzen leren kennen! Een paar blauwe plekken en pijn in mijn kaak van die constante brede grijns weerhouden mij in ieder geval niet om deze training opnieuw te gaan volgen. Mijn BMW GS/A word steeds meer mijn maatje, dank zij de trainingen van Berrt....
Harold Harold heeft geschreven op 29 juli 2022 om 11:20
Fantastisch leuke training gedaan onder deskundige en vriendelijke begeleiding van Werner! Na twee dagen heb je echt het idee een stap gezet te hebben in het off road rijden. En dat is ook zo. Super leuke groep, was erg gezellig.
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem heeft geschreven op 29 juli 2022 om 10:26
26-27 juli deelgenomen aan de intermediate training in BMW enduropark te Hecklingen (D). En ook deze training was weer top. De opbouw perfect en aan het eind van de traint is de conclusie dat ik, net als de voorgaande trainingen, weer een steile leercurve doorlopen heb. Dat er met de motor meer mogelijk is dan ik mijzelf in eerste instantie toe instaat geacht had, en dat in de groep een erg goede sfeer was.
Eigenlijk kan ik maar 1 nadeel benoemen, en dat is dat ik ondanks de inspanningen 😅, als gevolg van de uitstekende verzorging op culinair gebied, weer in gewicht gegroeid ben.
Wordt dus even op dieet voor ik deelneem aan een volgende training. 😍
John Last John Last uit Beek heeft geschreven op 28 juli 2022 om 11:10
23-24 Juli de Intermediate training gevolgd in Hechlingen met een hele gezellige groep. Veel geleerd! Hellingen zijn erg leuk om te doen. Vanwege de hoge temperaturen was het redelijk pittig maar goed te doen. Dit is echt een aanrader! Dank aan Werner en alle medecursisten voor de twee fijne dagen!
Paul Paul uit Leiden heeft geschreven op 2 juli 2022 om 09:27
28 en 29 juni de training in Hechlingen gevolgd.
Echt een aanrader en zeker voor mensen met een BMW 1250 GS/A.
De training is zeer professioneel opgezet en leert je alle skills om met je (zware) motor dingen te doen waarvan je eerst denkt dat het niet kan.

Complimenten voor Werner, een super instructeur en gastheer!

Een klein minpuntje is dat het hotel waar je verblijft enigzins gedateerd is, wel weer lekker eten dat dan weer wel.
Mensen die nog twijfelen……schrijf je in en je zuit na afloop verbaasd zijn wat je met je motor allemaal kan in ‘ruig’ terrein.

Cheers!
Koen Koen uit Rotterdam heeft geschreven op 27 juni 2022 om 11:59
Advanced Training in Hechlingen in een zonnig weekend 25-26 juni 2022. Wat een leercurve weer. Na een kleine 8.000 km offroad reizen met Berrt is de routine geleidelijk opgebouwd. Nu met de intensieve Advanced training weer grote stap voorwaarts!
Nog steiler omhoog….en naar beneden , zonder controle-verlies, nieuwe escape als je echt niet verder kan op supersteile hellingen (jawel even achteruit draaien en weer naar beneden… en het werkt !!!)
En de unforgettable Elephant Turn… 180° op enkele meters breedte en heel snel wegwezen voor een aanstormende olifant (of schoonmoeder, deurwaarder, naar keuze😂)
Bas B Bas B uit Zoetermeer heeft geschreven op 22 april 2022 om 20:53
Van de werkgever deze hele mooie training mogen doen. In een fantastische omgeving, met een prachtige machine was de rode loper al ui gelegd.
Bert was onze instructeur welke een mooie opbouw in zijn programma had.
Uiteraard zijn er risico aanwezig bij deze enduro training maar door de adviseren op te volgen kon dit tot een minimum beperkt worden.

Ga je dom doen en niet luisteren dan zijn de gevolgen voor jezelf. Zelf de steilste heling en de diepste waterbak zijn goed te doen.

Ik heb veel lachende gezichten gezien wat niet anders kon omdat het top dagen waren.

