Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1344 berichten.
Bas Hulshof Bas Hulshof schreef op 22 september 2023 om 17:30
Hallo Erik,

Wat een topdag heb ik gehad. We zijn een week verder en ik loop nog met een smile op mijn gezicht.
Je gaf superheldere instructies, waarschuwde voor de gevaren maar gaf ook vertrouwen. Dat maakte voor mij dat ik mijn vaardigheidsgrenzen kon opzoeken. En deze grenzen heb ik kunnen verleggen. Wat heb ik veel geleerd in 1 dag.
Dank je wel voor de gave dag en graag tot ziens.

Hartelijke groet
Bas Hulshof
Leon van Belle Leon van Belle uit Aerdt schreef op 21 september 2023 om 21:10
Beste Eric,
Afgelopen zaterdag een topdag gehad. Het beheersen van een zware GS op het veld vond ik al een prima leerproces. Je durft tot je uiterste kunnen te gaan, en dus ook platleggen. Het middagprogramma was prima. Het geleerde toepassen op de bospaden en mountainbike routes ik vond het zeer leerzaam en Erik is een top instructeur. Schat goed in wat je kan en legt de lat dan net buiten je comfortzone. Aanrader.
Martijn Westerink Martijn Westerink uit Harderwijk schreef op 19 september 2023 om 22:31
Dankjewel Eric. Zelden een instructeur gehad die zo'n plezier had in zijn werk. Ik heb een boel geleerd en vond het ontzettend leuk om te doen. Er zat een goede opbouw in het programma al was ik dat gepiel op het grasveld snel zat๐Ÿ˜œ Nogmaals dank en tot de volgende!
kasper Elferink kasper Elferink uit Velen (Duitsland) schreef op 17 september 2023 om 12:04
Gisteren, 16.9.2023 een basic kursus gevolgd met mijn 2 beste vrienden, als verjaardag cadeau voor mijn 50e. Ik rij zelf een lichte enduro motor(V strom 650) maar nog niet veel off the road gereden aangezien ik te bang was met de machine te vallen en alles kapot te krijgen wat mij 1 keer gebeurt is. Dag begon rustig maar pittig op een gras veld onder de bezielende begeleiding van Eric. Geweldig enthousiaste vent die het geweldig en met veel passie kan overbrengen. Plezier stond op de voorgrond. Daarna het geleerde toegepast in een bosje, tussendoor een goed verzorgde lunch. Gelijk weer aan de bak door zandpaden te rijden en de skills die daarbij horen. Voor mij belangrijk aangezien ik bij mij in de buurt, Winterswijk ook veel zandpaden heb. het laatste gedeelte bestond uit een rit waarin alles aanbod kwam en alle skills gevraagd werden. Moe en ik persoonlijk met veel kramp in mijn handen veilig en met een zeer goed gevoel weer op het begin punt aangekomen. Berrt en met name Eric en mijn mede rijders hartelijk dank voor een geweldige dag en met Bas en Vincent al besproken dat we de vervolg cursus waarschijnlijk volgend jaar ook gaan doen. Groetjes Kasper
Vincent Vincent uit Enschede schreef op 17 september 2023 om 07:15
Top dag gehad onder leiding van Erik. Een instructeur die weet waar hij over praat. Goeie duidelijke uitleg en daarna aan de slag. Mooie routes en veel plezier gemaakt.
Koen Koen uit Zwolle schreef op 16 september 2023 om 16:39
Superleuke dag op de Allroad Basic training. Peter is een goede instructeur, duidelijke uitleg met technische onderbouwing!

Cursus heeft alle basic skills getackled en er is ook duidelijk uitgelegd welke mods je aan de motor moet/kunt doen om het zwaardere allroad werk te tacklen.

Gereden op een Suzuki V-strom DL-650 met normale wegbanden en buiten de carterbescherming geen echte upgrades. Was goed te doen, en ik weet nu welke upgrades belangrijk zijn om wel te doen.

Heel erg bedankt voor de leuke dag!
Frank Frank uit Amersfoort schreef op 14 september 2023 om 15:02
Wat een mooie dag! Nu na drie dagen is de spierpijn bijna weg. Wat hebben we hard gewerkt. Ontzettend veel geleerd over ondergronden, houding, remmen, instellingen van de motor. Ontzettend goede begeleiding van instructeur Erik en heel fijn dat de groep met vijf deelnemers lekker compact was. Van gras naar bos naar zand, door greppels, over heuvels en boomstammen, alles kwam voorbij. Een mooie gevarieerde rit. Met een mooie balans tussen instructie en samen oefenen. Een ontzettende aanrader om je motor beter onder controle te hebben, in verschillende terreinen de wielen onder te houden en gewoon een ontzettend leuke dag!
Ed Ed uit Amersfoort schreef op 14 september 2023 om 06:17
Een duidelijke uitleg, een voorbeeld van Werner en daarna zelf doen. Bochten, greppeltjes, geultjes, zand, water, remmen, staan op de pedalen en het gebruik van je eigen lichaam. Het kwam allemaal voorbij. Door het zelf doen en door de feedback veel geleerd. Nu blijven oefenen. BERRT: bedankt voor de organisatie, Camping Molnhofte: bedankt voor de gastvrijheid, koffie en een heerlijke lunch. Werner: super bedankt! Mede cursisten: bedankt en heel veel succes! Tot de volgende keer!
Hns Hns uit Lunteren schreef op 12 september 2023 om 12:23
11-9 een topdag Allroad basic training met instructeur Erik. Van begin tot einde leuk, gezellig en vooral leerzaam. Tijdens de eerste oefeningen op het grasveld gutste het zweet uit alle poriรซn. Na een goede lunch hebben we op een bosparcours onze lesstof nog verder kunnen toepassen. Erg leuk was het mulle zand rijden! Ik kom zeker nog eens terug voor een dag met modder ๐Ÿ˜ƒ Nogmaals bedankt Erik en medecursisten voor het lachen.
Gerben Gerben uit Leimuiden schreef op 10 september 2023 om 20:23
30 augustus de basistraining gevolgd. Instructeur Peter. Ondanks de regen een hele gave dag gehad en aan het einde van de dag meer zelf gedaan dan ik vooraf had gedurft. Top training, leuke groep ik kom zeker nog eens. ๐Ÿ˜ƒ
Rene Rene uit Lemmer schreef op 6 september 2023 om 07:54
Beste Erik,

