Overzicht van alle BERRT Gastenboeken

Allroad Trainingen Nederland

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1135 berichten.
Stefan klaver Stefan klaver heeft geschreven op 26 juni 2022 om 11:48
Op zoek naar meer techniek achter het allroad rijden met een zware motor kwam ik via de KNMV uit bij Berrt. Een dag met diverse weertypes, ondergronden, en veel praktijk heeft mij gegeven wat ik zocht. Een kleine en gezellige groep onder leiding van de grootmeester. Op naar de intermediate-training!

Bedankt Ber(r)t!
Taco van den Dungen Taco van den Dungen uit Apeldoorn heeft geschreven op 26 juni 2022 om 09:37
Vrijdag 17 juni de training Intermediate gevolgd en wat een mooie dag was het. Bert gaf zelf de training en wat een kennis en ervaring en natuurlijk mooie verhalen! En wat wordt door oefening zo'n 1250 "licht", je kunt er veel meer mee dan je in eerste instantie denkt. Ook het vertrouwen wat je krijgt met de training maakt het rijden door mul zand relatief makkelijk.
Kijk nu al uit naar de training in Hechlingen! Tot snel!!
Marco de Boer Marco de Boer uit Schagen heeft geschreven op 25 juni 2022 om 19:32
Fantastische intermediate training gehad van Werner.
Je merkt dat er behoorlijk wat kennis in huis is om iedereen vaardigheden bij te brengen.
De training was heel uitdagend en heb zeker weer voldoende bagage meegekregen om mee te gaan oefenen. Het was behoorlijk pittig bij 32 graden! Dat zorgde ervoor dat de training flinke energie kostte.
Ik zou de training zo weer overdoen, wel met een graadje of 10 minder dan 😂
Mijn broertje was ook mee en samen willen we de intermediate in Hechlingen gaan doen, tot dan!
Ron Prudon Ron Prudon uit Utrecht heeft geschreven op 24 juni 2022 om 22:30
Vandaag een allroad training gevolgd bij Berrt door Mister Bert himself.
Een hele leuke interactieve dag met veel praktijk. De regen zorgde voor een extra dimensie bij het rijden op het natte gras maar dat mocht de pret niet drukken. Verbazingwekkend hoe je met 80 over een zandweg kunt rijden en een gecontroleerde noodstop kunt maken in het mulle zand. Leuke stukjes gereden door verschillende soorten terrein. Bert, dank je wel voor jouw instructie, het plezier en de nieuwe inzichten.
Rob Bergevoet Rob Bergevoet uit Ugchelen (Apedloorn) heeft geschreven op 24 juni 2022 om 20:06
17 juni met een groepje (motor)vrienden de intermediate training gevolgd onderleiding van Bert. Het was niet alleen warm vanwege het weer, maar juiste ook vanwege de inspanning en het enthousiasme van de groep. Na een zeer leerzaam en intensief ochtendprogramma op een lokaal crossterreintje, gaf een noodzakelijke lunch weer voldoende power om 's middags door de bossen van Hellendoorn te rijden. Volgens via lokaal onverharde wegen richting Deventer en met een heerlijk koud 0,0% biertje de dag afsluiten bij Berrt Headquaters. Prachtige dag en op naar de ongetwijfelde 100% zandtraining. Many thxs to Bert (Berrt)
Eelco Kuijpers Eelco Kuijpers uit Rotterdam heeft geschreven op 23 juni 2022 om 18:28
Vrijdag 17 juni deelgenomen aan de basis all road training in Ossendrecht. Een goed verzorgde dag welke ik als zeer leerzaam heb ervaren. Instructeur Kees-Jan is zeer vaardig in zowel het rijden als het instrueren. Ik heb er van genoten en schrijf mijzelf snel in voor het vervolg. Bedankt!!
Reinier Reinier uit Delfzijl heeft geschreven op 23 juni 2022 om 11:03
Basis training gedaan en nog spierijn in de kaken van het lachen! Wat is dit leuk, en door de goede organisatie en top materiaal een top dag! Dankjewel Erik voor nog meer plezier en de goede uitleg die zeker niet saai was! Een echte aanrader en elke cent waard!
Evert Jan Dennekamp Evert Jan Dennekamp uit Utrecht heeft geschreven op 22 juni 2022 om 22:54
Op vrijdag de 17e juni de intermediate training. Het was warm! Het was mul, droog en mooi!
Na jaren met lichtere motoren rally’s gereden te hebben ga ik in september met Bertt de “follow the trails” doen in Albanië. En dan leek het wel een goed plan om eerst maar eens een training te doen. Beetje wennen aan de motor. En dat pakte erg goed uit!
‘s Ochtends ging het allemaal nog wat bruusk, maar naarmate de dag vorderde begonnen de tips van Bert voor meer soepelheid te zorgen. En de theorie over naloop en zwaartepunten en hoe de karakteristiek van de motor verandert in mul zand had ik jaren eerder moeten horen!
De groep was erg gezellig, de lunch perfect, de omgeving prachtig. Fijne dag, veel geleerd. Absolute aanrader! Albanië: here we come!
Bertus Bertus uit Roosendaal heeft geschreven op 21 juni 2022 om 17:37
Basis training in Ossendrecht, door instructeur Kees-Jan.
Voortraject en administratie keurig verzorgd. Door de instructeur ingewijd in het off-road rijden. Praktische theorie en praktijk, aangevuld met uitleg over het hoe maar nog meer onderbouwing over het waarom! Niet een foefje aanleren maar echt trainen. Al was het met 32°C een behoorlijke uitputtingsslag. Absoluut een aanrader!
Frans Frans uit Wassenaar heeft geschreven op 20 juni 2022 om 21:51
Vandaag de intermediate cursus gedaan bij Berrt was een mooie dag ervoor veel zand gereden goede heldere uitleg .
En als je het toe kunt passen gaat rijden in los zand een stuk makkelijker
Heb gereden met de GS waar ik anders niet zou doen /durven
Bedank Peter voor de leerzame en gezellig dag ook Camiel ,Herman en Rutger Jan bedankt .
Herman Herman uit Sneek heeft geschreven op 20 juni 2022 om 20:35
Intermediate training gedaan met Peter, heldere uitleg en goede demo's. Geeft snel meer zelfvertrouwen in mul zand. Aanrader!