Bert, Bedankt. Ik heb er van genoten.
PS de (Drone) film komt zsm online.
Johan H.Amptmeijer Johan H.Amptmeijer uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 april 2022 om 17:30
OP 9 en 10 april de intermediate training gevolgd van BERRT Allroad motorreizen en trainingen in Hechlingen. De groep was supergezellig en gevarieerd, wel lelijke mannen allemaal. Altijd leuk om andere rijders te ontmoeten en te zien rijden, allemaal wel ervaring op een of andere wijze vergaard, maar nu toch meer en meer voor het echie, allemaal leergierig! Maar bij sommigen zit het gewoon in het bloed, erg leuk om te zien! Ik rij af en aan sinds mijn 15e. Mijn liefde ging altijd naar motorcross, off-road, maar ook enduro en later rallys. Ik heb zelf diverse rallys gereden, vele roadbookritten in o.a. Italie, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Marokko, Roemenie. Maar dat zegt allemaal niks! Leren doe je altijd.. fouten maken ook, of vooral! Tijdens de cursus kom je weer met de voeten op de grond (of in de lucht)...man wat moet je toch weer veel afleren. Hier komt het op techniek en motorbeheersing aan! Technisch rijden! Bert gaf de training en is daar, net als de collega's bij BERRT, zeer bedreven in, zonder op routine te draaien. Hij kijkt naar de groep, tast af en springt daar op in. Fouten maken mag...maar luister en leer. Dat heb ik zeker gedaan. Geweldig om het enthousiasme te proeven bij de mannen, voor, tijdens, maar zeker na de training, iedereen wil meer rijden, reizen...Marokko!! Dat zit er even niet in begrijp ik, maar wellicht toch binnenkort bij BERRT. Ik heb genoten van het gezelschap, de sfeer, de leermomenten, de oeps-momenten, kortom een aanrader om weer een niveau op te schuiven. Je bent nooit te oud of een te goede rijder om welke training dan ook te volgen of reis te maken bij BERRT, DOEN!!
Roel van Duren Roel van Duren uit Simpelveld heeft geschreven op 16 april 2022 om 21:02
Na lang verheugen was het weekend daar: 9 en 10 april de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Op vrijdagavond een warm welkomst en gezellig diner, de ochtend erna echt van start. Bij aankomst op het Enduropark direct zo blij als een kind in een snoepwinkel: wat een walhalla met motoren en een top terrein!
Beide dagen waren heel erg leerzaam, gezellig en hebben mijn off road enthousiasme verder ontwikkeld. Fantastisch om te ervaren wat je binnen 2 dagen kan leren! Bert voelt erg goed aan wie welke behoefte heeft en welke tips & tricks nodig zijn om eenieder een super weekend te geven.
Bedankt allemaal! En Bert: keep up the good work!! Tot volgende keer 🙂
Marc Marc uit Oude-Tonge heeft geschreven op 16 april 2022 om 10:14
Om onze vaardigheid op de motor verder aan te scherpen werd de 2-daagse Enduro Training bij “Enduropark Hechlingen” door onze werkgever aangeboden. Deze met beide handen aangegrepen en niet voor niets! Wat een bijzonder nuttige training onder de kundige leiding van Bert en op uitstekend materiaal. Van Bert kregen we de gelegenheid om de 1250GS maximaal te beproeven en dat is gelukt. Zeer leerzaam en vooral ook leuk om op en in de prachtige omgeving van het “Enduropark Hechlingen” je vaardigheden uit te breiden. Bijzonder wat er allemaal met zo'n zware boxer gedaan kan worden. Bert je hebt een mooi stuk maatwerk geleverd. Ieder op zijn eigen niveau. Echt TOP!
Gerrit Willem Westerink Gerrit Willem Westerink uit Harderwijk heeft geschreven op 15 april 2022 om 22:16
Na de basiscursus, een dagrit en de intermediate training in NL was het nu tijd voor het ‘echte’ werk. Daarom de intermediate training in Hechlingen gedaan op 9 en 10 april. Ondanks stromende regen op de heenreis en nog wat sneeuw zelfs de volgende ochtend hebben we prachtig weer gehad. De training was onder leiding van Bert en er zat een mooie opbouw in. Weer even de basis vaardigheden oefenen en dan snel door naar de eerste heuveltjes op en af rijden. Lekker door plassen crossen en het park met z’n verschillende soorten terrein verkennen. De 2e dag werden de hellingen al serieuzer, maar met de nieuw aangeleerde vaardigheden en de juiste instructies van Bert lukte dat allemaal prima. Als afsluiting nog een mooi tochtje gemaakt daar in de omgeving. Nu nog even het staand wegrijden op een helling oefenen en dan zijn we helemaal klaar voor het volgende avontuur. De sfeer in de groep was weer als vanouds gezellig en goed. Naast veel plezier ook ruimte voor een serieus gesprek. En dank jullie wel dat jullie een niet GS rijder zo fijn in de groep hebben opgenomen 😉