Wat een prachtige dag was het. Heel veel geleerd met een ervaren groep mannen.
Ik ga begin oktober in Nepal rijden en kan deze ervaring daar mooi in meenemen.
Tot ziens
Robin van Leeuwen Robin van Leeuwen uit Zuidscharwoude schreef op 1 september 2023 om 18:48
Ik heb bij Peter de basis training gedaan.
Ik gebruikte mijn eigen te mooie motor hiervoor. Daardoor misschien nog spannender.
Super leerzaam en leuk. Ik ga met mijn vrouw gauw nog een. (Nemen we wel huurmotoren)

๐Ÿ‘
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 23 augustus 2023 om 22:03
21 aug. de allroad intermediate training gedaan met Erik als instructeur. We waren maar met 4 rijders, dus maximale aandacht ! Het was een top dag; mooi weer, gezellige groep, leerzaam en een uitstekende instructeur ! Erik leerde ons nieuwe off road technieken en gaf ons daarbij leuke uitdagingen onder verschillende condities. Soms best ook wel spannend, we hebben de grenzen van ons kunnen weer wat verder gelegd !
Lucien Wagterveld Lucien Wagterveld uit Berkel en Rodenrijs schreef op 22 augustus 2023 om 08:45
Een fantastische dag gehad onder bezielende leiding van Werner op 28 augustus jl.
In korte tijd heel veel bijgeleerd op een leuke, interactieve manier. Daarnaast was de groep ook heel leuk om samen mee te leren. De informatie was heel persoonlijk gericht en daardoor extra waardevol. Absoluut nog een keer voor herhaling vatbaar, voordat ik me aan een vervolg waag. Samenvattend, ik kom aan het begin van het seizoen volgend jaar zeker nog minimaal 1 keer terug. Hartelijk bedankt!
Marka Marka uit Den Helder schreef op 19 augustus 2023 om 18:56
Weer ontzettend veel geleerd op deze fantastische dag! Werner geeft bij elk onderdeel duidelijk uitleg over โ€˜hoeโ€™ en vooral ook โ€˜waaromโ€™. Inspanning in een ontspannen sfeer waarbij veiligheid en plezier belangrijk zijn. Voor mij komt er zeker een vervolg bij Berrt!
Rianne van Penderen Rianne van Penderen uit Enschede schreef op 19 augustus 2023 om 18:37
De allroad basic training van Werner gehad. Ik heb ontzettend veel geleerd, het was een fantastische dag en ik wil hier meer van!
Harry jelsma Harry jelsma uit Leeuwarden schreef op 19 augustus 2023 om 18:26
Afgelopen vrijdag een fantastische allroadcursus gehad van instructeur Werner. Ik dacht warempel dat ik met mijn bijna vijftig jaar motorervaring (!) niet zo veel meer bij kon leren of daar niet meer voor in aanmerking zou komen. Wat zat ik ongelofelijk mis. Nooit heb ik in een dag zoveel geleerd en mijn techniek en inzicht verbeterd. Werner is in staat om tijdens de talrijke oefeningen in bos, weg, rul zand en modder logisch uitleg te geven waarmee je uit de voeten kan (wielen, bedoel ik), ook voor de toekomst.
Ik kan deze cursus aan iedere fervente motorrijder aanbevelen, ook als je denkt dat je al bedreven bent
Jan karssens Jan karssens uit Bant schreef op 17 augustus 2023 om 21:59
Allroad Basic Training 16-6-23.

Sinds 1984 rijd ik motor, vanwege interesse voor een allroad motor een dag cursus gevolgd. Meteen een BMW gehuurd.
Ik heb een mooie dag gehad, geleerd, geoefend, plezier gehad, goede instructie en uitleg gehad. De groepsgrootte was , 5 deelnemers, was goed. De tijdsindeling en de lunch was goed. De groeps- en individuele aanwijzingen waren goed.
Bedankt Werner en mede cursisten voor de enorm mooie ervaring, smaakt naar meer.
Bram De Jongh Bram De Jongh uit Vught schreef op 17 augustus 2023 om 13:30
Super mooie ervaring,
Leuke en zeer leerzame dag gehad.
Zeker de moeite als motorrijder.(ook als je geen offroad gaat rijden)
Dit zou de basis moeten zijn voor een rijbewijs.
Paul Paul uit Blokker schreef op 15 augustus 2023 om 12:39
Zaterdag de basic training gehad van Peter. Was erg leuk en super leerzaam! Bedankt!

