Nieuwe locatie zand trainingen Offroad park Meppen(D)

Sinds dit jaar zijn onze zand trainingen voor de zware allroad motoren verplaatst van Fürstenau(D) naar Meppen (D). Het park in Fürstenau is verkocht en is niet meer beschikbaar voor offroad activiteiten. Gelukkig vonden wij in het eveneens Duitse Meppen een zeer waardig alternatief!

BERRT Meppen Intermediate Training motorrijden offroad park met unieke zand omgeving

Intermediate en Advanced

De eerste Meppen Intermediate Trainingen hebben inmiddels succesvol plaatsgevonden en er zijn nog plaatsen voor de komende trainingen dit najaar. Enthousiaste deelnemers zagen hun ‘angst’ voor het rijden in mul zand langzaam omgezet worden in het plezier van het aanpakken van de losse ondergrond. De mooie paadjes en hellingen maken het rijden daarna tot een feestje.

Het terrein biedt genoeg uitdagingen om ook een mooie Meppen Advanced Training te kunnen aanbieden.

Eindeloos offroad plezier net over de grens

Deze locatie, op slechts 1,5 uur rijden van Apeldoorn, biedt enorme mogelijkheden en eindeloos plezier met de allroad. De tweedaagse Intermediate Training doe je bij voorkeur nadat je een eendaagse Intermediate in Nederland en een Intermediate Training in Hechlingen met goed gevolg hebt afgerond.

We adviseren dit sterk omdat we in Meppen (uiteraard stapsgewijs) veel op los zand rijden en dat vraagt meer van de berijder. De ondergrond is steeds weer wisselend en maakt de training leuk, uitdagend en telkens weer anders.

Bekijk meer foto’s en alle informatie over deze offroad training samen met de boekings-kalender op de Meppen Intermediate Trainingspagina

Print Friendly, PDF & Email