Nieuw: Mecklenburg Tour Noord-Duitsland

Voor komend seizoen hebben we met een driedaagse Mecklenburg Tour in Noord-Duitsland een nieuwe bestemming aan ons reisprogramma toegevoegd. Dit jaar zijn de eerste verkenningen en de uitgestrektheid en offroad mogelijkheden in dit gebied hebben ons positief verrast.

Ga direct naar onze webpagina over deze Allroad motorreis in Noord-Duitsland.

BERRT Mecklenburg Tour Allroad Duitsland motorreis offroad eindeloos plezier

Minivakantie

Evenals de BERRT Driedaagse door Nederland en de Battlefield Tour in Noord-Frankrijk is de Mecklenburg Tour een actieve minivakantie binnen ons reisprogramma. Je bent dan slechts korte tijd van huis, maar toch kun je heerlijk afschakelen van het drukke, alledaagse leven en kom je met nieuwe energie en belevenissen weer thuis.

Eindeloos offroad rijden

Deze tour voert je over veel lange, afwisselende, onverharde wegen door prachtige, uitgestrekte landschappen. De heen- en terugreis is op eigen gelegenheid en dus door ieder voor zich in te delen. Na aankomst is het goed toeven in het goed verzorgde hotel dat dient als uitvalsbasis van waaruit de dagtrips starten. Hierdoor kun je de koffers achterlaten en tijdens de rijdagen comfortabel met lichte bepakking offroad rijden.

Rijden met gids

De tour wordt voorgereden door een ervaren BERRT Tourguide, je kunt je dus helemaal focussen op het rijden en genieten onderweg. Ook voor lichte assistentie onderweg is de gids er voor jou. Ervaar het plezier van het verkennen van nieuwe oorden tijdens het offroad rijden met een leuke groep allroad rijders tijdens deze Mecklenburg Tour!

BERRT Mecklenburg Tour Allroad Noord-Duitsland motorreis offroad motorrijden puur

Print Friendly, PDF & Email