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
199 berichten.
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam schreef op 13 september 2023 om 11:20
Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aar de intermediate training in Hechlingen. Alles was helemaal top. Het park zelf, de organisatie van het weekend, het hotel en de training van Peter. Peter is enorm kundig in zowel het rijden zelf als in het uitleggen van de technieken aan de cursisten. De training is goed opgebouwd waardoor je in 2 dagen met veel vertrouwen enorme stappen maakt. Enorm bedankt en ik boek snel de volgende training;-)
Reinier Reinier uit Delfzijl schreef op 13 september 2023 om 08:39
8 en 9 september was het warm in Hechlingen maar wat een plezier en top training van Peter! Goede opbouw en persoonlijke begeleiding en wat een uitdagingen!! ... was een top training die mij veel techniek ervaring en vooral lol heeft bijgebracht.
Wietse Wietse uit Friesland schreef op 12 september 2023 om 22:20
Hallo allemaal! Net terug van en zon-overgoten september weekend in Hechlingen. Wat een top weekend en wat een ervaring! Off road rijden zoals ik nog nooit had gedaan. Grind, stenen, stof, keien, water en bush! we hebben het allemaal gezien en gedaan.... en de machines deden het fantastisch! Instructeur Peter bouwde rustig de uitleg, de oefeningen en ons niveau op en uiteindelijk durf je de steile hellingen OP en AF te gaan.... echt grenzen verleggen op een hele prettige en gecontroleerde manier... Een echte aanrader en plezier is gegarandeerd! Wietse
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 18 juni 2023 om 15:36
3 en 4 juni deelgenomen aan de Advanced training in Hechlingen. Ook hierbij alles weer perfect georganiseerd. Dit was mijn 6e offroad training bij BERT en wat mij elke keer opvalt is het oogenschijnlijk gemak waarmee de trainingen afgestemd worden op de behoefte en vaardigheden niveau van zowel de groep als de individuele deelnemers. Niet 1 keer, maar elke keer. Niet bij 1 instructeur maar bij alle instructeurs van BERRT. En elke keer ervaar ik een zichtbare verbetering in mijn vaardigheden.
En elke keer beleef ik dit alles met een leuke groep cursisten. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
Esther Verdonk Esther Verdonk uit Wolfheze schreef op 11 juni 2023 om 13:53
Met Hemelvaart geen mooiere plek dan op een GS te zitten in Hechlingen. Met goede instructie van Peter helling op en af, bochten, plassen en dat allemaal onverhard in een oude steengroeve. Fijn hotel en Bert mee om top foto's te maken. Was het meer dan waard!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 juni 2023 om 11:30
Hechlingen Advanced 6 juni was weer een fijne training van Werner. Opvallend dat het eigenlijk maatwerk was voor de groep. Met dat je wat meer ervaren wordt, ontstaan ook persoonlijke aandachtspunten. Heel fijn om juist daar een paar dagen gericht aan te werken. En natuurlijk weer een gezellig weekend samen! Tot de volgende!
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 09:37
Ondertussen heb ik alle trainingen al afgevinkt bij BERRT, dat geeft wel mijn tevredenheid aan.
Tussendoor wel eens ergens anders een training gedaan (andere genres) op motorniveau, maar dat haalt het elke keer toch echt niet bij BERRT.

