Gastenboek Hechlingen

Lees de ervaringen van anderen!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.204.56.185 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
177 berichten.
Roel Roel uit Hoofddorp heeft geschreven op 6 juni 2017 om 19:45
In april de leuke basis training in Nederland gedaan en afgelopen weekend de Hechlingen Allroad Basic training met zo heel veel plezier en veel nieuwe vaardigheden (in super warm en drijf nat weer :D) afgerond dat ik mij gelijk heb ingeschreven voor de Hechlingen Allroad Advanced training! De trainingen van Bert zijn zeer leerzaam, met aanwijzingen naar ieder zijn of haar niveau, een oog voor details en buiten het rijden op de motor om veel handige tips over techniek en uitrusting. Alles is goed verzorgd, waaronder het heerlijke hotel in een mooi dorp naast Hechlingen.
Alle trainingen zijn bedoeld als voorbereiding om een goede basis te leggen voor de allroad reizen die ik in de toekomst wil maken, met natuurlijk een wereldreis op de motor als ultieme doel!
Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de Bush Mechanic Workshop en de Hechlingen Advanced training, zou eigenlijk nog en Bush Medic Workshop moeten plannen.
Bert en Tineke bedankt voor alles, dan kan ik niks vergeten!
Johan Wilbrink Johan Wilbrink uit Voorthuizen heeft geschreven op 6 juni 2017 om 16:35
2 dagen geoefend in Hechlingen en daarmee veel vertrouwen gewonnen. In september op de R 1200 GSA. naar Kaapstad. Bedankt Bert, je cursus zat super in elkaar. Steeds uitleggen waarom en steeds stapje erbij. Bedankt. Tot de volgende cursus sleutelen.
Bart Jan Bart Jan uit Utrecht heeft geschreven op 6 juni 2017 om 10:01
Afgelopen weekeind de Hechlingen basic training gedaan. Wat een ervaring! Met een goede opbouw gingen we steeds een stapje verder in de techniek, van eenvoudige heuveltjes en gravelpaden naar uitdagende singletracks en hellingen. Deze twee dagen hebben mij een hoop zelfvertrouwen gegeven voor mijn off-road vakantie dit jaar.
Gerrit van der Luijt Gerrit van der Luijt uit Leiden heeft geschreven op 6 juni 2017 om 09:47
Afgelopen weekend heb ik de Hechlingen Basic cursus gevolgd. Boven verwachting genoten van alle uitdagingen die ons werden aangeboden! Iedere keer weer een stapje verder, en geruisloos weer een grens verlegd, keer op keer. Dit alles onder strikte en heldere instructie van Bert. Een impressie van dag 2: in de stromende regen over het Ho Chi Min pad, door een modderige natte geul met keien en spekgladde boomwortels en ik dacht: "dit is de mooiste ervaring van mij tot nu toe wat motorrijden betreft. En ik rij al 35 jaar motor!

Eten drinken en slapen was prima geregeld in Landhotel Weisser Hahn in Wemding.

Al met al een fantastische ervaring en wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die beter en plezieriger wil leren motorrijden onder alle omstandigheden!

Ik heb me gisteren aangemeld voor de Hechlingen Advanced in oktober 2017!

Bert en Tineke bedankt voor de geweldige ervaring!
Rinus Rinus uit Doorwerth heeft geschreven op 5 juni 2017 om 11:45
Afgelopen weekend Hechlingen gedaan (Red: Allroad Basic training). Wat een super ervaring. Langzaam wordt alles opgebouwd en stijgt het niveau van de groep. Tot aan het moment dat je met de hele groep door het park heen vliegt. Echt super!! Bert bedankt!
Martin Martin uit nou ja 'stad': Dussen heeft geschreven op 3 mei 2017 om 10:46
25/26 april 2017: Advanced Hechlingen was weer super! Eén dag prachtig voorjaarsweer, tweede dag: 'Neuschnee'! Het moet niet gekker worden. Hele dag in het wit, nattigheid en gladdigheid: Geweldig! De andere groepen bleven op het park vanwege het weer, maar wij gingen er na de lunch met Bert op uit, met alle gevolgen van dien 😉
Fantastische training weer met nieuwe drempels overwonnen. Mijn persoonlijke hoogtepunt was de 90 graden slip. Heerlijk hoe je zo'n zware bak al driftend nog onder controle kan houden. Weer veel geleerd en veel vertrouwen gewonnen. Super!
Bedankt Bert!
Arie Arie uit Poortugaal heeft geschreven op 3 mei 2017 om 10:28
Afgelopen week weer een 2-daagse training in Hechlingen gedaan, de 1e dag zon en de 2e dag sneeuw. Beide dagen erg veel geleerd en genoten, zaten weer nieuwe dingen in.
De buiten rit in de sneeuw was ook erg leuk..
Maarthen Maarthen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Op 8 en 9 oktober de advanced offroad cursus gevolgd. Wat heb ik daar veel geleerd en angsten overwonnen. Hierdoor veelal als laatste de oefeningen uitgevoerd, met als laatste gedachte: als zij het kunnen kan ik het ook! Zeker ook door de deskundige uitleg van Bert, die/dat geeft je vertrouwen. Alles gereden op mijn eigen GS. Het hotel is ook heel goed, zowel de kamers als het eten. Ik heb genoten van dit weekend. Bert en alle mededeelnemers bedankt!!
Jeffrey Kiestra Jeffrey Kiestra uit Leeuwarden heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Op 8 en 9 Oktober de advanced training in Hechlingen gedaan.
Het was echt geweldig. Het hotel en eten was goed de training van Bert was super! Heb enorm veel geleerd en dingen weer beter kunnen doen dan daarvoor! Je blijft leren en verbeteren.
Echt een aanrader!

