Laatst bijgewerkt op: 22-12-2021

Op naar mooie Trainingen, Ritten en Reizen in 2022!

Trainingen, ritten en reizen voor 2022 kunnen geboekt worden via de website. Hierbij is het goed om te weten dat als wij moeten annuleren wegens Corona maatregelen, de deelnemers dan een voucher of hun geld terug krijgen.

Coronavirus voorzorgsmaatregelen bij BERRT

Met deze voorzorgsmaatregelen kunnen we onze diensten blijven aanbieden en het coronavirus het hoofd bieden. Wij leven deze na, dat verwachten we ook van jou.

  1. We blijven thuis bij griep- en verkoudheidsklachten.
  2. We schudden geen handen.
  3. We houden afstand tot elkaar (1,5 m).
  4. We wassen regelmatig handen en drogen af met een papieren handdoek.
  5. We niezen in onze elleboog.
  6. We houden onze helm zo veel als mogelijk op.
  7. We houden onze handschoenen zo veel als mogelijk aan.
  8. Zolang de horeca gesloten is verzorgen wij de lunch in de buitenlucht.

Let op! Coronatoegangsbewijs vanaf 25 september verplicht

We lunchen in horeca gelegenheden. Vanaf 25 september 2021 is in alle horeca alleen met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar toegang mogelijk.

Dat geldt binnen met én zonder vaste zitplaats. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je:

– Volledig bent gevaccineerd

– Een geldig herstelbewijs hebt

– Of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

Allroad Basic Training en Allroad Intermediate Training vanuit Apeldoorn

Status Deze trainingen gaan half maart 2022 weer door, wij gaan uit van de dan geldende groepsgrootte rekening houdend met bovenstaande voorzorgsmaatregelen. Afhankelijk van de regels omtrent de horeca halen we de lunch af en eten we die in de buitenlucht of nuttigen we die in het restaurant/terras zoals gebruikelijk. Nieuwe data voor 2022 staan online. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de Allroad Basic Training en Allroad Intermediate Training pagina.

Wij houden ons aan de toegestane groepsgroottes, hierbij is het belangrijk om te weten dat indien de toegestane groepsgrootte op het moment van de training lager is dan het gangbare aantal deelnemers voor die training we cursisten zullen moeten verzetten. Als we bijvoorbeeld mogen rijden met 4 cursisten en er zijn 5 plaatsen geboekt, dan zal de training voor de laatst geboekte cursist worden verzet.

Allroad Basic Training vanuit Hoogerheide

Status Deze trainingen gaan vanaf begin april 2022 weer door, al dan niet met aangepaste groepsgrootte in oorspronkelijke vorm rekening houdend met bovenstaande voorzorgsmaatregelen. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de Allroad Basic Training pagina.

Fürstenau Intermediate/ Advanced Training in Duitsland

Status Nieuwe data voor 2022 staan online. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de Fürstenau Intermediate Training en Fürstenau Advanced Training pagina.

Hechlingen Intermediate/ Advanced Training in Duitsland

Status Nieuwe data voor 2022 staan online. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de Hechlingen Intermediate Training en Hechlingen Advanced Training pagina.

Bush Mechanic en Bush Medic Workshop in Nederland

Status De Bush Mechanic Workshops voor januari 2022 zijn weer gestart, al dan niet met aangepaste groepsgrootte en rekening houdend met bovenstaande voorzorgsmaatregelen. De Bush Medic Workshops zijn tot nader order opgeschort. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de Bush Mechanic Workshop en Bush Medic Workshop pagina.

Allroadritten (1-daagse)

Status De ritten gaan vanaf half maart 2022 weer door rekening houdend met de dan geldende groepsgrootte per Tourguide en met bovenstaande voorzorgsmaatregelen. Afhankelijk van de regels omtrent de horeca halen we de lunch af en eten we die in de buitenlucht of nuttigen we die in het restaurant/terras zoals gebruikelijk. Nieuwe data voor 2022 staan online. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de 1-daagse Allroad Ritten pagina.

BERRT 3-daagse

Status De BERRT 3-Daagse 2022 staat online voor boekingen en zal doorgaan rekening houdend met de bovenstaande maatregelen. Beschikbaarheid en boekingen verlopen via de BERRT 3-daagse pagina.

Reizen

Profiel Het profiel, de bestemming en de datum verschilt sterk per reis. Status De reizen voor 2022 kunnen geboekt worden via de website. Deze kunnen geboekt worden met de wetenschap dat als wij de reis moeten annuleren wegens corona maatregelen dan krijgen alle reizigers gelijk 100% hun geld terug met onze “BERRT geen gezeur garantie”.

Tot slot

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen dan kan je ons bereiken via info@berrt.nl. De status van alle diensten wordt dagelijks gemonitord en kan wijzigen.

Print Friendly, PDF & Email