Gastenboek Meppen/Fürstenau Intermediate

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.129.52 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
110 berichten.
Nuhi Nuhi uit Hengelo (O.) heeft geschreven op 14 mei 2023 om 14:13
Weer een geweldige training mogen volgen, bij Kees-jan deze keer. Mooi groepje cursisten die een beetje bij elkaar in de buurt zaten qua skills. Dit zorgde voor twee intensieve en heerlijke dagen met een hoop vooruitgang! Super!
Het Meppen terrein is weliswaar kleiner dan Fürstenau, maar minstens zo uitdagend. Heel afwisselend terrein, zeker deze dagen omdat het goed nat was. Zeer aan te bevelen!
John Last John Last uit Beek heeft geschreven op 13 mei 2023 om 21:14
Op 10 en 11 Mei 2023 de Meppen Intermediate training gedaan. Kees-Jan was de instructeur. Fijn klein groepje van 4 deelnemers, dus veel aandacht en actie.
Mooie locatie met veel afwisseling tussen zand, modder en bos. De basis herhaling was heel nuttig.
Mijn complimenten voor Kees-Jan voor zijn deskundigheid en aangename manier van iemand iets bijbrengen. Dit is een wederom een aanrader.
Tot de volgende training! 🙂
Eddie Bouwmeester Eddie Bouwmeester uit Wenum Wiesel heeft geschreven op 16 april 2023 om 13:53
Op 13 en 14 April de Meppen intermidiate traning gevolgd,
2 super leerzame dagen waarbij je de basiskennis van het allroad rijden zeker nodig hebt.
De training wordt mooi opgebouwd met een klein deel herhaling om de basis technieken weer even op te frissen.
Mooi om te zien hoe Peter met kleine aanwijzingen iedereen naar een hoger niveau tilt in deze off-road training. Het losse zand en de modder zijn echte uitdagingen en als klap op de vuurpijl het rijden in de dikke koeltoren of was het toch de crossbaan waar je door de verschillende ondergronden alle technieken in een razend tempo kan afwisselen.
Team Berrt, super bedankt voor de gezellige en leerzame trainingsdagen.
Natuurlijk extra gezellig doordat we voor een deel elkaar al kenden van de hechlingen training.
Zo ontstaan de vriendschappen waarin nieuwe avonturen beleeft worden.
Top
Robert Robert uit Vollenhove heeft geschreven op 22 oktober 2022 om 10:06
Hallo.

21 oktober een prachtige droge en af en toe zonnige dag gehad met de Veluwe rit opmijn BMW GS 1200 adventure.

Harrie Jacobi was de instructeur met een mooie route voor de boeg.
Hartelijk dank Harrie voor je feedback en goede kennis welke je mij hebt overgedragen.

Met vriendelijke groet,
Robert
Daniel Daniel uit Harderwijk heeft geschreven op 20 oktober 2022 om 15:54
Meppen advanced. Na enige herhaling van basis houding en remtechnieken merk je al gauw dat het toch echt een advanced training is. Dit is echt een paar stappen verder dan de intermediate. Heel gaaf en perfect verzorgd met wederom bijzonder fijne instructie! Veel bijgeleerd over rijden op verschillende soorten ondergrond zoals het mulle zand. Het park blijft verrassen. Als je denk dat je alles gezien komt er toch weer een uitdagend gedeelte te voorschijn. Gaan we nog een paar keer doen! 🤘️😄
mark Lanting mark Lanting uit Emmen heeft geschreven op 14 oktober 2022 om 11:42
Afgelopen week weer een training gevolgd bij Berrt, dit keer intermediate op het Funpark Meppen. wat een prachtige en ruime locatie om te rijden door zand heel veel zand onder de knie te krijgen. Weer een groot compliment aan de trainers, dit keer stonden Kees Jan en Harrie paraat voor de uitleg, support (zelfs technische ondersteuning) en veel gezelligheid. naast de vele oefen locaties zijn er zoveel uitdagende routes door de bossen en zandvlaktes. echt een aanrader! op naar de volgende.
Daniel Daniel uit Harderwijk heeft geschreven op 9 september 2022 om 16:42
Wat een gave ervaring in Meppen! Je ervaart pas hoe groot dit park is als je voor de zandvlakte staat. In Meppen vind je een zandervaring voor ieder niveau. En merk je ook de kwaliteit van de Berrt instructeurs. Hier kunnen ze precies de training aan het niveau van de deelnemers aanpassen. Veel nadruk op de juiste houding in het dikke zand. Veel lol gehad en weer een stap verder in de beheersing van de GS.