Tjitte Tjitte uit Amsterdam heeft geschreven op 20 juni 2022 om 13:31
Werner, wederom bedankt voor de gezellige en leerzame dag, met heerlijke lunch (heel belangrijk 😉). Leuk om de foto’s terug te zien. Tot een volgende keer!
Frank Kalf Frank Kalf uit Amstelveen heeft geschreven op 20 juni 2022 om 09:15
Eergister 18-06 deelgenomen aan de all road motor training. Onze instructeur Werner, maakte ons systematisch voorafgaande aan de oefening duidelijk hoe het natuurkundig krachtenspel functioneerde (in gewone mensentaal) en aansluitend deed hij de oefening voor. Geweldig goede manier van lesgeven voor deze praktische training.
Het was voor mij (66 jr.) op eigen motor wel spannend, daar ik mijzelf en motor heel wilde houden voor een aankomende motorreis. Daarnaast was het 30o. Dus de laaste 2uur heb ik overgeslagen omdat ik te moe werd en bang om te vallen. DIt echter werd ook volledig geaccepteerd, hetgeen ik heel belangrijk vind.. dat je niet over je eigen grenzen heen gaat. Al met al een zeer professionele top cursus.
Groet Frank
Hans Dolstra Hans Dolstra uit Swifterbant heeft geschreven op 19 juni 2022 om 09:55
Gister, 18 juni deelgenomen aan de Allroad Basic training. Met een cursusmotor, waarom..omdat het kan.Geen spijt van. Achteraf gezien had het goed op mijn Triumph Explorer gekund, maar die is toch een klik zwaarder. Bloedheet, maar met uitleg in de schaduw, voldoende meegekregen waterflesjes, was het goed te doen. Goede uitleg, goede begeleiding en goede feedback. Soms ondersteund met een foto, want soms zegt één foto meer dan 1000 woorden. Alles ging in een ongedwongen sfeer, maar ik wilde er alles uithalen. En dat is misschien het belangrijkste punt voor mij. Als je wilt kan je echt oefenen, oefenen, oefenen. Bij een eerder genoten basiscursus (andere provider) was het meer 1 a 2 keer doen en dan door de bossen touren. Veel aan gehad en op naar het volgende level. Werner bedankt voor de goede instructie, andere cursisten bedankt voor de gezelligheid.
Rinus Angevare Rinus Angevare uit Anna Paulowna heeft geschreven op 16 juni 2022 om 22:32
Dinsdag 14 juni 2022 de All-road intermediate training gevolg en genoten! Eerst de huurmotor opgehaald in Apeldoorn en daarna naar Hellendoorn/Nijverdal naar de de crossbaan om eerst het eerder geleerde in de all-road-basis training, weer op te halen! Dat was voor mij nodig! Rij zelf een R1200RT en een GS is echt iets heel anders en zeker in het zand. Door Werner weer netjes op de motor gezet en met zijn aanwijzingen en opmerkingen ging het voorspoedig. 's-Middags door de bossen over gravel en zandpaden met de nodige instructie, geweldig! Een heerlijke leerzame, gezellige en warme dag gehad. Werner/Berrt bedankt voor deze mooie dag. Ook de andere mannen die mee waren, toppie en bedankt! Groeten Rinus
Leon Leon uit Tilburg heeft geschreven op 16 juni 2022 om 18:24
Afgelopen zaterdag heb ik de Basis Training gevolgd bij Erik. Een onvergetelijke dag waarbij alle facetten van het offroad rijden aan bod komen. Goede organisatie en schitterende routes. Speciale dank voor Erik voor zijn aanstekelijke enthousiasme en goede tips. Wordt vervolgd met de intermediate training! Hartelijke groet, Leon
Jeroen van Hettema Jeroen van Hettema uit Utrecht heeft geschreven op 13 juni 2022 om 17:20
Ik heb op zaterdag 11 juni in Diepenheim de all-road basic-training gevolgd, of beter gezegd genoten. Erik was onze trainer.
Ik heb de gok gewaagd op mijn net aangeschafte R1250GS Adventure uit 2019 met nul krasjes het veld in te gaan. En geen enkele spijt. Na hele hele dag balanceren, draaien en raggen op landweggetjes en bospaadjes ook zonder krassen thuisgekomen. Het weer zat dan ook mee, veel zon en niks te warm, weinig blubber. De training in de ochtend was goed van opbouw, waarna in de middag de landelijke rit naar Apeldoorn vol zelfvertrouwen is volbracht. Met 50 tot 70 km/uur over een zandpad is wel kicken.... Erik, bedankt. Berrt bedankt voor de goede ambiance.
Hans Kemmeren Hans Kemmeren uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 11 juni 2022 om 15:30
Op 10 juni van Bergen op Zoom naar Apeldoorn gereden en daarna op de huurmotor met noppenbanden door naar Diepenheim voor de allroad basic training die werd verzorgd door Peter van der Suis. Een hele leuke en leerzame dag gehad. Fijne stapsgewijze instructie met ook de uitleg van het hoe en waarom, waardoor het goed blijft hangen. Ik heb zeker nog niet alles in de vingers maar ben enthousiast om verder te gaan oefenen. Ondanks dat het niet echt nat was, blij met de keuze voor een (huur)motor met noppenbanden. Een goed gebalanceerde dag door een professionele en prettige instructeur. Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is de koffie op het start en lunchadres.
Michel Michel heeft geschreven op 8 juni 2022 om 20:39
Ik heb in mei basis cursus gevolgd, helemaal top. Eerst wat theorie bij en op de brommert, dan naar een weiland voor basisoefeningen, terug naar de camping voor een prima verzorgde lunch. In de middag de omgeving in waar op verschillende landweggetjes en in een stukje bos meer praktijk volgt. Tot slot een stuk binnendoor richting deventer over verharde en onverharde weggetjes.
Helemaal top, heb zelf een 2010 1200gsa, groot en zwaar en ben zelf niet erg groot. Mijn vertrouwen met de brommert op onverharde wegen is gruwelijk gegroeid dus mijn doel is bereikt.
Het feit dat ik teleurgesteld was dat de dag erop zat zegt genoeg, dit smaakt naar meer......

