Verkenning Allroad Intermediate Training Nederland BERRT

Vernieuwde Allroad Intermediate Training Nederland

Heb je onze Allroad Basic Training gevolgd en smaakt dat naar meer? Al snel lonken dan de trainingen in het Duitse Hechlingen en Fürstenau, maar om hier uiteindelijk optimaal te kunnen genieten adviseren we ook zeker onze vernieuwde, eendaagse Allroad Intermediate Training in Nederland!

Vernieuwde Allroad Intermediate motortrainingen offroad bij BERRT

Vernieuwde trainingsinhoud

We hebben nog mooiere oefengebieden kunnen vinden voor deze training. Daar ben je na een korte herhaling van stuurtechniek en remtechniek snel weer helemaal scherp.  Zodat je je in bospercelen kunt bekwamen in het rijden van bochten op hogere snelheid, single tracks, sterk geaccidenteerd terrein en het nemen van obstakels zoals boomstammen. Dit alles uiteraard onder de deskundige begeleiding van jouw BERRT Instructeur en ook mogelijk met een BMW GS huurmotor.

Prachtige zandwegen voor toepassing in de praktijk

Na de lunch rijdt je een mooie en gevarieerde route over zandpaden waar je o.a. oefent met het wisselen van sporen, rijden op snelheid en het toepassen van offroad bochtentechniek met hogere snelheid. De middag brengen we grotendeels door in schitterende bossen. We sluiten de dag af met mooie offroad route die eindigt in de buurt van Deventer! Kortom naast een leerzame dag ook een prachtige dag uit op de motor, ben jij er binnenkort bij?

Print Friendly, PDF & Email