Gastenboek Meppen/Fürstenau Intermediate

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.180.255 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
99 berichten.
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn heeft geschreven op 6 mei 2022 om 21:23
Begin april in Meppen geweest. Naar verluid is het terrein van Funpark Meppen kleiner dan Furstenau, maar daar merk je werkelijk helemaal niks van. In 2 dagen is er dusdanig veel uitdaging dag je niet eens overal komt.
Wat een feest daar in Meppen. Zand, modder, heuvels, bos, diepe plassen..je kan het zo gek niet verzinnen. Ohja toch wel! Een rondje in het mulle zand van de koeltoren, waanzinnig gaaf! Ik ben dankzij Berrt en de leuke groep weer een avontuur rijker! Dank voor de onwijs leerzame en leuke dagen???
Ps. Niet geheel onbelangrijk: het eten daar is echt top??
Vincent Vincent uit Rotterdam heeft geschreven op 11 april 2022 om 13:52
Ik heb de intermediate training in Meppen gevolgd in april. Het was wederom, na de basis training en intermediate training Hechlingen een leuke en leerzame ervaring. Een leuke locatie met genoeg uitdagingen om beter in het zand te leren rijden. Het was lekker nat, zodat je ook goed kon oefenen met afwisselend terrein (modder en zand). Mooi om te ervaren hoe verschillend de motor reageert en wat de invloed is van loslaten of klemmen. De training heeft een mooie opbouw. Het is een intensieve training, zodat je ook echt even uit de dagelijkse sleur bent. Complimenten aan het team van Berrt en tot de volgende keer 🙂
Michael Michael uit Emmen heeft geschreven op 8 april 2022 om 14:57
Weer een geweldige training gehad van BERRT.
Leuk nieuw terrein in meppen. Erg leerzaam door de verschillende soorten terrein op het park. Het fijnste zijn de professionele en vriendelijke instructeurs die BERRT altijd levert. Bedankt weer en tot snel!
Fokko Fokko uit Bontebok heeft geschreven op 5 april 2022 om 15:24
30 en 31 maart was ik mede pionier bij de intermediate training te Meppen. Onder wisselende weersomstandigheden de training gevolgd, eerste dag een fijne droge dag en het zand was ook goed droog, veel nieuwe technieken geleerd om door dit zand te komen. Heel fijn om hier ook foto’s van te krijgen zodat je zelf kan zien hoe je houding is op de motor en wat er te verbeteren valt, ook een mooie herinnering.
De tweede dag hebben we zelfs sneeuw gehad maar dat mocht de pret niet drukken, deze dag is het geleerde van de vorige dag in praktijk gebracht en de vorderingen door de training was bij ons allen duidelijk te zien en te merken.
Meestal kwamen we zonder te vallen door het zand en als afsluiting een leuke rit door het bos. Een goede opbouw van de training op een mooi trainingspark.
Peter en Kees-Jan bedankt.
Peter Oldenburg Peter Oldenburg uit van Stelvio Motorreizen heeft geschreven op 2 april 2022 om 18:16
Op 30 en 31 maart waren we de pioniers op de nieuwe training locatie in Meppen. Het terrein is uitdagend genoeg voor de Intermediate Training die we volgden. Zeker voor mij. Zand, modder, gras, bospaden, bochten, heuvels. Kortom van alles. Veel geleerd en zeker een aanrader om je niveau op te halen of bij te spijkeren. Bedankt Peter en Kees-Jan.
Maarten Maarten uit Vorden heeft geschreven op 5 november 2021 om 11:52
Afgelopen September hebben we onder de bezielende leiding van Kees-Jan en Peter het terrein van Furstenau onveilig mogen maken. Het terrein is super interessant. Na elke bocht een andere ondergrond wat het rijden onwijs gevarieerd maakt. Fijne (to the point) aanwijzingen waardoor je steeds vertrouwder op je motor staat geeft een goed gevoel. Erg veel geleerd en vooral veel lol gehad. Het is het geld dubbel en dwars waard.
Jan Erkelens Jan Erkelens uit DRACHTEN heeft geschreven op 15 oktober 2021 om 22:51
Het is de beste training ever!
Altijd doen, Geen vragen stellen, maar gewoon doen! De instructeurs zijn zó professioneel, dat ook jij er veel beter door gaat offroad rijden. Doen dus!
Maarten de Boer Maarten de Boer uit Noord-Scharwoude heeft geschreven op 9 augustus 2021 om 12:38
21/22 juli twee dagen met Peter, Niels en 8 cursisten de bossen van Furstenau onveilig gemaakt 😉
Leuke en leerzame dagen met een goede opbouw in niveau. Stap voor stap toch in staat om door wisselende ondergronden te rijden.
Met vallen en opstaan... wel veel geleerd en erg gelachen!
Aanrader!!
Wordt zeker vervolgd.
frederik de Wit frederik de Wit uit Heerhugowaard heeft geschreven op 26 juli 2021 om 14:00
Afgelopen week de intermediate training in Furstenau gedaan.
Met een gezellige groep medecursisten onder de bezielende leiding van Peter en Niels de training met succes volbracht.
Na uitleg, worden de oefeningen voorgedaan waarna er ruim de gelegenheid is, deze zelfstandig uit te voeren.
De oefeningen worden afgewisseld met het rijden van diverse routes over het terrein, waarbij de nadruk ligt op het in de praktijk brengen van het net geleerde,.. het tempo waarmee gereden word, is gericht op het behendig en vooral veilig leren omgaan met de motor.
Het geleerde heeft mij meer vertrouwen gegeven om met mijn motor om te gaan in het dagelijkse verkeer.
Op naar de volgende Berrt training,..
Benno LW Benno LW uit Hengelo heeft geschreven op 23 juli 2021 om 14:57
Met een groep van 8 man en Peter als instructeur (met hulp Niels) een heerlijke off-road training gedaan in Fürstenau. Mooi voormalig militair oefenterrein met veel variatie en mogelijkheden. Super leuk met elkaar, erg leerzaam en goede verzorging. En dan blijkt dat terrein-motor-rijder best nog wel eens een lastige combinatie kan zijn. Maar het was met name genieten!
Marco Adams Marco Adams uit Rotterdam heeft geschreven op 29 juni 2021 om 17:21
Was weer een toppertje! Toch weer anders dan de andere trainingen en off-road lokaties. Wat een prachtig gebied! Zand, bospaden, water, heuvels, afdalingen, grind, modder alles hebben we gehad. Kees-Jan en Bert met duidelijke en heldere uitleg. Leuke groep. Mooi om te zien hoeveel progressie je in 2 dagen kan maken. Deze ga ik zeker nog een keer doen. Must do!
Martin verhoeff Martin verhoeff uit Strijensas heeft geschreven op 26 juni 2021 om 13:15
Afgelopen dagen de traning gedaan in furstenau
Het waren twee leerzame en gezellige dagen, een aanrader voor iedereen die wat meer vertrouwen wil krijgen in het offroad rijden.
Nuhi Stenvers Nuhi Stenvers heeft geschreven op 25 juni 2021 om 15:49
Afgelopen dagen wederom een supergoeie training gehad bij Berrt. Kees-Jan deed het ontzettend goed in zijn geloof ik wat onverwachte eerste lead-trainer job :-).

