Gastenboek Meppen/Fürstenau Intermediate

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.70.232 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
John Busch John Busch uit Dordrecht schreef op 19 mei 2024 om 19:45
Afgelopen woensdag en donderdag (15 en 16 mei) was het weer zover, 2 prachtige dagen in het zonovergoten Funpark Meppen. De training werd gegeven door Peter en Erik. Zoals ik inmiddels van BERRT trainingen gewend ben hebben de instructeurs passie voor het vak en is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens de diverse oefeningen.

Mijn doel was mijn skills te verbeteren om in zand te rijden en daar leent dit park zich uitstekend voor. Door de mooie opbouw van het 2 daagse programma word je de nodige vaardigheden aangeleerd. Je houding, remmen, sturen, wegrijden in mul zand, koers houden etc.

Ook in het nabij gelegen hotel is alles keurig verzorgd, prima kamers en uitstekend eten.

Kortom, weer een machtige ervaring rijker en zeker voor herhaling vatbaar.
Irma Irma uit Eexterveen schreef op 16 april 2024 om 09:39
Prachtige 2 daagse zand, modder, off road training gehad in Meppen. Met super enthousiaste trainers Erik en Kees Jan. Mooie opbouw en weer heel veel geleerd. Gezellige groep met veel humor, en weer een mooie ervaring rijker.
Arjan Huveneers Arjan Huveneers uit Hoorn schreef op 31 oktober 2023 om 10:02
Ik wist dat ik iets moest doen om meer vertrouwen te krijgen in het zachte zand, de Meppen training leek mij de perfecte training hiervoor.
Doel: Plezier hebben en weer veel leren. Beide is prima gelukt, met Peter en Erwin vanuit Berrt veel tips and trics gehad om hier beter mee om te kunnen gaan. Dit was voor mij een eerste training welke 2 dagen duurde, hier merkte je mooi een duidelijke opbouw van wat je op dag 1 oefende en vervolgens op dag 2 in de praktijk uitvoerde. Buiten het zachte zand ook veel diverse andere ondergronden ervaren op het mooie terrein van Meppen. Erg leuke en gezellige groep en tevens een mooi Hotel om te kunnen overnachten.
Volgend jaar zal ik zeker weer een vervolg training gaan plannen!
Harold Harold uit Vinkeveen schreef op 28 oktober 2023 om 20:35
Fantastisch mooie training verzorgt door Peter, met Erwin als sidekick. In de ochtend eerst herhalen en zorgen dat de heupen weer wat losser worden. Het gebied heeft alle gradaties zand, van nat en modder tot droog en rul. Leuke combinatie van oefeningen en ritjes. De zandbak in de koeltoren is wel de kers op de taart. Natuurlijk heeft iedereen hem wel een keertje neergelegd, en dat hoort erbij.
Leuke groep hadden we ook, veel gelachen in de avonduren! Goed georganiseerd, altijd veilig, prettige atmosfeer.
De les: Kijk niet naar het probleem, maar naar de oplossing!
Henk Henk uit Steenwijk schreef op 4 oktober 2023 om 19:48
Op 20 en 21 sept '23 de training intermediate gehad te Meppen.
Wat weer een fantastische ervaring.Het begin van de training begon met herhalings oefeningen van het geleerde in de voorgaande trainingen. Dit was wel zo handig in mijn geval want niet veel off-road gereden het laatste jaar. De moeilijkheidsgraad werd langzaam omhoog geschroefd met een duidelijke uitleg van Kees-Jan.Heerlijk om met de BMW door het mulle zand te rijden en hem overeind te houden. Niet alleen mul zand maar ook heel wat modder en diepe plassen in het Funpark. Daar weet Kees- Jan alles van:) Heel veel geleerd die 2 dagen en super genoten.Mooie herinneringen gemaakt. Wat ik super goed vind van Berrt motortrainingen is de kennis en vakbekwaamheid van de instructeurs. Alles wordt rustig uitgelegd en voorgedaan.
Kees-Jan en Erik bedankt voor dit prachtige avontuur. Hopelijk tot snel bij de volgende cursus.
Gr. Henk Mendel
Justin van Koot Justin van Koot uit Apeldoorn schreef op 18 juni 2023 om 21:32
Afgelopen vrijdag heb ik de Trophy Training gevolgd in het mooie Meppen. Samen met een onwijs leuke groep GS rijders hebben we door de dag heen verschillende oefeningen gedaan zoals je deze zou kunnen verwachten tijdens de pre-qualifiers dit jaar. Een aantal oefeningen leek gemakkelijk en gesneden koek😳, maar had ik toch de nodige moeite mee in het begin. Met de nodige focus op vooral houding kwam dit uiteindelijk helemaal goed.
Dankzij de directe feedback van Werner in zowel woord als beeld (foto's tijdens de oefeningen die je direct kan zien) heb ik veel puntjes op zeer veel verschillende i's gezet! Ondanks mijn eigen wekelijkse trainingen op dezelfde oefeningen, was dit voor mij extreem waardevol door de feedback.
Een dag vol prachtige momenten, verhalen, zweten😅 en een hoop lol! Tot de volgende!😄
John Last John Last uit Beek schreef op 18 juni 2023 om 11:07
De Trophy training op 16 Juni gedaan. Erg leuk om de oefeningen te doen hoewel ik met sommige nogal moeite heb (moet meer gaan oefenen). Alle oefeningen werden uitgelegd en voorgedaan door Peter en tijdens het zelf doen kreeg je waardevolle tips en aanwijzingen. Ik heb geen tijd meer om meer te schrijven want ik moet gaan oefenen...... Bedankt BERRT!
Danny Plesz Danny Plesz uit Hoensbroek schreef op 17 juni 2023 om 12:56
Gister deelgenomen aan de Trophy training in Meppen (D) en zoals altijd heel tevreden over het programma en de manier van lesgeven. Met een rondje door de koeltoren als kers op de taart. De proeven van de GS Trophy kun je natuurlijk ook online vinden, maar de persoonlijke feedback die je krijgt als je gecoacht wordt door de instructeurs van BERRT is voor mij een grote meerwaarde. Ik weet nu waar ik aan kan gaan werken en dankzij de “tips ‘n tricks” en “do’s ‘n don’t” van topinstructeur Peter bereik ik mijn doelen heel wat sneller en zullen mijn trainingen heel wat effectiever zijn nu. Ook ontzettend gaaf om te zien met hoeveel behendigheid Peter de oefeningen voordoet. Werner ook natuurlijk, maar die leidde gisteren het andere groepje. Ik kan weer even vooruit met een flinke dosis motivatie, inspiratie én huiswerk. Bedankt heren! Tot de volgende!
Martijn Nederend Martijn Nederend uit Oostvoorne schreef op 12 juni 2023 om 08:59
Op 1 en 2 juni de Meppen Intermediate gevolgd onder de deskundige leiding van Peter. Fijne verrassing was dat de groep bestond uit 4 personen, daardoor was er extra aandacht en ook sprake van een intensieve training. Een tweede extra was de aanwezigheid van Jaap, oud GS Trophy deelnemer, die meeliep met Peter en een extra trainingsoog in het zeil hield.