Ohja het parcours door het bos in Meppen...lekker werken en geeft een big smile die nog een poosje blijft hangen.
joop van der fels joop van der fels uit Almelo heeft geschreven op 9 september 2022 om 09:36
7 en 8 september 2022; 2 dagen intermediate Meppen mogen meemaken met instructeur Peter v.d. Sluis en deelnemers Peter en Daniel en mijzelf, 2 leerzame dagen met de 1e dag droog en warm weer en de 2e dag met regen ! Het was weer genieten !
Vandaag maar weer bijkomen van de inspanningen en spierpijntjes in de vorm van Yoga Heren bedankt en zeker tot snel.
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem heeft geschreven op 5 juli 2022 om 10:56
Na eerder dit jaar de 1 dag Basic en Intermediate trainingen gevolgd te hebben heb ik 29 en 30 juni deelgenomen aan de 2 daagse training in Meppen. Naast de reeds bekende kwaliteiten van BERRT zoals goede opbouw, uitstekende opbouw en uitstekende sfeer heb ik in deze trainig vooral geleerd (in de praktijk brengen valt nog niet mee) dat de voorwaarde om met de motor in balans te zijn, en te blijven, het vooral belangrijk is om vooruit te kijken en te anticiperren. Dan de juiste snelheid en houding aan te nemen. In het terein van Meppen is er meer dan voldoende gelegenheid om deze vaardigheid te oeffenen en de eerder aangeleerde vaardigheden gecombineerd toe te passen. Wat mij betreft dus echt een training die ik iedereen kan aanraden. Naast de zeer goede begeleiding (mijn vaardigheden nemen elke training zichtbaar toe) is het ook vooral leuk en is de onderlinge sfeer in de groep eigenlijk altijd top. Kort samengevat een zeer leerzaam feest voor de deelnemers. De vervolg training staat al in de agenda.
Gerard Gerard uit Millingen aan de Rijn heeft geschreven op 1 juli 2022 om 21:53
De trainingen bij Berrt zijn echt een aanrader. Ik ben een beginnend offroad rijder en de training in Meppen was een ware eyeopener. Wat een heerlijk gevoel om zo in de natuur te kunnen rijden. Geweldige training; zeer goed van opbouw met telkens afwisselende herhalingen van wat geoefend is. Heel veel aandacht voor de basistechnieken. Zo belangrijk om je goed door het losse zand te kunnen manoeuvreren!! Elke oefening wordt goed uitgelegd met veel geduld van de trainers, Peter en Niels. En alles om de training heen was uitstekend georganiseerd. Top-ervaring. Smaakt naar meer ...dus ik heb mijn reis naar Namibië al 'geboekt' 🙂
Eduard Eduard heeft geschreven op 1 juli 2022 om 20:33
Zeer leerzame training met Peter en Niels op het Funpark Meppen. Goed georganiseerd met prima hotel, goede koffie, smakelijke lunch en uitstekende instructie. Na de basic en intermediate in Nederland en de tweedaagse in Hechlingen is ploeteren in het zand van Meppen weer een hele nieuwe ervaring. Het rondje in de koeltoren was daarbij wel een hoogtepuntje! Dank aan de hele ploeg voor de gezelligheid en de hulp bij het vastlopen in zand en water 🙂
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn heeft geschreven op 6 mei 2022 om 21:23
Begin april in Meppen geweest. Naar verluid is het terrein van Funpark Meppen kleiner dan Furstenau, maar daar merk je werkelijk helemaal niks van. In 2 dagen is er dusdanig veel uitdaging dag je niet eens overal komt.
Wat een feest daar in Meppen. Zand, modder, heuvels, bos, diepe plassen..je kan het zo gek niet verzinnen. Ohja toch wel! Een rondje in het mulle zand van de koeltoren, waanzinnig gaaf! Ik ben dankzij Berrt en de leuke groep weer een avontuur rijker! Dank voor de onwijs leerzame en leuke dagen???
Ps. Niet geheel onbelangrijk: het eten daar is echt top??
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 11 april 2022 om 13:52
Ik heb de intermediate training in Meppen gevolgd in april. Het was wederom, na de basis training en intermediate training Hechlingen een leuke en leerzame ervaring. Een leuke locatie met genoeg uitdagingen om beter in het zand te leren rijden. Het was lekker nat, zodat je ook goed kon oefenen met afwisselend terrein (modder en zand). Mooi om te ervaren hoe verschillend de motor reageert en wat de invloed is van loslaten of klemmen. De training heeft een mooie opbouw. Het is een intensieve training, zodat je ook echt even uit de dagelijkse sleur bent. Complimenten aan het team van Berrt en tot de volgende keer 🙂