Bert enorm bedankt voor de goede zorgen en de meer dan goede training!
Zeker tot een volgende keer!
Klaas Hart Klaas Hart uit Vlaardingen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Vorige week de basiscursus, eergisteren en gisteren de cursus in Enduro park Hechlingen. Onder de deskundige leiding van Bert en samen met een leuke groep cursisten twee fantastische dagen off road training voltooid. Bert laat met woord en daad zien wat je met een zware motorfiets allemaal kan doen in het terrein. Maar hij weet daarbij op perfecte wijze deze kennis over te dragen op zijn cursisten. Uiteindelijk sta je letterlijk met zijn allen op de berg waar de eerste dag vanuit het dal tegen op keek. Bedankt Bert voor deze twee geweldige dagen.
Gerrit Jan van Norel Gerrit Jan van Norel uit Nederland heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Na de basiscursus nu de 2-daagse training in het Enduropark Hechlingen. Je houdt het niet voor mogelijk wat je in 2 dagen kunt leren onder leiding van Bert. Over elk detail is nagedacht, de opbouw, het oefenen, de uitvoering. Onvoorstelbaar wat een zware GS kan mits beheerst bediend. Dat leer je! Dan ga je grijnzen, grenzen verleggen. Het avontuur lonkt. Dankjewel Bert!
Twan Duis Twan Duis uit Bladel heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
In Maart 2016 de Basistraining gedaan in Apeldoorn, errug veel geleerd en op 20/21 september de 2 daagse training in Hechlingen onder de 'ziedende' leiding van Berrt. Deze combinatie is perfect, in Hechlingen op het geweldig terrein leuke oefening, goed weer, fijne water partijen en mooie heuvel genomen. Deze trainingen van Berrt zijn in een woord SUPER. Daarnaast hadden we een geweldig gezellige groep - erg veel geleerd en lol gehad! Volgend jaar weer!!
Frans Frans heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Net terug van een paar geweldige dagen in het ENDUROPARK Hechlingen onder leiding van Bert. Kan alleen maar zeggen dit smaakt naar meer BERRT!! Met name de ontspannen uitleg van Bert, waarmee je vertrouwd wordt gemaakt met de ongekende mogelijkheden van een GS, hebben veel indruk op me gemaakt. Bedankt voor een paar mooie en vooral gezellige dagen.
Pieter Hermsen Pieter Hermsen uit Valkenswaard heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Na de basistraining in Nederland dit voorjaar, op naar Hechlingen voor de twee daagse basic-training. De verachtingen waren natuurlijk hoog gespannen. Toch ff een iets andere omgeving dan het vlakke in Nederland. Een prachtig gevarieerd oefenterrein waar werkelijk alles aan bod komt. Dankzij de duidelijke instructies en het zelfvertrouwen wat Bert je geeft, heb ik veel geleerd. Ook het totale arrangement, hotel, huurmotor, laarzen etc. geeft waar voor zijn geld. Een absolute aanrader. Ga zeker op herhaling! Nooit te oud om te leren.ЁЯШД
Robert Robert uit Antwerpen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Na verleden jaar de basis cursus bij Bert gevolgd te hebben stond de 2 daagse cursus in Hechlingen bovenaan mijn bucketlist. Deelnam was reeds gepland voor augustus verleden jaar maar kon toen door omstandigheden niet doorgaan. Nu 20 en 21 september is het dan toch gebeurd. Man man.... wat een ervaring. Fysiek uitdagend, technisch voor elke normale motorrijder doenbaar als je de instructies maar goed opvolgt. Ondanks de frisse temperaturen toch liters zweet gelaten. Technisch wordt alles piekfijn uitgelegd door Bert, een fantastisch instructeur. Hij laat je dingen doen met die zware motor die je niet voor mogelijk houdt. Een helling die je te voet niet op kan, rijdt je met de motorfiets zo omhoog. Korte bochtjes, waterdoorwadingen, mul zand, rotspaden, zelfs een echte Ho-Chi-Min route alles passeer je. Een zeer fijne groep maakte van dit alles een feest. Ik maak nu reeds plannen om het volgend jaar nog eens over te doen.
Alex Visser Alex Visser uit Houten heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Ik heb ontzettend genoten van de training in Hechlingen op 17-18 september. Een aanrader voor elke allroad-aspirant en -gevorderde.Hechlingen is een welkome aanvulling op de basis-training die ik in Apeldoorn heb gedaan. Alle hindernissen en obstakels die je op een offroad trip tegenkomt, kun je daar oefenen.