Je krijgt echt waar voor je geld en zoveel ervaringen rijker. Met veel gemoedsrust en vertrouwen ga je lekker de offroad trails tegemoet!
Maarten van de Wijgerd Maarten van de Wijgerd uit Vorden schreef op 6 juni 2023 om 08:40
3-4 juni in het zonnetje de advanced training gedaan onder begeleiding van Werner. Met een groep van 5 cursisten het terrein afgestruind terwijl je telkens weer wat beter wordt. Goede begeleiding, training wordt aangepast naar de wensen van de deelnemers en ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Nu thuis nog wat meters maken en dan op naar de ATT..
Lonneke Pezie Lonneke Pezie uit Aarle-Rixtel schreef op 5 juni 2023 om 20:19
1 en 2 juni heb ik de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Een erg goede training, in een mooie omgeving, unieke locatie, fijn hotel en een heel leuke groep. In het begin wel wat spannend hoor als je het park met alle obstakels ziet. Dit kwam helemaal goed. De training kent een goede opbouw en er wordt ook prima gezorgd voor de innerlijke mens. Trainer Werner begeleidde ons goed, gaf regelmatig persoonlijke en heldere feedback en bracht ons hiermee steeds weer een stapje verder. Na iedere oefening reden we door het mooie park om e.e.a. in de praktijk te brengen. Ongelooflijk wat er allemaal mogelijk is met een GS. Een tip voor als het warm is; trek een jas aan met veel ventilatie, want anders krijg je het net als ik in een Goretex pak veel te warm ๐Ÿ˜…. Kortom een echte aanrader! Een mooie ervaring, veel lol gehad en tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Werner voor de prettige en goede begeleiding! Bedankt ook medecursisten voor de mooie dagen.
F. Geurts van Kessel F. Geurts van Kessel uit Schaijk schreef op 4 juni 2023 om 10:47
Hallo net terug van de intermediate training in Hechlingen en het was uitstekend bevallen Werner was onze leermeester en we hadden een voortreffelijke en gezellige groep rijders we hebben heel veel geleerd en ontzettend veel gereden en dit is voor iedereen aan te bevelen en de uitleg van Werner was uitstekend en heel goed te begrijpen op naar het volgende evenement.
Benny Janssen Benny Janssen uit Schaijk schreef op 4 juni 2023 om 10:41
Wij hebben de intermediate training gedaan in Hechlingen,onze instructeur was Werner den Hollander, het was in รฉรฉn woord geweldig,goed georganiseerd en hele goeie uitleg,maar ook het hotel ,eten, het Enduro park,het was gewoon perfect,en nogmaals een pluim voor Werner ,en als toetje kregen wrok nog mooie fotoโ€™s en filmpjes toegestuurd,we gaan hem zeker nog een keer doen of misschien zelfs wel de Advanced training gr en hopelijk tot snel
Xander Hendriks Xander Hendriks uit Doorwerth schreef op 1 juni 2023 om 20:28
Hechlingen is echt een beleving. Toen we aankwamen en ik die grote heuvels zag dacht ik nog: dat zal voor de advanced jongens zijn maar na een dag goede instructies van Peter รฉn Bert, reden we er op dag 2 met een grote glimlach naar boven! Super leerzaam en wat een schik op de grootste speeltuin voor โ€˜groteโ€™ jongens. Absolute aanrader! Zeker voor je affiniteit en controle op je fiets.
Henk Roosendaal Henk Roosendaal uit Zaanstad schreef op 1 juni 2023 om 19:47
In mei een geweldige training gehad in het Enduropark. Alles qua logistiek, eten en slapen prima voor elkaar zodat je uitgerust en met 100% aandacht de training kunt volgen. Top geregeld dus. De training kent een Duitse grondigheid zodat zeker en gestaag je uiteindelijk dingen met je motor doet die je niet had verwacht. En daarnaast natuurlijk ontzettend vol lol met de groep en de instructeurs. Petje af voor Peter en Bert
Enrico Akkerman Enrico Akkerman uit Blaricum schreef op 1 juni 2023 om 16:21
Ik was รฉรฉn van de geweldige groep waar Johan 23 mei over schreef. Het was inderdaad een topweekend. Even een dikke pluim voor Peter onze instructeur. Buiten dat hij waanzinnig kan omgaan met motoren, weet hij alles ook heel goed en opbouwend uit te leggen. Steile hellingen waarvan je dag 1 dacht, poeh die zijn heftig, rolde je dag 2 zo naar boven. Iedere Adventure off road liefhebber moet deze cursus gedaan hebben. Daarnaast veel tips gekregen van Bert over de motor. Die man weet er veel vanaf. Op naar de volgende training!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 23 mei 2023 om 13:28
20-21 mei voor de 2e maal deelgenomen aan Hechlingen Intermidiate en wederom vanaf moment dat ik arriveerde in hotel tot aan vertrek 3 nachten later helemaal top. Geweldig leuke groep mensen, een top instructeur luisterend naar de naam Peter en als kers op de taart Bert voor de fotos en verhalen. Veel geoefend en zo mogelijk nog meer gereden in het BMW-enduro-park om het geleerde in de praktijk te brengen. En mooie plaatjes / filmpjes om thuis na te genieten en thuis te delen. Je moet er echt bij geweest zijn om te kunnen snappen dat je enorm veel lol en uitdagingen kunt hebben op een zware motorfiest waarmee je bijna 100% van de tijd in de 1e versnelling rijdt en hooguit 30-40 km/uur.
Next Hechlingen Advanced ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Herman Wagter Herman Wagter schreef op 1 april 2023 om 10:01
Ik heb al aardig wat ervaring offroad, maar dit was de eerste keer Hechlingen Intermediate. Dit soort terrein en ondergrond vind je alleen maar in de Alpen en Pyreneen, niet in onze zand en modder paden. Heerlijk om de basics te herhalen en fijn te slijpen, onder goede begeleiding. Aanrader.
Arno Arno uit Haarlem schreef op 28 oktober 2022 om 21:50
Na een mooie 3 daagse binnendoor rit van 900 km via de west aangekomen in Wemding, gastvrij ontvangst
Nette kamer, krakkig bed ๐Ÿซฃ goed eten ๐Ÿฅ˜
Di 18 & wo 19-10 de Intermediate training te Hechlingen, prachtig mooi speelparadijs,
Jammer dat we er iets te ver van weg wonen.
2 mooie en leerzame dagen gehad onder de bezielde leiding van Werner en de gastvrijheid van BMW, de weggeroeste ervaring weer wat opgehaald.
Donderdag nog een prachtige binnendoor route via de oostkant richting huis, vrijdag 5 uur jakkeren op de snelweg, dromend van aangewakkerde zin in meer ๐Ÿฅณ letโ€™s ride ๐Ÿ into nowhere ๐ŸŒค
Henk Mendel Henk Mendel uit Steenwijk schreef op 23 oktober 2022 om 17:15
Fantastische cursus in Hechlingen gehad. Een avontuur om nooit te vergeten. Prachtig weer erbij en een leuke groep.
Heel veel geleerd om de BMW veilig over graffel, heuvels en single tracks te manoeuvreren. Werner legt alles top fijn uit en had een prachtige route voor ons door het mooie landschap rond Hechlingen. Het is echt een aanrader om deze cursus te doen mede door de mooie locatie en omdat alles top verzorgd is. Volop uitdaging en weer veel geleerd.
Een herinnering voor altijd. Werner bedankt en hopelijk tot de volgende uitdaging.
Grt Henk Mendel
Eddie Bouwmeester Eddie Bouwmeester uit Wenum Wiesel schreef op 22 oktober 2022 om 09:34
Hechlingen intermidiate training oktober 2020
Met een basic training en een beetje modder ervaring op zak, de steengroeve van BMW Motorrat in. Zelf rij ik op een GS1200 adventure uit 2008, daarbij voelt de GS1200 op het park aan als een makkelijkere machine.
De hellingen en proeven op de keien zijn geweldig na de heldere uitleg en toelichtingen van onze instructeur Werner. de kunst zit uhm in de techniek, middels de proeven heeft ieder de kans op zijn of haar niveau dit te leren en aan te passen.
Ik heb genoten, Werner bedankt en natuurlijk de fantastische groep waarmee we samen gereden en ๐Ÿบ hebben. (gelukkig hebben we de foto's nog)
Op naar een nieuw avontuur met de adventure๐Ÿ˜Ž
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 20 oktober 2022 om 15:26
Tweede keer Hechlingen Intermediate. Met meer vertrouwen de oefeningen kunnen uitvoeren en toch ook weer veel geleerd. En dan de tweede keer is het echt opvallend hoe de training wordt aangepast aan de staat van het park, de deelnemers, het energieniveau in de groep etc. Heel knap hoe de deelnemers centraal staan en niet het dagprogramma. Top training weer, tot in de puntjes geregeld!