Werner, bedankt voor de training en voor de vele leuke actie foto's....
Bert Plomp Bert Plomp uit Nijverdal heeft geschreven op 7 juni 2022 om 13:16
Maandag 30 mei de basis training gevolgd. De huurmotor opgehaald in Apeldoorn en de hele dag de BMW GS mogen ervaren. 'S ochtends de (broodnodige) technieken geleerd en geoefend en 's middags alles in praktijk gebracht. Zowel op een afgesloten bosterrein als op openbare zandwegen. Al met al een zeer prettige en leerzame dag met veel bruikbare tips. Erik bedankt voor de prettige en uitstekende begeleiding en het wegnemen van mijn "zand" 😉vrees.

Allroad trainingen Hechlingen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
171 berichten.
Koen Koen uit Rotterdam heeft geschreven op 27 juni 2022 om 11:59
Advanced Training in Hechlingen in een zonnig weekend 25-26 juni 2022. Wat een leercurve weer. Na een kleine 8.000 km offroad reizen met Berrt is de routine geleidelijk opgebouwd. Nu met de intensieve Advanced training weer grote stap voorwaarts!
Nog steiler omhoog….en naar beneden , zonder controle-verlies, nieuwe escape als je echt niet verder kan op supersteile hellingen (jawel even achteruit draaien en weer naar beneden… en het werkt !!!)
En de unforgettable Elephant Turn… 180° op enkele meters breedte en heel snel wegwezen voor een aanstormende olifant (of schoonmoeder, deurwaarder, naar keuze😂)
Bas B Bas B uit Zoetermeer heeft geschreven op 22 april 2022 om 20:53
Van de werkgever deze hele mooie training mogen doen. In een fantastische omgeving, met een prachtige machine was de rode loper al ui gelegd.
Bert was onze instructeur welke een mooie opbouw in zijn programma had.
Uiteraard zijn er risico aanwezig bij deze enduro training maar door de adviseren op te volgen kon dit tot een minimum beperkt worden.

Ga je dom doen en niet luisteren dan zijn de gevolgen voor jezelf. Zelf de steilste heling en de diepste waterbak zijn goed te doen.

Ik heb veel lachende gezichten gezien wat niet anders kon omdat het top dagen waren.