Michael Michael uit Emmen heeft geschreven op 8 april 2022 om 14:57
Weer een geweldige training gehad van BERRT.
Leuk nieuw terrein in meppen. Erg leerzaam door de verschillende soorten terrein op het park. Het fijnste zijn de professionele en vriendelijke instructeurs die BERRT altijd levert. Bedankt weer en tot snel!
Fokko Fokko uit Bontebok heeft geschreven op 5 april 2022 om 15:24
30 en 31 maart was ik mede pionier bij de intermediate training te Meppen. Onder wisselende weersomstandigheden de training gevolgd, eerste dag een fijne droge dag en het zand was ook goed droog, veel nieuwe technieken geleerd om door dit zand te komen. Heel fijn om hier ook foto’s van te krijgen zodat je zelf kan zien hoe je houding is op de motor en wat er te verbeteren valt, ook een mooie herinnering.
De tweede dag hebben we zelfs sneeuw gehad maar dat mocht de pret niet drukken, deze dag is het geleerde van de vorige dag in praktijk gebracht en de vorderingen door de training was bij ons allen duidelijk te zien en te merken.
Meestal kwamen we zonder te vallen door het zand en als afsluiting een leuke rit door het bos. Een goede opbouw van de training op een mooi trainingspark.
Peter en Kees-Jan bedankt.
Peter Oldenburg Peter Oldenburg uit van Stelvio Motorreizen heeft geschreven op 2 april 2022 om 18:16
Op 30 en 31 maart waren we de pioniers op de nieuwe training locatie in Meppen. Het terrein is uitdagend genoeg voor de Intermediate Training die we volgden. Zeker voor mij. Zand, modder, gras, bospaden, bochten, heuvels. Kortom van alles. Veel geleerd en zeker een aanrader om je niveau op te halen of bij te spijkeren. Bedankt Peter en Kees-Jan.
Maarten Maarten uit Vorden heeft geschreven op 5 november 2021 om 11:52
Afgelopen September hebben we onder de bezielende leiding van Kees-Jan en Peter het terrein van Furstenau onveilig mogen maken. Het terrein is super interessant. Na elke bocht een andere ondergrond wat het rijden onwijs gevarieerd maakt. Fijne (to the point) aanwijzingen waardoor je steeds vertrouwder op je motor staat geeft een goed gevoel. Erg veel geleerd en vooral veel lol gehad. Het is het geld dubbel en dwars waard.
Jan Erkelens Jan Erkelens uit DRACHTEN heeft geschreven op 15 oktober 2021 om 22:51
Het is de beste training ever!
Altijd doen, Geen vragen stellen, maar gewoon doen! De instructeurs zijn zó professioneel, dat ook jij er veel beter door gaat offroad rijden. Doen dus!
Maarten de Boer Maarten de Boer uit Noord-Scharwoude heeft geschreven op 9 augustus 2021 om 12:38
21/22 juli twee dagen met Peter, Niels en 8 cursisten de bossen van Furstenau onveilig gemaakt 😉
Leuke en leerzame dagen met een goede opbouw in niveau. Stap voor stap toch in staat om door wisselende ondergronden te rijden.
Met vallen en opstaan... wel veel geleerd en erg gelachen!
Aanrader!!
Wordt zeker vervolgd.
frederik de Wit frederik de Wit uit Heerhugowaard heeft geschreven op 26 juli 2021 om 14:00
Afgelopen week de intermediate training in Furstenau gedaan.
Met een gezellige groep medecursisten onder de bezielende leiding van Peter en Niels de training met succes volbracht.
Na uitleg, worden de oefeningen voorgedaan waarna er ruim de gelegenheid is, deze zelfstandig uit te voeren.
De oefeningen worden afgewisseld met het rijden van diverse routes over het terrein, waarbij de nadruk ligt op het in de praktijk brengen van het net geleerde,.. het tempo waarmee gereden word, is gericht op het behendig en vooral veilig leren omgaan met de motor.
Het geleerde heeft mij meer vertrouwen gegeven om met mijn motor om te gaan in het dagelijkse verkeer.
Op naar de volgende Berrt training,..
Print Friendly, PDF & Email