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.172.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
104 berichten.
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 17 september 2023 om 11:18
'wooowww.....gas,gas,GASSS....lopen laten, lopen laten, LAAT LOPEN...ohhh wat prachtig.... ongelofelijk mooi.....YEAHHHH...'....herkenbaar? Ja, dan heb je deze ritten wellicht al eens gedaan. Nee? Nou dit vond er bij mij plaats IN mijn helm.
De ATT23 was voor mij, als nog niet zo doorgewinterde offroadrijder een heerlijk afwisseling tussen mindfuck, tegen mijzelf praten, genieten, verbaasd zijn en vooral alleen en met elkaar onwijs veel plezier hebben en delen.
Je rijdt door enorm afwisselende landschappen. Moeilijkheidsgraad van lekker pittig tot zo nu en dan 'redelijk heavy shit'. Maar man oh man wat een avontuur!!
Deze manier van rijden haalt het eerlijkste van jezelf in je boven.
Wat ze je vooraf echter niet vertellen is hoe verslavend dit geintje is. Nou ja, geintje...'MAKE LIFE A RIDE' is hier volop, nee meer dan volop op z'n plek.
Maar...onderschat het niet!! De cursussen van Berrt in Hechlingen en met name Aras de los Olmos is echt een must voor iedereen die zich hier aan wil wagen. Onderschat niet de noodzakelijke duur van concentratie en, zeker als je met de GS onderweg bent, de fysieke aanslag op je lijf en leden met al het gewicht wat je meezeult. Begrijp nu beter het aandeel Husky's 701, GasGas en enkel lichtere KTM's.
Naast deze onvergetelijke en verslavende 'trip', is het warm welkom van de staff, technici en vooral je collega mederijders elke dag in de bivouac onbeschrijfelijk heerlijk. Zowel de inwendige mens als de bovenkamer worden getrakteerd op een heerlijk onthaal.
Rodrigo en Remy, onze 'BMW-monteurtweeling (qua lengte๐Ÿ˜œ)', waren onze steun en toeverlaat. Opgelopen schaden aan allerlei motoren werden razendsnel hersteld, de brommert's werden voorzien van de nodige dosis TLC en Werner als vliegende keep reed de route wel twee keer om alles en iedereen moreel en met materieel te helpen waar hij kon. Respect!
Ik kan nog uren doorgaan, maar daar zit niemand op te wachten, maar voor degene die enthousiast geworden zijn: bereidt je goed voor en GENIET TO THE MAX!!!!!!! Aan alle mannen en onze kanjer dame Nadine, dank voor het lachen, dank voor het mogen genieten van jullie allemaal.
Paul Brouwer Paul Brouwer uit Amsterdam schreef op 8 september 2023 om 13:55
Mijn tweede rally met Berrt. Een aanrader voor iedereen die zonder zorgen wil genieten van zijn offroad capabele motorfiets. Adembenemend mooi gebied. Uitdagende routes, off en on road. Perfecte organisatie. Met de rust van het veiligheidsvangnet voor mens en machine van Team Berrt de ideale gelegenheid om alleen of met vrienden een groter avontuur aan te gaan. De volgende keer zeker weer mee.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 7 september 2023 om 09:12
ATT 2023 Pyreneeรซn,
Onbeschrijfelijk mooie omgeving, intense beleving, spanning, avontuur en uitdagingen. Kanten van jezelf leren kennen waarvan je niet wist dat ze bestonden. Adrenaline als brandstof om de rit elke dag uit te rijden, want wat waren ze lang. De GS nam je moeiteloos mee over ogenschijnlijk onbegaanbaar terrein waarvan je dacht dat het niet kon. Wat een machine !!
Lof voor Berrt en ATT, top georganiseerd, na de dagelijkse rally in de watten gelegd om bij te komen en op te laden voor de volgende dag, Remi en Rodrigo: fantastisch hoe jullie onze machines zo snel weer in orde brachten.
Het is een onvergetelijke ervaring !!!
Diederik Diederik uit Rijswijk schreef op 6 september 2023 om 22:46
Afgelopen week voor de tweede maal de Alps Tourist Trophy mee mogen maken. Dit keer in de Pyreneeรซn. Wat een prachtige omgeving! Meer snelle pistes dan in de Alpen maar genoeg technisch werk met uitdaging.