Mike Mike heeft geschreven op 15 april 2022 om 21:58
Net als Rob 9 en 10 april naar Hechlingen geweest, wat een feest! Heerlijk off road paradijsje met fantastische heuveltjes, kleine en grotere wegen. Absolute aanrader!! Dank Bert en Berrt!
Groetjes Mike
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert heeft geschreven op 12 april 2022 om 20:55
Op 9 en 10 april was ik in Hechlingen voor de intermidiate cursus. Met een paar geschikte gelijkgestemde zielen olv Bert himself heerlijk twee dagen gewerkt aan de off road skills. Prima sfeer (ook ‘s avonds) en veel bijgeleerd. “Hoogtepunt” vond ik het bedwingen van “ de wand”. Op foto of filmpje niets om je druk over te maken, als je er voor staat voelt het anders. Maar uiteindelijk geen probleem door de goede opbouw van de cursus.
Dank allemaal, maar in de eerste plaats Bert, voor de fijne training. Hopelijk tot een volgende.
Groet, Rob
Leon Roerink Leon Roerink uit Losser heeft geschreven op 27 maart 2022 om 19:26
In Maart 2022 heb ik de intermediate training in Hechlingen gevolgd. Door omstandigheden hadden wij een instructeur van het park zelf, deze deed het zeer professioneel en met een lach. Heb tijdens deze 2 mooie dagen veel geleerd om te rijden op rotsachtig en gravel ondergrond. Zal het geleerde zeker gebruiken tijdens mijn ATT.
Guus Derks Guus Derks uit Culemborg heeft geschreven op 5 november 2021 om 16:30
In oktober de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Een mooie zeer leerzame cursus onder leiding van Werner Hollander.
Hechlingen is een prachtig park met veel mogelijkheden tot oefening. Maar ook zijn er mooie routes te rijden via wegen en paadjes.
Ik wil Werner nogmaals hartelijk danken, ook voor de goede zorg en nazorg, nadat ik tijdens de training was gevallen.
Joop Vernooij Joop Vernooij uit Culemborg heeft geschreven op 24 oktober 2021 om 10:45
Op 19 en 20 oktober voor de tweede keer de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Wat wat dat weer een geweldige ervaring. Door de zeer professionele uitleg van Werner weer veel bijgeleerd over wat ik wel en niet moet doen.
Hij vertelt je hoe maar waarom je zo moet handelen. Na de uitleg veel rijden door het park om het geleerde in praktijk te brengen.Wat een mooi park. Lekker hotel in een monumentaal stadje met top eten erbij.
Zodra het kan voor mij de Hechlingen Advanced en de Furstennau intermediate training.
Bedankt Werner ?
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer heeft geschreven op 22 oktober 2021 om 20:14
Eind oktober de 2 daagse intermediate training kunnen volgen. Onder de deskundige leiding van Werner die mij in (voor mij) kleinere (op)stappen iedere keer snel naar een steeds hoger niveau heeft kunnen brengen. Ik had aan het begin van de cursus niet kunnen bedenken wat ik allemaal heb bereikt en gedaan! Ontzettend bedankt, ik heb zo genoten.
Erwin Erwin uit Amsterdam heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 15:12
Onlangs in oktober de Hechlingen Advanced Enduro cursus mogen volgen. onder de goede en professionele begeleiding van Bert. Een prachtige 2
daagse cursus in een mooie setting met goede motoren en een prachtig oefen terrein. Bert bedankt voor de top begeleiding. Een goede basis voor toekomstige avonturen.
Eduard Eduard heeft geschreven op 27 september 2021 om 22:21
Op 25 en 26 september o.l.v. Bert deelgenomen aan de intermediate training op het BMW Enduropark in Hechlingen. Wat een fantastische ervaring! Dankzij de training in Nederland konden we na een korte herhaling van de basics al snel door naar de nieuwe oefeningen. En dat kan volop in de oude steengroeve. Prachtige plek, uitdagend, maar onder de bezielende leiding van Bert prima te doen. Hier en daar een krasje op de motor of een deukje in een ego, maar vooral een top weekend. Goed georganiseerd, uitstekende motoren, leuke club, fantastische omgeving.
Print Friendly, PDF & Email