Experience Island Allroad event 2020 uitdagend offroad parcours

Helaas is ook dit event afgelast i.v.m. Corona!

Als ervaren offroad rijder nog dit jaar een tof allroad event meemaken en ook nog dicht bij huis? Het BERRT Experience Island Allroad event in Loon op Zand is de perfecte gelegenheid! Een pittige allroad rit gecombineerd met een uitdagend offroad parcours staan op donderdag 29 oktober 2020 voor je klaar.

Offroad rijden op een schitterende lokatie

Experience Island is een schitterende outdoor locatie van 50 hectare met bossen, strand en een kraakhelder meer. Om het meer heen ligt een groot offroad speelterrein met een crossbaantje, grote heuvels, kuilen, zand, modder, bruggen en oude treinwagons om over en doorheen te rijden. Echt een feest en uniek in Nederland.

Exclusief parcours

Zowel de offroad route in de ochtend als het speciaal uitgezette parcours in de middag zijn uniek en niet eerder gebruikt. Aan de rit is vooraf zorgvuldig gewerkt en het parcours zal door een team van BERRT minitieus worden uitgezet zodat het unieke terrein aan het Blauwe meer optimaal wordt benut. Veel inzet dus om jou als allroad rijder volop uitdaging en rijplezier te kunnen bieden.

Kijk snel voor meer info en het boeken van jouw plek op het BERRT Experience Island Allroad event.

Experience Island Allroad event 2020 stevige offroadrit met allroadmotoren
Experience Island Allroad event 2020 uitdagend offroad parcours en offroadrit
Print Friendly, PDF & Email