Het team van Berrt heeft hier fantastische service geleverd. Onder leiding van Werner werd door Remy en Roderigo het bivak elke dag opgebouwd om de motor na een mooie โ€˜stageโ€™ weer in orde te maken en dat dag in dat uit met een grote glimlach.

Daarnaast een erg leuke groep mensen waar we samen dit avontuur mee zijn aangegaan en hebben voltooid. Dit is wat mij betreft weer een succes gebleken en voor herhaling vatbaar.
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 6 september 2023 om 20:54
Vorige week een ongekend avontuur in de Pyreneeรซn met de Alps Tourist Trophy. Het bleek een test voor mens en machine met waanzinnig mooie vergezichten. Alle trainingen van Berrt kwamen hier bij elkaar. Onderweg ook voldoende tijd voor gezonde zelfreflectie over grenzen opzoeken, energie verdelen en doorzetten. Alles bij elkaar een prachtig avontuur, waar je ook blij en voldaan op terugkijkt. En veel nieuwe motorvrienden maakt.

De wijze waarop het team van Berrt voor, tijdens en na de reis zaken regelt en klaar staat voor je blijft op een ongekend hoog niveau. Bij aanvang van de reis blijkt hoe belangrijk de navigatiedag was die Berrt organiseerde. Op het parcours zie je Werner foto's nemen, deelnemers weer op weg helpen, logistiek regelen. Bewonderenswaardig hoeveel passie en energie hij erin stopt. Remy en Rodrigo verzorgden een full service pitstop voor de motoren. Enorm luxe natuurlijk en ook hier merk dat iedereen een stapje meer zet als het nodig is. Een tip als je wilt deelnemen: een reserve bandenset en reserve onderdelen meenemen is zeker te overwegen.

Ik heb de Raid gereden en ervaarde hoe mooi een tour door de bergen kan zijn. Binnen het vangnet van de organisatie, met eigen medisch team en afsleepwagen, volledig je eigen tempo kunnen rijden en keuzes maken. En dan realiseer je dat het eigenlijk niet over de afstand, snelheid of tijdsduur gaat. De reis bepaal je zelf. Dankbaar en zeker voor herhaling vatbaar. Wat een prachtige reis!
Mark Lanting Mark Lanting uit Emmen schreef op 6 september 2023 om 17:39
ATT 2023, wat een ervaring zo'n eerste rally. Na de inschijving begint het al met alle informatie gevolgd door een navigatie dag midden in het jaar daarna de kriebels van een avontuur wat komen gaat. 27 Aug was de start van de ATT wat bestaat uit een medische en technische check, daarna vijf dagen vol uitdagende off-road tracks en bergwegen (verbindingsroutes) en specials met alleen waypoints die je zelf moet zoeken en verbinden tot de juiste route, een hele ervaring! Maar wat deze week speciaal heeft gemaakt is de grote groep gelijkgestemden waarbij de support van het Berrt team zeker niet mag worden vergeten. een week lang de luxe van goede hotels en een hele gezellige groep en overdag knallen in de prachtige Spaanse Pyreneeen, wat een feest. See you next year!!
Johan Starrenburg Johan Starrenburg uit Gorinchem schreef op 14 juli 2023 om 14:58
Na bijna mijn gehele balboekje aan trainingen bij BERRT volgemaakt te hebben (met veel plezier) besloot ik dat het tijd was om het geleerde in praktijk te brengen door deel te nemen aan de Battlefield tour Juli 2023. Wat een feest was dat. In deze tour komt alles bij elkaar wat ik geleerd had en meer. De routes waren uitdagend, gevarieerd en voorzien van niet alledaagse bezienswaardigheden. Dit gefaciliteerd door Kees-Jan, onze tour guide. Ik heb al eerder in feedback op trainingen geschreven dat de trainers bij BERRT goed instaat zijn voor elk individu een maximaal resultaat / beleving te creรซren en ook van de individuen een groep te maken waarbij niemand zich uitgesloten voelt. De Kees-Jan is daarop geen uitzondering. Of misschien juist wel omdat in een geconditioneerde omgeving zoals Meppen en BMW Enduropark Hechlingen kun je sommige stukken overslaan en niet meedoen aan bepaalde oefeningen. In deze tour neem je de condities zoals ze zijn en rijdt iedereen dezelfde route. En dan instaat zijn iedereen zijn verwachtingen te overtreffen getuigd van vakmanschap en goede voorbereiding. Ik heb enorm veel geleerd deze drie dagen, enorm genoten en het maximale uit mijzelf gehaald. We hebben veel gelachen, elkaar geholpen met oprapen van de motor na een klein moment van onoplettendheid, lekker gegeten maar vooral een super ervaring beleefd off-road. Battlefield 2023 is iets waar ik nog lang met veel plezier aan terug zal denken en bij het bekijken van de fotoโ€™s mij zal blijven verbazen waar we allemaal gereden hebben.
Ik beveel deze tour dan ook van harte aan en bedank het team van BERRT voor het mogelijk maken van dit evenement. ๐Ÿ˜
Caspar Caspar uit Vorden schreef op 12 juli 2023 om 11:32
Ik wil graag mijn verhaal delen voor de geweldige ervaring die ik heb gehad tijdens de Battle Field Tour in Frankrijk. Deze 3-daagse offroad rit was absoluut adembenemend en ik heb elk moment intens genoten.