Prachtige omgeving in het park. Heel veel water dus veel doorwadingen gedaan. Ik heb als beginnend offroad rijder best een paar moeilijke momenten gehad maar mede daardoor, door de instructies van Bert en Kees-Jan én de hulp van mede-cursisten voor mijn gevoel een enorme sprong gemaakt qua skills.

Het lijkt me dat ik deze training nog wel een paar keer ga herhalen. Het park biedt steeds nieuwe omstandigheden dus een paar keer herhalen kan geen kwaad.
fons gerrits fons gerrits uit Overasselt heeft geschreven op 25 juni 2021 om 15:24
Ik heb veel geleerd als ik kijk naar de foto "voor" en de foto "na" ?Theorie en praktijk vullen elkaar goed aan en door de goede uitleg kon ik alles plaatsen. Sommige dingen doe je automatisch goed en nu weet waarom ik dat (per ongeluk) goed deed. Sommige dingen doe je automatisch fout en die moet ik nu afleren (dat is wat lastiger). Veel doen is de beste leerweg.
Gezellig twee dagen bezig geweest met mijn hobby!
Stephan Stephan uit Rotterdam heeft geschreven op 25 juni 2021 om 13:38
Geweldige ervaring en zeer nuttige training in Fürstenau. Alle vaardigheden komen aan bod, zand, (diepe) plassen, hellingen noem maar op. Zeer mooie omgeving ook, speeltuin van 360 hectare!
Instructeurs Kees Jan en Bert geven duidelijk en geduldig instructie en zorgen ervoor dat iedereen weer heelhuids thuis komt!
Quinn Quinn uit TONGEREN heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 21:24
Zonder enige twijfel een meerwaarde voor iedere offroad liefhebbende motorrijder. Na al met andere organisaties mee te gaan, Berrt ontdekt. En wat een verschil! De instructeur neemt echt z'n tijd, geeft een super duidelijke uitleg aan de groep en stuurt individueel continu bij. Die man ziet meer dan dat ik van mijn eigen lichaam voel. De leuke sfeer, variatie in het terrein en de lach maakte het weekend compleet.
Zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie was!
kurt kurt uit houthalen heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 13:28
Jullie hebben een top team
goede begeleiding in een aangename sfeer, doe zo verder.
Komen terug voor het vervolg.........
Michael Michael uit Oirschot heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 11:59
Afgelopen week voor de 2e keer deelgenomen aan de Fürstenau Intermediate Training. Twee jaar geleden, bij zeer warm weer, veel geleerd over het beheersen van je GS in rul zand. Het zand is gebleven, maar na een periode met veel regen, kwam daar ook een hele hoop modder bij, waardoor Fürstenau, voor mij, naast een opfriscursus ook een hele nieuwe training werd waar ik weer veel van heb geleerd. Echt een aanrader!
Peter en iedereen van de toffe groep, bedankt voor 2 geweldige dagen.
martin vlot martin vlot uit bleskensgraaf heeft geschreven op 16 oktober 2020 om 17:50
het waren twee mooie dagen is furstenau veel geleerd en ook fun gehad,
peter en kees jan bedankt voor jullie goede begeleiding,
het was geweldig.
Joop van der Fels Joop van der Fels uit Almelo heeft geschreven op 24 september 2020 om 09:36
Peter, Kees-Jan en de offroad-keerls bedankt voor 2 mooie dagen in Furstenau; veel geleerd en vertier ! Volgend jaar weer ? bedankt en tot later !

"Loat goan"; jOOp
Print Friendly, PDF & Email