Woensdagavond aangekomen in het gloednieuwe hotel dat door Berrt geregeld was. Daar met alle groepsgenoten en Peter en Jaap het diner genoten en kennisgemaakt. Aansluitend de briefing en dan snel het bed opgezocht voor een goede nachtrust.

Hoewel ik al wat offroad trainingen en 'vrij werk' heb gedaan, was het toch wel weer even geleden dat ik op de steps had gestaan. Maar door de rustige opbouw van de training was dat geen enkel bezwaar. De eerste dag begonnen met het herhalen van bochtentechniek, verplaatsen van gewicht van links naar rechts, kijktechniek. Dan het eerste stukje zand in, nog niet zo diep en prima te doen. Continu het wakend oog van de mannen van Berrt en telkens een stukje theorie en dan direct lekker in de praktijk brengen. Een perfecte aanpak als je het mij vraagt, doordat je lekker veel uren op de motor maakt.
Na een prima lunch in het funpark Meppen de middag besteed aan het wegrijden in mul zand (uitdaging!), het oefenen van de remmerij en een paar mooie toertjes door het park. De avond in het hotel doorgebracht met een mooi buffet en op tijd naar bed na zo'n intensieve dag.
De tweede dag een soortgelijk programma, maar dan op intensievere ondergrond. Dieper zand, langere stukken met uitdagende paden, bochten, hellingen en afdalingen. Bijzonder om ook even in de koeltoren te kunnen kijken, waar sommigen van ons een rondje waagden door het superfijne en diepe zand. De bijzondere akoestiek in de koeltoren maakte de ervaring helemaal af.
De middag besteed aan een uitdagend zandparcours door een van de bossen in het funpark. Ongelooflijk wat je na twee dagen met je GS kunt, zo veel geleerd.
Na de debriefing aan het eind van de dag en de overhandiging van het certificaat met een voldaan gevoel huiswaarts gekeerd. De twee dagen erop nog na kunnen genieten van de foto's en de spierpijn in de bovenbeentjes.