Bert, Bedankt. Ik heb er van genoten.
PS de (Drone) film komt zsm online.
Johan H.Amptmeijer Johan H.Amptmeijer uit Apeldoorn heeft geschreven op 20 april 2022 om 17:30
OP 9 en 10 april de intermediate training gevolgd van BERRT Allroad motorreizen en trainingen in Hechlingen. De groep was supergezellig en gevarieerd, wel lelijke mannen allemaal. Altijd leuk om andere rijders te ontmoeten en te zien rijden, allemaal wel ervaring op een of andere wijze vergaard, maar nu toch meer en meer voor het echie, allemaal leergierig! Maar bij sommigen zit het gewoon in het bloed, erg leuk om te zien! Ik rij af en aan sinds mijn 15e. Mijn liefde ging altijd naar motorcross, off-road, maar ook enduro en later rallys. Ik heb zelf diverse rallys gereden, vele roadbookritten in o.a. Italie, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Marokko, Roemenie. Maar dat zegt allemaal niks! Leren doe je altijd.. fouten maken ook, of vooral! Tijdens de cursus kom je weer met de voeten op de grond (of in de lucht)...man wat moet je toch weer veel afleren. Hier komt het op techniek en motorbeheersing aan! Technisch rijden! Bert gaf de training en is daar, net als de collega's bij BERRT, zeer bedreven in, zonder op routine te draaien. Hij kijkt naar de groep, tast af en springt daar op in. Fouten maken mag...maar luister en leer. Dat heb ik zeker gedaan. Geweldig om het enthousiasme te proeven bij de mannen, voor, tijdens, maar zeker na de training, iedereen wil meer rijden, reizen...Marokko!! Dat zit er even niet in begrijp ik, maar wellicht toch binnenkort bij BERRT. Ik heb genoten van het gezelschap, de sfeer, de leermomenten, de oeps-momenten, kortom een aanrader om weer een niveau op te schuiven. Je bent nooit te oud of een te goede rijder om welke training dan ook te volgen of reis te maken bij BERRT, DOEN!!
Roel van Duren Roel van Duren uit Simpelveld heeft geschreven op 16 april 2022 om 21:02
Na lang verheugen was het weekend daar: 9 en 10 april de Hechlingen Intermediate training gevolgd. Op vrijdagavond een warm welkomst en gezellig diner, de ochtend erna echt van start. Bij aankomst op het Enduropark direct zo blij als een kind in een snoepwinkel: wat een walhalla met motoren en een top terrein!
Beide dagen waren heel erg leerzaam, gezellig en hebben mijn off road enthousiasme verder ontwikkeld. Fantastisch om te ervaren wat je binnen 2 dagen kan leren! Bert voelt erg goed aan wie welke behoefte heeft en welke tips & tricks nodig zijn om eenieder een super weekend te geven.
Bedankt allemaal! En Bert: keep up the good work!! Tot volgende keer 🙂
Marc Marc uit Oude-Tonge heeft geschreven op 16 april 2022 om 10:14
Om onze vaardigheid op de motor verder aan te scherpen werd de 2-daagse Enduro Training bij “Enduropark Hechlingen” door onze werkgever aangeboden. Deze met beide handen aangegrepen en niet voor niets! Wat een bijzonder nuttige training onder de kundige leiding van Bert en op uitstekend materiaal. Van Bert kregen we de gelegenheid om de 1250GS maximaal te beproeven en dat is gelukt. Zeer leerzaam en vooral ook leuk om op en in de prachtige omgeving van het “Enduropark Hechlingen” je vaardigheden uit te breiden. Bijzonder wat er allemaal met zo'n zware boxer gedaan kan worden. Bert je hebt een mooi stuk maatwerk geleverd. Ieder op zijn eigen niveau. Echt TOP!
Gerrit Willem Westerink Gerrit Willem Westerink uit Harderwijk heeft geschreven op 15 april 2022 om 22:16
Na de basiscursus, een dagrit en de intermediate training in NL was het nu tijd voor het ‘echte’ werk. Daarom de intermediate training in Hechlingen gedaan op 9 en 10 april. Ondanks stromende regen op de heenreis en nog wat sneeuw zelfs de volgende ochtend hebben we prachtig weer gehad. De training was onder leiding van Bert en er zat een mooie opbouw in. Weer even de basis vaardigheden oefenen en dan snel door naar de eerste heuveltjes op en af rijden. Lekker door plassen crossen en het park met z’n verschillende soorten terrein verkennen. De 2e dag werden de hellingen al serieuzer, maar met de nieuw aangeleerde vaardigheden en de juiste instructies van Bert lukte dat allemaal prima. Als afsluiting nog een mooi tochtje gemaakt daar in de omgeving. Nu nog even het staand wegrijden op een helling oefenen en dan zijn we helemaal klaar voor het volgende avontuur. De sfeer in de groep was weer als vanouds gezellig en goed. Naast veel plezier ook ruimte voor een serieus gesprek. En dank jullie wel dat jullie een niet GS rijder zo fijn in de groep hebben opgenomen 😉
Mike Mike heeft geschreven op 15 april 2022 om 21:58
Net als Rob 9 en 10 april naar Hechlingen geweest, wat een feest! Heerlijk off road paradijsje met fantastische heuveltjes, kleine en grotere wegen. Absolute aanrader!! Dank Bert en Berrt!
Groetjes Mike
Rob van Leeuwen Rob van Leeuwen uit Weert heeft geschreven op 12 april 2022 om 20:55
Op 9 en 10 april was ik in Hechlingen voor de intermidiate cursus. Met een paar geschikte gelijkgestemde zielen olv Bert himself heerlijk twee dagen gewerkt aan de off road skills. Prima sfeer (ook ‘s avonds) en veel bijgeleerd. “Hoogtepunt” vond ik het bedwingen van “ de wand”. Op foto of filmpje niets om je druk over te maken, als je er voor staat voelt het anders. Maar uiteindelijk geen probleem door de goede opbouw van de cursus.
Dank allemaal, maar in de eerste plaats Bert, voor de fijne training. Hopelijk tot een volgende.
Groet, Rob
Leon Roerink Leon Roerink uit Losser heeft geschreven op 27 maart 2022 om 19:26
In Maart 2022 heb ik de intermediate training in Hechlingen gevolgd. Door omstandigheden hadden wij een instructeur van het park zelf, deze deed het zeer professioneel en met een lach. Heb tijdens deze 2 mooie dagen veel geleerd om te rijden op rotsachtig en gravel ondergrond. Zal het geleerde zeker gebruiken tijdens mijn ATT.