Vanaf het moment dat ik me bij jullie aansloot, voelde ik me welkom en goed verzorgd. Jullie professionaliteit en passie voor avontuur straalden door in elke interactie en maakten de hele reis nog specialer. De zorgvuldig uitgestippelde routes langs historische slagvelden en prachtige landschappen waren werkelijk fascinerend.

Jullie kennis en begeleiding maakten me zelfverzekerd tijdens het rijden door de uitdagende terreinen. Het was een ware verkenningstocht, waarbij we onze vaardigheden konden testen.

Ik wil ook mijn waardering uitspreken voor jullie toegewijde en vriendelijke team. Jullie gastvrijheid en behulpzaamheid maakten de sfeer warm en gezellig. Het was geweldig om deel uit te maken van een groep gelijkgestemde avonturiers die allemaal de liefde voor offroad rijden deelden.

De Battle Field Tour heeft niet alleen mijn passie voor offroad rijden versterkt, maar heeft ook een diepe indruk op mij achtergelaten. Het was een unieke ervaring die ik voor altijd zal koesteren en die ik aan iedereen kan aanbevelen die op zoek is naar een avontuurlijke reis vol adrenaline en geschiedenis.

Nogmaals, bedankt voor de onvergetelijke tijd. Jullie hebben (wederom) bewezen dat Berrt de absolute go-to is voor geweldige offroad avonturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met jullie op pad te gaan!
Guido Ronnes Guido Ronnes uit Wijchen schreef op 10 juli 2023 om 19:37
Eind juni een prachtige driedaagse off the road in Mecklenburg! Over modderpaden, zand en gravel, door prachtige landschappen van graanvelden en bossen, met reeen die met ons meer huppelden door het graan 500 kilometer gereden en heeel veeel geleerd! En ja, met een mooi gezelschap en een deskundige begeleiding, een prima en gastvrij hotel waren het topdagen! Op naar een volgende activiteit!
Daniel Daniel uit Harderwijk schreef op 29 juni 2023 om 20:00
Mecklenburg 3 daagse was een prachtige rit in een iets glooiend landschap. Behalve dat het heel gezellig was, weer mooi 500 km erbij ervaring opgedaan. Niveau van de route is basic met afwisselend mooie smalle en en ook brede zand en gravel paden. Toch biedt deze route ook voldoende voor de iets meer gevorderde rijder. De breden paden laten namelijk veel ruimte voor een spontane "driftbui" of een toevallig "slippertje". Ook nu weer hoog service niveau van de mannen van Berrt. Dat blijft opvallend goed! Dus nogmaals...tot de volgende!!
Thymen Thymen uit Almere schreef op 28 juni 2023 om 20:38
Afgelopen weekend de Mecklenburg Tour gedaan. Het was mijn eerste meerdaagse (en buitenlandse) tocht. De organisatie was top, alles was prima geregeld. De routes waren erg leuk en afwisselend. Dan gingen we door een bos, daarna door de open velden en dan weer terug het bos in. En dat in een prachtige omgeving. De groep was erg gezellig. Ondanks dat maar enkele mensen elkaar voorafgaand al kenden, waren we al snel een hechte groep die elkaar hielp waar nodig. Het was echt een geweldige ervaring, het smaakt naar meer!
F de Lange F de Lange uit Leeuwarden schreef op 27 juni 2023 om 20:37
wat een reis, wat een ervaring! De omgeving, de reisleiding en het gezelschap : het was allemaal top. Met elkaar een route rijden in deze prachtige omgeving en het delen van het avontuur met glorie en pech-momenten zorgen samen voor een enorme verbroedering en een prachtige mini vakantie.
Harrie, Kees-Jan en Jaap hadden alles meer dan prima voor elkaar. Ik ga deze reis zeker nog een keer maken, wat een mooi
avontuur. Een dikke tien!
Michel Olling Michel Olling uit Kantens schreef op 27 juni 2023 om 19:36
Mecklenburg reis. Na al die jaren van training. Ooit in 2011 begonnen met de Basic vanuit Diepenheim, Hechlingen, wat een avontuur, de intermediate en vorig jaar Fรผrstenau. Eindelijk durfden Erwin en ik het aan om een offroad reis te boeken. Het bleek allemaal weer veel te gezellig, en dan al die uren op die motor, staan en glibberen, glijden door bossen langs akkers, door veel en diepe plassen water en over glooiingen in het landschap. Het leek wel vakantie. Tamila vergeten we nooit weer. Idyllisch gewoon. De reisgenoten, een gemรชleerd gezelschap met mooie verhalen en ervaringen. Het is dat de bodem van de knip in beeld is na een dergelijke reis. Maar anders zou ik er dit jaar nog weer eentje boeken.
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent schreef op 25 oktober 2022 om 09:14
ARAS september 2022, off road trip als alternatief voor Marokko.
Ik weet niet hoe het in Marokko is, maar het landschap in de omgeving van Aras is fantastisch om off road te rijden. Een prachtige en zeer afwisselende natuur en de off road is over het algemeen zeer uitdagend. Net wanneer je denkt het even wat rustiger aan te doen komt er weer een nieuwe uitdaging waarvan je denkt gaat mij dit wel lukken. Ik heb geleerd hoe het is om vrijwel doorlopend met maximale adrenaline te rijden. Continue maximale concentratie en focus en net als je er effe met het koppie niet bij bent gaat het mis. Respect voor de GS, ongelooflijk wat je met die machine kunt ! Hij kreeg er maximaal de ruimte, ook voor het experiment. En dan ga ik er even vanuit dat wij als beginnende profi's niet meer dan 30% van zijn capaciteit hebben'