Een behoorlijk intensieve training in het zand, wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Het park was nu redelijk droog en daardoor veel uitdaging in los en fijn zand. Ik ga zeker nog eens terug als het wat geregend heeft, voor weer een heel ander soort training. Meppen is wat mij betreft een aanrader, voor iedereen die zijn skills verder bij wil scherpen!
Nuhi Nuhi uit Hengelo (O.) schreef op 14 mei 2023 om 14:13
Weer een geweldige training mogen volgen, bij Kees-jan deze keer. Mooi groepje cursisten die een beetje bij elkaar in de buurt zaten qua skills. Dit zorgde voor twee intensieve en heerlijke dagen met een hoop vooruitgang! Super!
Het Meppen terrein is weliswaar kleiner dan Fürstenau, maar minstens zo uitdagend. Heel afwisselend terrein, zeker deze dagen omdat het goed nat was. Zeer aan te bevelen!
John Last John Last uit Beek schreef op 13 mei 2023 om 21:14
Op 10 en 11 Mei 2023 de Meppen Intermediate training gedaan. Kees-Jan was de instructeur. Fijn klein groepje van 4 deelnemers, dus veel aandacht en actie.
Mooie locatie met veel afwisseling tussen zand, modder en bos. De basis herhaling was heel nuttig.
Mijn complimenten voor Kees-Jan voor zijn deskundigheid en aangename manier van iemand iets bijbrengen. Dit is een wederom een aanrader.
Tot de volgende training! 🙂
Eddie Bouwmeester Eddie Bouwmeester uit Wenum Wiesel schreef op 16 april 2023 om 13:53
Op 13 en 14 April de Meppen intermidiate traning gevolgd,
2 super leerzame dagen waarbij je de basiskennis van het allroad rijden zeker nodig hebt.
De training wordt mooi opgebouwd met een klein deel herhaling om de basis technieken weer even op te frissen.
Mooi om te zien hoe Peter met kleine aanwijzingen iedereen naar een hoger niveau tilt in deze off-road training. Het losse zand en de modder zijn echte uitdagingen en als klap op de vuurpijl het rijden in de dikke koeltoren of was het toch de crossbaan waar je door de verschillende ondergronden alle technieken in een razend tempo kan afwisselen.
Team Berrt, super bedankt voor de gezellige en leerzame trainingsdagen.
Natuurlijk extra gezellig doordat we voor een deel elkaar al kenden van de hechlingen training.
Zo ontstaan de vriendschappen waarin nieuwe avonturen beleeft worden.
Top
Robert Robert uit Vollenhove schreef op 22 oktober 2022 om 10:06
Hallo.

21 oktober een prachtige droge en af en toe zonnige dag gehad met de Veluwe rit opmijn BMW GS 1200 adventure.

Harrie Jacobi was de instructeur met een mooie route voor de boeg.
Hartelijk dank Harrie voor je feedback en goede kennis welke je mij hebt overgedragen.