Guus Derks Guus Derks uit Culemborg heeft geschreven op 5 november 2021 om 16:30
In oktober de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Een mooie zeer leerzame cursus onder leiding van Werner Hollander.
Hechlingen is een prachtig park met veel mogelijkheden tot oefening. Maar ook zijn er mooie routes te rijden via wegen en paadjes.
Ik wil Werner nogmaals hartelijk danken, ook voor de goede zorg en nazorg, nadat ik tijdens de training was gevallen.
Joop Vernooij Joop Vernooij uit Culemborg heeft geschreven op 24 oktober 2021 om 10:45
Op 19 en 20 oktober voor de tweede keer de intermediate training gevolgd in Hechlingen.
Wat wat dat weer een geweldige ervaring. Door de zeer professionele uitleg van Werner weer veel bijgeleerd over wat ik wel en niet moet doen.
Hij vertelt je hoe maar waarom je zo moet handelen. Na de uitleg veel rijden door het park om het geleerde in praktijk te brengen.Wat een mooi park. Lekker hotel in een monumentaal stadje met top eten erbij.
Zodra het kan voor mij de Hechlingen Advanced en de Furstennau intermediate training.
Bedankt Werner ?
Wendy van Antwerpen Wendy van Antwerpen uit Boxmeer heeft geschreven op 22 oktober 2021 om 20:14
Eind oktober de 2 daagse intermediate training kunnen volgen. Onder de deskundige leiding van Werner die mij in (voor mij) kleinere (op)stappen iedere keer snel naar een steeds hoger niveau heeft kunnen brengen. Ik had aan het begin van de cursus niet kunnen bedenken wat ik allemaal heb bereikt en gedaan! Ontzettend bedankt, ik heb zo genoten.
Erwin Erwin uit Amsterdam heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 15:12
Onlangs in oktober de Hechlingen Advanced Enduro cursus mogen volgen. onder de goede en professionele begeleiding van Bert. Een prachtige 2
daagse cursus in een mooie setting met goede motoren en een prachtig oefen terrein. Bert bedankt voor de top begeleiding. Een goede basis voor toekomstige avonturen.
Eduard Eduard heeft geschreven op 27 september 2021 om 22:21
Op 25 en 26 september o.l.v. Bert deelgenomen aan de intermediate training op het BMW Enduropark in Hechlingen. Wat een fantastische ervaring! Dankzij de training in Nederland konden we na een korte herhaling van de basics al snel door naar de nieuwe oefeningen. En dat kan volop in de oude steengroeve. Prachtige plek, uitdagend, maar onder de bezielende leiding van Bert prima te doen. Hier en daar een krasje op de motor of een deukje in een ego, maar vooral een top weekend. Goed georganiseerd, uitstekende motoren, leuke club, fantastische omgeving.
Frank Verveer Frank Verveer uit Houten heeft geschreven op 27 september 2021 om 21:41
25 en 26 september de enduro training in Hechlingen gevolgd bij instructeur Bert.
Was zwaar, warm maar ontzettend leerzaam en leuk. Fijne training van Bert gehad die geen moment zijn geduld verloor en ons vol overgave instructies bleef geven en daar waar nodig hielp bij het opstaan na het "afstappen".. Smaakt naar meer...!
Jan Hartong Jan Hartong uit Venray heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 15:30
Hechlingen Intermediate 22-23 juli,
2 geweldige dagen! Ten eerste een fijn hotel met de verwachte Duitse gastvrijheid.
De eerste avond zitten er 7 individuen die zich aan elkaar voorstellen, na de eerste dag onder inspirerende begeleiding van Werner, zit er de volgende avond een team motorrijders die vertellen over hun ervaringen en wat ze geleerd hebben. De tweede dag stap je weer op de BMW R1250 als of je nooit wat anders hebt gedaan, even opwarmen en hoppa die steile hellingen op en af, wat rondjes door het park en de buiten rit in de prachtige omgeving. En zo is het voorbij! Beste teamleden bedankt voor de gezelligheid en BERRT team (vooral Werner) bedankt voor de organisatie en begeleiding, tot de volgende keer.
walter den uijl walter den uijl uit Gouda heeft geschreven op 1 augustus 2021 om 13:30
De Hechlingen intermediate training was heel leerzaam om te doen. De uitleg van Werner was duidelijk en hielp je naar een hoger niveau ,hiermee hebben we heuvels beklommen waar je de eerste dag van dacht dat is link.
Met de juiste uitleg en techniek rijd je deze met veel plezier omhoog.
Verder was het een mooi terrein met vele paden en obstakels.
Wanneer je het soms leuk vind om van het asfalt te gaan is dit zeker een leuke enduro cursus om te volgen.
Bertt bedankt voor de mogelijkheid ???
Vincent Vincent uit ROTTERDAM heeft geschreven op 30 juli 2021 om 12:39
De Hechlingen intermediate training was heel leuk om te doen. De opbouw van de verschillende technieken en het daarna meteen in het park uitproberen werkt heel goed. Bij aankomst keek ik toch wel een beetje op naar de verschillende hellingen, maar de dag daarna rijd je er met plezier en vertrouwen op en af. Ook het rijden over losse stenen voelt al snel heel vertrouwd. In het park zijn veel verschillende paadjes en obstakels, zodat je er uren achter elkaar kunt rondrijden zonder je te vervelen. Het is ook leuk om met een groep zo intensief bezig te zijn. De rust en tegelijkertijd het enthousiasme van Werner zorgt ervoor dat je je grenzen aan het verleggen bent, zonder dat je het meteen doorhebt 🙂
Jan Jan uit Ede heeft geschreven op 28 juli 2021 om 23:01
Hechlingen training 24 & 25 juli
Een echte aanrader voor elke zandhapper of gravelrijder asfalttijger.
Waarom ?
Omdat je door de leden van het Team van Berrt, in dit weekend door onze topinstructeur Werner, op een geweldige manier wordt begeleidt. Met als resultaat dat je die BMW GS van 260 kilo (!) op de 2e dag vol zelfvertrouwen beheerst over gravel, stenen, single tracks en 45% hellingen kunt sturen.
Door de ontspannen sfeer met een stel prettige motortrainingsmaatjes om je heen, was het een fantastisch mooie ervaring.?