De training bouwt heerlijk op: van de basisprincipes van op- en afstappen en korte bochtjes maken tot steile hellingen, diepe waterdoorgang en natuurlijk mul zand.

Ik heb echt een schat aan ervaring opgedaan in deze twee dagen die mij zeker zullen helpen op mijn verre tochten.Daarnaast ook ontzettend veel gelachen met de groep. Bedankt! ЁЯШД

P.S. Bert legt ontzettend goed uit hoe je de oefening moet doen en waarom. En als je de instructies maar opvolgt dan is het helemaal niet zo moeilijk als het lijkt.
Robbert Robbert uit Wemdingen heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert,
Bedankt voor de super leuke training in hechlingen! De groep was erg leuk en heb tijdens de training heel veel bijgeleerd. Tof om te zien wat voor smalle bos paden en stijle hellingen we bedwongen hebben met de GS

Zou geen betere manier weten om een weekeind te besteden!
Niels en Ronald Niels en Ronald heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Bert, wat een feest om bij jou de offroad cursus te rijden in Hechlingen. Het was precies wat we ons er van hadden voorgesteld en meer. Een keurige organisatie en een mooi terrein met veel uitdagingen. Uitdagingen overigens die door Bert prima worden begeleid waardoor het allemaal prima te doen is. Hechlingen is even rijden vanuit Nederland dus het is aan te raden om er een leuke trip om heen te plannen
Carolien Carolien uit Nieuwegein heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
17-18 augustus de allroad basis training in Hechlingen gedaan. Een hele gave training en heel veel geleerd. Als je aankomt, zie je een hoge berg en dan zeggen ze dat je deze einde dag 2 gaat op en afrijden, en dat lukt! De training wordt heel mooi opgebouwd en heel duidelijk uitgelegd door Bert. Na een oefening maak je een mooi rondje door het park waar je de oefening weer goed toe kan passen. Ik vond het af en toe best spannend maar vooral super gaaf en ook echt heel veel geleerd. Het is echt verbazingwekkend wat je allemaal kan na 2 dagen en hoe makkelijk dat ook ineens allemaal lijkt. Dank je wel Bert voor deze geweldige ervaring!
Jeroen Offermans Jeroen Offermans heeft geschreven op 13 oktober 2016 om 14:24
Op 19 en 20 mei heb ik de basiscursus gedaan en 22 en 23 mei meteen de vervolg cursus er achteraan. Man wat een feest was dat. De eerste onwennige rondjes om de pionnen had ik nooit kunnen bedenken hoe ik na 4 dagen Hechlingen op de motor zou zitten in het terrein. Super steile leercurve. De opbouw van de cursus is methodisch goed doordacht. De trainer (Manuel) wist precies wat nodig was om steeds weer een stapje te kunnen zetten. Tandje erbij, even uit de comfort zone, fout, opnieuw, complimentje als het nodig was . Duidelijke uitleg als iets voor verbetering vatbaar was. Als je jezelf uitdaagt is vallen onvermijdelijk. Het leren daar gaat letterlijk met vallen en opstaan. Fijn om te merken dat je medecursisten dan klaar staan. Beide groepen waren erg leuk. Veel gelachen. Super organisatie. Zowel in Hechlingen als er om heen. Ik kom zeker nog eens terug om nog wat tandjes bij te zetten!
Print Friendly, PDF & Email