Met vriendelijke groet,
Robert
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 20 oktober 2022 om 15:54
Meppen advanced. Na enige herhaling van basis houding en remtechnieken merk je al gauw dat het toch echt een advanced training is. Dit is echt een paar stappen verder dan de intermediate. Heel gaaf en perfect verzorgd met wederom bijzonder fijne instructie! Veel bijgeleerd over rijden op verschillende soorten ondergrond zoals het mulle zand. Het park blijft verrassen. Als je denk dat je alles gezien komt er toch weer een uitdagend gedeelte te voorschijn. Gaan we nog een paar keer doen! 🤘️😄
mark Lanting mark Lanting uit Emmen schreef op 14 oktober 2022 om 11:42
Afgelopen week weer een training gevolgd bij Berrt, dit keer intermediate op het Funpark Meppen. wat een prachtige en ruime locatie om te rijden door zand heel veel zand onder de knie te krijgen. Weer een groot compliment aan de trainers, dit keer stonden Kees Jan en Harrie paraat voor de uitleg, support (zelfs technische ondersteuning) en veel gezelligheid. naast de vele oefen locaties zijn er zoveel uitdagende routes door de bossen en zandvlaktes. echt een aanrader! op naar de volgende.
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 9 september 2022 om 16:42
Wat een gave ervaring in Meppen! Je ervaart pas hoe groot dit park is als je voor de zandvlakte staat. In Meppen vind je een zandervaring voor ieder niveau. En merk je ook de kwaliteit van de Berrt instructeurs. Hier kunnen ze precies de training aan het niveau van de deelnemers aanpassen. Veel nadruk op de juiste houding in het dikke zand. Veel lol gehad en weer een stap verder in de beheersing van de GS.

Ohja het parcours door het bos in Meppen...lekker werken en geeft een big smile die nog een poosje blijft hangen.
joop van der fels joop van der fels uit Almelo schreef op 9 september 2022 om 09:36
7 en 8 september 2022; 2 dagen intermediate Meppen mogen meemaken met instructeur Peter v.d. Sluis en deelnemers Peter en Daniel en mijzelf, 2 leerzame dagen met de 1e dag droog en warm weer en de 2e dag met regen ! Het was weer genieten !
Vandaag maar weer bijkomen van de inspanningen en spierpijntjes in de vorm van Yoga Heren bedankt en zeker tot snel.
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 5 juli 2022 om 10:56
Na eerder dit jaar de 1 dag Basic en Intermediate trainingen gevolgd te hebben heb ik 29 en 30 juni deelgenomen aan de 2 daagse training in Meppen. Naast de reeds bekende kwaliteiten van BERRT zoals goede opbouw, uitstekende opbouw en uitstekende sfeer heb ik in deze trainig vooral geleerd (in de praktijk brengen valt nog niet mee) dat de voorwaarde om met de motor in balans te zijn, en te blijven, het vooral belangrijk is om vooruit te kijken en te anticiperren. Dan de juiste snelheid en houding aan te nemen. In het terein van Meppen is er meer dan voldoende gelegenheid om deze vaardigheid te oeffenen en de eerder aangeleerde vaardigheden gecombineerd toe te passen. Wat mij betreft dus echt een training die ik iedereen kan aanraden. Naast de zeer goede begeleiding (mijn vaardigheden nemen elke training zichtbaar toe) is het ook vooral leuk en is de onderlinge sfeer in de groep eigenlijk altijd top. Kort samengevat een zeer leerzaam feest voor de deelnemers. De vervolg training staat al in de agenda.
Gerard Gerard uit Millingen aan de Rijn schreef op 1 juli 2022 om 21:53
De trainingen bij Berrt zijn echt een aanrader. Ik ben een beginnend offroad rijder en de training in Meppen was een ware eyeopener. Wat een heerlijk gevoel om zo in de natuur te kunnen rijden. Geweldige training; zeer goed van opbouw met telkens afwisselende herhalingen van wat geoefend is. Heel veel aandacht voor de basistechnieken. Zo belangrijk om je goed door het losse zand te kunnen manoeuvreren!! Elke oefening wordt goed uitgelegd met veel geduld van de trainers, Peter en Niels. En alles om de training heen was uitstekend georganiseerd. Top-ervaring. Smaakt naar meer ...dus ik heb mijn reis naar Namibië al 'geboekt' 🙂
Eduard Eduard schreef op 1 juli 2022 om 20:33
Zeer leerzame training met Peter en Niels op het Funpark Meppen. Goed georganiseerd met prima hotel, goede koffie, smakelijke lunch en uitstekende instructie. Na de basic en intermediate in Nederland en de tweedaagse in Hechlingen is ploeteren in het zand van Meppen weer een hele nieuwe ervaring. Het rondje in de koeltoren was daarbij wel een hoogtepuntje! Dank aan de hele ploeg voor de gezelligheid en de hulp bij het vastlopen in zand en water 🙂
Print Friendly, PDF & Email