Team Berrt bedankt !
Fokko Fokko uit Bontebok heeft geschreven op 28 juli 2021 om 12:10
De geplande en twee keer uitgestelde training in Hechlingen is afgelopen weekend eindelijk gevolgd. Voor we vertrokken naar Hechlingen gooide Covid-19 bijna weer roet in het eten door Nederland naar rood te laten verkleuren. Wel afgereisd en ingeboekt in het mooie hotel.
De dag daarop naar het enduropark, mooi terrein om de komende twee dagen te spelen.
Werner heeft ons spelenderwijs door het hele park geleid en met de nodige oefeningen onderweg ons hindernissen laten nemen die we allemaal bij binnenkomst als niet voor mogelijk hadden ingeschat.

Werner bedankt, deelnemers heel erg bedankt voor de gezelligheid.

Ik ga vertrouwd op naar mijn volgende uitdaging met Berrt... Noorwegen!

Allroad Reizen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.94.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
79 berichten.
Jos van den Berg Jos van den Berg uit Andel heeft geschreven op 27 oktober 2021 om 10:47
Begin september heb ik ook meegereden met de rit in Noorwegen.
Echt lekker naar buiten, samen met de mannen.
Mooie ritten over de gravelwegen in Noorwegen. Echt een mooie natuur zo in de beginnende herfst. Wel jammer dat er niet meer technische wegen en doorgangen bijzaten. Blijkbaar mag dat niet meer in Noorwegen.
Wel warm aankleden maar het was zeker niet te koud.
's-Morgens af en toe even de handvatverwarming aan. (die zat gelukkig op onze huurmotoren)
Super georganiseerd door Berrt. Onze huurmotoren stonden kant en klaar.
Opstappen, starten en achter de gids aanrijden. Lekker niet nadenken, rijden en om je heen kijken en genieten.
Prima de afwisseling in de accommodaties: huisje op camping, jeugdherberg en luxe hotel. Bert en Peter bedankt voor de goede begeleiding.
Tot de volgende keer!
Johan Maatman Johan Maatman uit Eindhoven heeft geschreven op 21 oktober 2021 om 16:11
Begin September heb ik deel uit mogen maken van de Noorwegen reis.
Wat een prachtig land.

De natuur is zo mooi met zijn bijna witte en lila kleurige mossen die de grond bedekken echt adembenemend.
Heel veel offroad kilometers met mooie middagstops met zelfs onze eigen opgetuigde primitieve maar o zo leuke BBQ.

We sliepen heel afwisselend van eenvoudige cabins op een camping tot aan luxe hotel met spa waar je na een intensieve
rit s'middags vanuit het bubbelbad een Canadees aanvoelende vallei met meer in keek.

