BMW R 1250 GS occasion motoren te koop bij BERRT

BERRT BMW GS motoren te koop

Elk jaar wisselt onze vloot BMW GS huurmotoren en ook dit jaar maken wij weer plaats voor de nieuwe lichting die we verwachten in maart komend jaar. Grijp je kans om een van deze jonge motoren met lage kilometerstanden en aantrekkelijke prijzen te bemachtigen! De motoren die direct beschikbaar zijn (BMW R 1250 GS & F 750 GS) kan je vinden op onze Motoren te koop pagina.

Aantrekkelijke BMW GS Occasions

De meeste van onze BMW GS’sen zijn dan nog geen 2 jaar oud en hebben zo tussen de 10.000 en 15.000 km gereden en zijn BTW motoren. De technische staat is altijd goed, uiteraard hebben ze door het gebruik wel hier en daar een krasje of deukje. Maar nooit een dusdanige schade waardoor de veiligheid in het geding zou zijn. We verkopen de motoren voor vaste handelsprijzen, dus erg aantrekkelijk.

Interesse in een BERRT GS voor het voorjaar 2021?

Totdat de nieuwe motoren voor seizoen 2021 gebruiksklaar zijn houden we nog 3 stuks van het type R 1250 GS van dit seizoen, deze worden in april 2021 verkocht. Hiervoor kan je nu al een interesseformulier invullen. Gedurende het jaar kan je namelijk jouw interesse in een van onze motoren aangeven middels ons webformulier, je wordt dan kort voor de verkoop als een van de eersten geïnformeerd.

BERRT BMW GS huurmotoren startklaar voor trainingen en reizen in 2020

Print Friendly, PDF & Email