benut. Dat alleen smaakt naar meer ! En wat een rust daar, ik overdrijf wellicht als ik zeg niet meer dan 10 auto's te hebben gezien op de off road in al die dagen.
Dank en respect en voor de echte professionals Thomas & Thomas en Peter & Peter.
Jullie hebben het fantastisch gedaan. In het bijzonder onze Thomas, wij zaten in de wat snellere groep ๐Ÿ™‚ ,hij wist ons telkens aan het einde van elke dag te verassen met een toetje en ons te overtuigen dat wij dat wel konden, vooral de laatste dag, die ene single track ! Een voetpad, "duurt maar 10 minuten is voor jullie geen enkel probleem". Ik heb die dag een stukje van mezelf ontdekt waarvan ik niet wist dat ik die had. Wat ik niet meer zal vergeten is het bescheiden lachje van Thomas.
Dank, dank voor deze onvergetelijke ervaring en ook dank voor het leren kennen van de overige deelnemers, jullie zijn geweldige mensen en het ook was echt fijn om alle emoties met elkaar te hebben mogen delen.
Friso van Welsem Friso van Welsem uit Almere schreef op 19 oktober 2022 om 13:18
Wat een gaaf Enduro avontuur heb ik mogen meemaken in Aras de los Olmos! Met een groep van 12 enthousiaste rijders begonnen we in de ochtenden op het Enduropark van Aras om de skills weer even op te frissen. Dit vond ik erg fijn omdat je het geleerde een paar uur later meteen goed kon toepassen wanneer we in de middag het binnenland en de bergen in reden. De schoonheid van het Spaanse binnenland heeft mij echt verrast. Veel groen, mooie natuur en prachtige berglandschappen! Aan het einde van de dag namen we met elkaar de ervaringen door onder het genot van een biertje, helemaal super! ๐Ÿ™‚ Hotel en begeleiding van zowel Peter van der Sluis als de Duitse BMW instructeurs was super en er werd goed rekening gehouden met ieders niveau. Bedankt voor dit mooie avontuur en tot de volgende!
John Last John Last uit Beek schreef op 5 oktober 2022 om 21:31
Samen met 5 andere rijders onder de deskundige begeleiding van Harrie deelgenomen aan de eerste Mecklenburg tour.
De eerste rijdag was soms erg stoffig vanwege langdurige droogte. Route was gevarieerd met veldwegen afgewisseld door bospaden.
Gelukkig had regen in de nacht en volgende morgen het stofparadijs doen veranderen in aangename paden met af en toe een uitdaging op nat gras in een bocht...
Derde dag nog een ochtend gereden en afgesloten met een stevige lunch ter voorbereiding van de terugreis.
De routes zijn geschikt voor de wat geoefende beginner hoewel het tempo er redelijk goed in zat. De nodige off-road kilometers gereden met heel veel plezier.
Het hotel is prima. Al met al een echte aanrader. Dank aan Harrie en de andere rijders voor alles!
Lars Courage Lars Courage uit Apeldoorn schreef op 3 oktober 2022 om 19:14
Enduropark Aras in Spanje.
โ€˜โ€ฆ.gelachen, gevreesd, gewanhoopt, geleerd, gewassen in de rivierdoorwading, gezweet en vooral ONWIJS GAAF OFFROAD GEREDEN!!!
Wat een fantastische locatie en offroad gebied. Veel geleerd onder vakkundige leiding van Thomas & Thomas en Peter & Peter (dit is geen grapje). Vanaf minuut รฉรฉn staat de teller op leren en na vier dagen blijk je rete veel ervaring onder de motorkap erbij te hebben. Vooral ook erg veel extra respect gekregen voor de GS. Wat die fietsen moeten doorstaan EN ogenschijnlijk schade vrij overleven is ongelofelijk! Voor herhaling vatbaar, maar zeker een vervolg op welke locatie dan ook. Thanx Berrt en thanx teammaatjes
Bertil Bertil uit Venray schreef op 13 september 2022 om 19:03
Alps Tourist Trophy 2022 Sampeyre Italiรซ.
Wat een fantastische beleving, 5 dagen off-road plezier in de Italiaanse en Franse Alpen. Perfect georganiseerd door Berrt, tot in detail van begin tot eind, super mannen!
Wat kan er veel met je GS en een paar trainingen, onvoorstelbaar.
Voor herhaling vatbaar!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray schreef op 12 september 2022 om 23:27
Sept 2022 van maandag tot vrijdag mooie routes in de Alpen, wegen bereden die je normaal niet vind, plaatsen gezien die je zomaar niet ziet. Uitdagend en gaande weg met tips van Werner ging het steeds beter. Bij aankomst op de finish stonden Ico en Imet altijd klaar om ons en de motor te verzorgen, echte toppers! Een geweldige ervaring die zeker opvolging gaat krijgen. Maar dan ook met de Raid mee rijden! Heren bedankt voor jullie goede gezelschap.
Jan hubers Jan hubers uit Roermond schreef op 11 september 2022 om 20:33
Net tetug van de AAT 2022 met Berrt.
Wat een fantastische ervaring, zwaarder als ik had ingeschat maar alle km's gereden en alle proeven volbracht. T/m sleutelen op een bergweide zelfs. Super begeleiding en organisatie (thanks Werner Hollander).
Doe dit zeker nog vaker. Dat is ook het gevaar van meedoen aan de AAT, je raakt eraan vetslingerd.

Print Friendly, PDF & Email