Dit was ook zo wat betreft het eten. Van een heerlijke burger bij een truckstop tot aan zeer uitgebreide buffets met alles er op en er aan.
De groepsdynamiek was goed en als een soort vanzelf ontstonden er subgroepjes zodat je zelf kon kiezen welke groep het beste bij jou past.
Dank aan Peter voor de goede zorgen en leuk om te zien hoe Bert zelf geniet van zijn rol op de achtergrond.
Lang verhaal kort...een aanrader voor iedereen! Het is prachtig, lekker dichtbij terwijl je de omgeving ervaart alsof je aan de andere kant van de wereld zit.
Raymond Raymond uit Rijen heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 13:08
Enige tijd geleden heb ik de Noorwegen allroad reis o.l.v. het team vanuit BERRT gedaan. Dit is een aanrader voor velen! Daar waar het noorden van Noorwegen (incl. de Noordkaap) ook bergachtig is, vond ik het destijds erg kaal. Nu verbleven we in het zuidelijke deel, wat absoluut een stuk aantrekkelijker is. Achteraf gezien was dit waarschijnlijk ook het beste jaargetijde; de temperatuur is nog aangenaam, maar in het Noorwegen is dan de herfst al begonnen. De levert vele pittoreske plaatjes en daarmee een mooi foto-album op. Ook hier heeft het team van BERRT een grote bijdrage aan geleverd.
Voor degene die nog een (extra) uitdaging zoeken; het startpunt van de Noorwegen reis ligt op de route van de TET. Daarmee kan je de TET-route tot dat punt prima gebruiken als 'warming up' en/of 'cooling down'. Van of naar Nederland is het dan nog maar z'n 2.000 km. ?
Koen Koen uit Rotterdam heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 12:49
Noorwegen 2021 was weer een top ervaring!
Deze keer voornamelijk goed weer met een enkel moment voor de regenjas…. Maar die was toch wel nodig om de regelmatig opvliegende modderstroom op mijn Custom BMW enduro te kanaliseren.?.
Mooie routes en accomodaties. Zeer gevarieerd gezelschap maar allemaal voldoende getraind om lekker door te gaan over de uitdagende trajecten.
Begeleiding door Berrt , Peter en. Elving was bijzonder relaxed en professioneel.
Inmiddels zijn de Berrt reizen een vaker terugkerend fenomeen in de jaarplannen van ons illustere gezelschap offroaders dat we niet meer gaan schrappen. Nu alleen nog maar hopen dat de wereld de COVID verschijnselen de baas kan worden, dan zijn ook exotische bestemmingen in Verre werelddelen weer mogelijk.
Team Berrt , dank en complimenten voor de organisatie en aanpak
Gerard Donkers Gerard Donkers uit Keent heeft geschreven op 23 september 2021 om 09:32
Over de off road reis in Noorwegen: wat een avontuur. Geweldig land, mooie natuur, leuke mederijders, mooie routes met soms zeer uitdagende passages, wat verslavend zeg, dit smaakt naar meer ? !!
De reis was perfect georganiseerd. De bij Berrt gehuurde motor stond volledig uitgerust klaar bij het vertrekpunt, goede briefings, de gidsen zijn zeer bekwaam en behulpzaam, de overnachtingen perfect geregeld (met soms zeer mooie accommodaties en dat is wel lekker hoor na een lange dag zwoegen), van een lekkere lunch tot een worstje op het vuur, uitdagende ritten afgewisseld met korte pauzes voor foto's en sterke verhalen, het was genieten ten top.
Fantastisch gedaan, het was werkelijk een voorrecht om dit te mogen meemaken !
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit Vianen heeft geschreven op 14 september 2021 om 15:12
Prachtige week in Italië bij de Alps Tourist Trophy. Perfect georganiseerd door het ATT team en prima begeleid door Berrt. Werner, Ico, Erwin en Wessel bedankt voor de goede service voor, tijdens en na de ritten.
Prachtige offroad ritten door de Italiaanse Alpen, Uitdagend voor de zware allroads maar gaande weg steeds beter te rijden. Ontzettend leuke groep die elkaar tijdens en na het rijden hielp, ondersteunde en erg veel lol hebben gemaakt.
Bedankt iedereen, tot een volgende reis.
Bert Bert uit Beuningen heeft geschreven op 12 september 2021 om 12:49
Terug van een week Alps tourist trophy waar het rijden spectaculair en intensief is. Een goed organisatie met mooie en uitdagende routes welke je naar de mooiste plekken in de Italiaanse en Franse alpen brengt. Na een lange dag op de motor kun je genieten van de prima ondersteuning verzorgd door Team BERRT. Binnenkomen en zowel de motor als jezelf krijgen de nodige aandacht en ondersteuning om de volgende ochtend weer fris aan de start te staan. Ik heb genoten van dit avontuur en zal echte even moeten zoeken om weer plezier te krijgen in het off road rijden in Nederland. Maar ook dit laatste komt goed maar eerst nagenieten van de mooie herinneringen de foto's en filmpjes. Andere deelnemers wil ik bedanken voor de tips, ondersteuning onderweg en de gezelligheid en Team Berrt voor de geweldige voorbereiding en ondersteuning van deze fantastische week.
Leon roerink Leon roerink uit Losser heeft geschreven op 8 september 2021 om 21:48
Ik heb meegedaan met de ATT 2021. De organisatie van de ATT heeft er mooie en uitdagende routes van gemaakt voor ons om te rijden. Dankzij de offroad trainingen van Berrt zijn deze routes goed te doen. En zelfs tijdens deze trophy had Werner nog tijd voor tips en trics om aan je skills op de motor te werken.
De Berrt organisatie wil ik bedanken voor de goede ondersteuning en logistiek tijdens deze rally. Ik heb zeer genoten van deze week en van de gezelligheid van de mede rally rijders.
Tot volgende keer.
Herman Wagter Herman Wagter uit Wijchen heeft geschreven op 4 september 2021 om 12:23
De Alps Tourist Trophy is geweldig om mee te maken en te rijden: de goede service van het BERRT-team is daaromheen wel een heel erg fijne luxe. Terugkomern in het bivak, waar hapjes, drankjes, en reparatiehulp klaarstaan is heel prettig, onderweg steun en hulp net zozeer.
Wat een uitdagende routes, vergezichten en hellingen: steen, grint, gravel, bospaden, haarspeldbochten, keien, noem maar op, in allerlei combinaties en moeilijkheidsgraden, van 8 tot minstens 17 u stevig doorrijden. En dan nog navigeren van waypoint tot waypoint in de "special stages" .
Alle lessen uit de trainingen van Hechlingen, Furstenau en de trial training (aanrader) komen dagelijks voorbij: verbazingwekkend wat zo'n GS dan aankan, en hoe snel je niveau omhoog gaat.
Een overgetelijke ervaring, met dank aan de leuke groep en het BERRT team.
Henk Taekema Henk Taekema uit Almere heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 20:25
Het is alweer ruim een week geleden dat we de Battlefield Tour hebben gedaan. Wat een ervaring! Voor mij de eerste reis met Berrt en dat is zeer goed bevallen. Prachtige omgeving om in te rijden en mooie, afwisselende en uitdagende tracks. Soms glibberen en glijden, dan weer over rotsachtige ondergrond of gras en door het bos.
Zoals we gewend zijn van Berrt was de verzorging op en top, waarvoor dank.
Tot over een maand in Noorwegen!

Groet Henk
John van der Wens John van der Wens uit Oud Alblas heeft geschreven op 27 juli 2021 om 12:19
hallo lezer,
ik heb net de Battletour 2021 als primeur mee mogen maken in noord Frankrijk.
Wat een fantastische omgeving met een indrukwekkende natuur en relatief weinig tourisme.
Veel uitdagingen hebben we ervaren die vergelijkbaar zijn met de ervaringen opgedaan in Furstenau.
Alles was perfect verzorgd en een fijn verblijf gehad in het hotel wat Berrt geregeld heeft.
Uitstekende kamers die voor Frankrijk ongewoon schoon waren.
Zeker voor mij voor herhaling vatbaar.
Raymond Raymond uit Rijen heeft geschreven op 25 juli 2021 om 18:16
Net terug van de BATTLEFIELD TOUR FRANKRIJK 2021; het waren fantastische rijdagen met de nodige afwisseling en uitdagingen (dit niet in de laatste plaats door recente overstromingen). Zo rij je het ene uur in een grote stofwolk op een gravel pad, het volgende uur glij je door de modder van een (al jaren niet meer gebruikt?) bospad, om het uur daarna (nog net) over de naastgelegen zonnebloemen in het veld heen te kunnen kijken.
Ook de accommodatie op de uitvalbasis was goed en van alle gemakken voorzien, incl. het beladen van je motor voor de deur van je kamer!
Al met al smaakt dit naar meer interesse in de wat minder toeristische gebieden binnen Europa. Zeker ook omdat ik zie dat er in Nederland steeds meer verbod bordjes bijkomen en daarmee steeds minder mogelijkheden voor mooie uitdagende tochten op onverharde wegen.

