BMW Motorrad GS Trophy 2022 Pre-Qualifier Team Nederland met BERRT - Geweldig BMW GS offroad avontuur

Jij kan mee naar de GS Trophy 2022

Goed nieuws! Voor de tweede maal zal er een Nederlands team deelnemen aan de BMW Motorrad International GS Trophy. Een internationaal motorevenement dat zijn gelijke niet kent.

De achtste editie van de GS Trophy zal in Europa plaatsvinden en wel in Albanië! Daarmee draagt deze editie terecht het motto van “onbekende schoonheid”.

Ga jij straks mee Albanië ontdekken?

Albanië heeft alle ingrediënten om dit avontuur het ideale decor te geven. Ruige gebergten, brede dalen, grote wouden en de kust. Een perfecte bestemming en ook nog eens op de perfecte motor: de BMW R 1250 GS.

En het mooie is, jij kan hier deel van uitmaken. BMW Motorrad Nederland heeft in samenwerking met BERRT de weg naar de GS Trophy 2022 uitgestippelt.

BMW Motorrad GS Trophy 2022 Albanie - Team Nederland met BERRT

BERRT als partner voor de Pre-Qualifier

Om te bepalen welke 20 deelnemers in mei 2021 naar de Qualifier in Wales (UK) mogen, zullen in totaal 80 GS rijders gaan strijden voor de felbegeerde plekken in het team in een pre-qualifier. BERRT verzorgt samen met BMW Motorrad de eerste selectieronde voor het Nederlands team, de “BMW Motorrad GS Trophy 2022 Pre-Qualifier The Netherlands” op 23 en 24 april 2021. En jij kan je nu inschrijven voor de pre-qualifier.

Genieten van de Pre-Qualifier voor iedere GS rijder

Ongeacht jouw exacte type GS en jouw ambitieniveau kan je veel lol hebben tijdens de “BMW Motorrad GS Trophy 2022 Pre-Qualifier The Netherlands” in Loon op Zand. Offroad ervaring is absoluut een voordeel maar geen must om aan deze voorronde deel te nemen. Het overgrote deel van de dag wordt er op verharde wegen gereden en is er plezier voor iedereen, dus kom uit jouw  comfortzone en doe mee.

Wil je meer weten over dit geweldige GS avontuur? Lees meer op de inschrijfpagina.

Razend populair

Dat het offroad rijden met de BMW GS steeds populair is, blijkt wel uit de interesse voor de GS Trophy en daarmee de Pre-Qualifier. Binnen een dag waren alle 80 plekken gevuld. Er is altijd kans dat er een plekje vrijkomt en je kan je daarvoor opgeven via de wachtlijst. Om hierop te komen schrijf je je op de gewone manier in. Je hoeft dan nog niet meteen te betalen, maar pas als je een plekje krijgt toegewezen. Doe je mee?

Qualifier in Wales

In totaal zullen 20 GS rijders een maand lang mogen rijden op een splinternieuwe BMW R 1250 GS HP en deze motor mogen ze uiteindelijk ook naar en tijdens de “BMW Motorrad GS Trophy 2022 Qualifier the Netherlands” besturen. Na afloop van de qualifier weten we wie het Team Nederland gaan vormen en volgt er voor hen een programma van voorbereidingen op de daadwerkelijke GS Trophy in Albanië. Ook hierin zal BERRT net als in 2020 een rol spelen.

 

Print Friendly, PDF & Email