M.v.g., Raymond
Huib Stoel Huib Stoel uit Ede heeft geschreven op 14 maart 2020 om 14:21
### NIEUW ZEELAND && OFF-ROAD motorrijden ### Hoe gaaf is dat 🙂

Ik was er bij februari jl en ik ben aangenaam verrast hoe de organisatie van de GS Trophy zo'n FANTASTISCHE tocht en GOEDE hospitality heeft weten neer te zetten.
De hele reis was echt een waar genot, zowel nationaal(TEAM BERRT) als internationaal nieuwe contacten opgedaan.
Team BERRT zat offroad op niveau en zelfs bij het vorderen van de week verrastte men elkaar door eigen grenzen te verleggen, hoe mooi is dat 🙂

De Basis & Intermediate trainingen bij BERRT waren mijn voorbereidingen en door meters te hebben gemaakt op de TET en Ijsland(2019) merk je dat ieder onderdeel uit deze trainingen een must is in de praktijk, zo ook in Nieuw Zeeland(2020) ^^

Persoonlijk verleg ik graag mijn grenzen verder in het mulle zand waar een advanced training Furstenau weer uitkomst in kan bieden.

Bij BERRT weten ze haarfijn jouw grenzen te verleggen, zowel in de trainingen als een Off-Road motorreis. Hartelijk dank voor de instructies Werner.

Groet,
Huib Stoel
Erwin van Beek Erwin van Beek uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 13 maart 2020 om 15:24
Ik ben nu bijna 2 weken terug uit Nieuw Zeeland van de door Berrt georganiseerde FTT 2020. dagelijks voel ik de waanzinnige gravel wegen nog in mijn systeem, dit gecombineerd met een heerlijke temperatuur en toffe groep mensen en dito begeleiding maken dat ik zodra er weer een mooie reis beschikbaar wordt deze direct zal boeken. het is een heerlijk gevoel dat ik mijn complete All Road opleiding bij Berrt gevolgd heb, dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder problemen alle dagen vol heb kunnen genieten.
Ronnie Ronnie uit Oudewater heeft geschreven op 12 maart 2020 om 19:56
Idd we zijn weer terug van de FTT New Zealand.
Wederom ook mij tweede keer en wederom alles goed geregeld.
Het blijft elke keer weer een ervaring zoiets. Onbezorgd rijden door de juiste trainingen bij Berrt.
Weer hoop geleerd en hoop plezier gehad en toffe mensen ontmoet.
Eens kijken waar we over 2 jaar naar toegaan.
Sjaak Oudakker Sjaak Oudakker uit Giessenburg heeft geschreven op 10 maart 2020 om 09:25
Goedemorgen allen, net terug van mijn 2e FFT, dit keer in Nieuw Zeeland, perfecte reis mede dankzij diverse trainingen bij Berrt. Werner heeft ons zelf begeleid en de meeste van ons opgeleid voor deze reis. Van A tot Z was het super, vooral de reis en de wegen ( al dan niet gravel en strand ) was uitdagend, goed verzorgd en mooie motoren. Bij de volgende FFT ben ik er weer bij
Michiel de Ruijter Michiel de Ruijter uit VIANEN heeft geschreven op 6 november 2019 om 11:09
Marokko Atlantik 2019 was fantastisch. Wat een mooi motorland. Goed georganiseerd met een top team. Echt een andere wereld(deel). Grote variatie in wegen en moeilijkheid, van zand tot asfalt, stenen en keien, vlak en stijl, top?. Bedankt Werner, Christian en Bibo.
Adri Adri uit Leiden heeft geschreven op 28 september 2019 om 14:10
Van 15 t/m 22 september '19 heb ik 8 dagen genoten en nog meer genoten van de Noorwegen Allroadreis. Na de intermediate en advanced training in Hechlingen was deze reis de kroon op de tijdens deze trainingen opgedane ervaringen. De 1e ochtend wat oefeningen om te " ontroesten" en in de middag de 1e echte offroad rit. Een mooie opbouw en start voor de komende dagen. Onder de begeleiding van de immer jonge en enthousiaste Elving was elke dag een feestje. Acht dagen door Noorwegen over gravel, zand, sneeuw met regen, zon en temperaturen van +20 tot -2 elke dag een verassing. Een uniek avontuur met prachtige overnachtingsadressen en goed tot uitstekend eten, dit smaakt naar meer !!! Bert en Elving bedankt voor jullie geduld, uitleg, kennis, foto's en enthousiasme. Takk for alle gode minner !!
Michael Michael uit Oirschot heeft geschreven op 25 september 2019 om 22:26
Gisteren thuis gekomen na een week offroad door Noorwegen. In één woord: geweldig! Zo moet een allroad avontuur zijn. Leuke groep, prachtige routes en alles er omheen super geregeld. Bert en Elvin, dankjewel!
Maarthen Maarthen uit Laren heeft geschreven op 25 september 2019 om 20:52
Net terug van DE Noorwegen reis. Wat een lol. Heerlijk in alles, van verschillende ondergronden, het weer, doorwadingen tot de onderkomens en het eten. De groep is super. De gidsen Bert en Elving zijn toppers, het omgaan met onverwachte omstandigheden en de alternatieven super! Nu op zoek naar een nieuw avontuur.........?

Print Friendly, PDF & Email